ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kahverengi aknti gelmiş bugun
Ne dusuncemi bilmiyorum..
Yaşayaniniz oldumu.
Sakin takilma buna kendini yipratma bendedr olmustu doktorum bana normal yerlesme lekeleri demisti ama ben her leke gordugumde agla sizla kendimi yiprat sonunda bebegimi kaybettim sakin sen bu yalnisa dusme sevin bebegin sana iyice tutunuyor ins bu seferde olurda sonucum olumlu olur ve boyle leke gelirse kendimi asla kasmicam ama yine de doktorunu bilgilendir bugun belki ilac takviyesi falan yapar

Ağladim zaten
Ama kesildi bi kere geldi bilmiyorum sonum ne olcak.

@Asena27 sende de olmustu gectimi? Adet gunum ondanmi oldu acaba ya..
Seninde adet gununde olmustu dmi.
Canım hamilelikte adet gününde kahverengi leke gelebiliyor.yerlesme kanaması demişti bana doktor .bebeğin yerleştiğini gösteriyor. Canını hiç sokma hayırlı olsun

Kızlar ayrılıyorum burdan herkes güzel sonuçlar alsın inş kucaklarınızı boş bırakmasın Rabbım

Kızlar ayrılıyorum burdan herkes güzel sonuçlar alsın inş kucaklarınızı boş bırakmasın Rabbım
Rabbim hayirlisini versin cnm benim..Böylesi kendi dusmesi diye düşün .allah korusun aranda bağ kurup kalp sesini duyup benim gibi kürtaj olmak zorunda da kalabilirdin. Hep beteri beteri var diye düşün. Benim şu an bile oldugu belli değil. .önce senin canın sağ olsun .tekrar denerim. Şükür ki kendin düşük yapiyorsun bu da iyi bisey

Merhaba arkadaslar benim de transfer gününü sayarsak 4.gun 2 tane 3.gun embriyosu konuldu benin sorum siz de de test gununden önce mide bulantisi oldu mu acaba

Bir de 3.gun embriyoları tekrar bölünebiliyormus bununla.ilgili bilgisi olan var mi

Merhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar da

Merhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar da
Benide bugün beşinci günüm hafif mide bulantısı var ama ilaclarlardan olduğunu düşünüyorum bugün erken testlerden alıp yapıcam ama merak icindeyim

Merhaba arkadaslar benim de transfer gününü sayarsak 4.gun 2 tane 3.gun embriyosu konuldu benin sorum siz de de test gununden önce mide bulantisi oldu mu acaba
Selam arkadaşım.. Benimde 3. gün embriyosu ve bugün 7. günüm. Dünden beri bende mide bulantısı çekiyorum.

Canım ilaçlardan değil değil mi.. Çünkü transferi saymazsak 3. günün galiba. Çok erken olmaz mı bulantı için. bilemedim.

fatmasecret19 cnm senin miden mi bulanıyor. ? O zaman hamile olabilirsin belki .benim 4.günüm transfer dışında. ..hiç bi belirti de yok.bilmiyom artik.5 gün benim

Selam arkadaşım.. Benimde 3. gün embriyosu ve bugün 7. günüm. Dünden beri bende mide bulantısı çekiyorum.
Ya değişik bir bulantı psikolojik mi ilac mi ama ilaçları transferden oncede kullanıyordum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…