Sakin takilma buna kendini yipratma bendedr olmustu doktorum bana normal yerlesme lekeleri demisti ama ben her leke gordugumde agla sizla kendimi yiprat sonunda bebegimi kaybettim sakin sen bu yalnisa dusme sevin bebegin sana iyice tutunuyor ins bu seferde olurda sonucum olumlu olur ve boyle leke gelirse kendimi asla kasmicam ama yine de doktorunu bilgilendir bugun belki ilac takviyesi falan yaparKahverengi aknti gelmiş bugun
Ne dusuncemi bilmiyorum..
Yaşayaniniz oldumu.
Ağladim zatenSakin takilma buna kendini yipratma bendedr olmustu doktorum bana normal yerlesme lekeleri demisti ama ben her leke gordugumde agla sizla kendimi yiprat sonunda bebegimi kaybettim sakin sen bu yalnisa dusme sevin bebegin sana iyice tutunuyor ins bu seferde olurda sonucum olumlu olur ve boyle leke gelirse kendimi asla kasmicam ama yine de doktorunu bilgilendir bugun belki ilac takviyesi falan yapar
Canım hamilelikte adet gününde kahverengi leke gelebiliyor.yerlesme kanaması demişti bana doktor .bebeğin yerleştiğini gösteriyor. Canını hiç sokma hayırlı olsun@Asena27 sende de olmustu gectimi? Adet gunum ondanmi oldu acaba ya..
Seninde adet gununde olmustu dmi.
Boşuna üzme kendini bebeğin yerleştiğini gösteriyor canım.Ağladim zaten
Ama kesildi bi kere geldi bilmiyorum sonum ne olcak.
Rabbim hayirlisini versin cnm benim..Böylesi kendi dusmesi diye düşün .allah korusun aranda bağ kurup kalp sesini duyup benim gibi kürtaj olmak zorunda da kalabilirdin. Hep beteri beteri var diye düşün. Benim şu an bile oldugu belli değil. .önce senin canın sağ olsun .tekrar denerim. Şükür ki kendin düşük yapiyorsun bu da iyi biseyKızlar ayrılıyorum burdan herkes güzel sonuçlar alsın inş kucaklarınızı boş bırakmasın Rabbım
Insallah onu kaybedicem diye cok korktumBoşuna üzme kendini bebeğin yerleştiğini gösteriyor canım.
Hayırlı olsun sizin adiniza sevindimSonucum 10.gun 240
Merhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar daAmin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allah :)
Doktor 23’ünde yapın test dediği için öyle yapacağım. Galiba benim ki 3. Gün transferi ondan 12 gün bekleyeceğim. Sanki sonucu öğrenmek istemiyor gibiyim ben. :) kötüsünden korkuyorum :) bilmezsem hep hamile hissederim :))))
Benide bugün beşinci günüm hafif mide bulantısı var ama ilaclarlardan olduğunu düşünüyorum bugün erken testlerden alıp yapıcam ama merak icindeyimMerhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar da
Sizinki 5.gun embriyosu muBenide bugün beşinci günüm hafif mide bulantısı var ama ilaclarlardan olduğunu düşünüyorum bugün erken testlerden alıp yapıcam ama merak icindeyim
Selam arkadaşım.. Benimde 3. gün embriyosu ve bugün 7. günüm. Dünden beri bende mide bulantısı çekiyorum.Merhaba arkadaslar benim de transfer gününü sayarsak 4.gun 2 tane 3.gun embriyosu konuldu benin sorum siz de de test gununden önce mide bulantisi oldu mu acaba
Canım ilaçlardan değil değil mi.. Çünkü transferi saymazsak 3. günün galiba. Çok erken olmaz mı bulantı için. bilemedim.Merhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar da
Hic bilmiyorumki valla.Bir de 3.gun embriyoları tekrar bölünebiliyormus bununla.ilgili bilgisi olan var mi
Hayır üçüncü gün embriyosuSizinki 5.gun embriyosu mu
Ya değişik bir bulantı psikolojik mi ilac mi ama ilaçları transferden oncede kullanıyordum yaSelam arkadaşım.. Benimde 3. gün embriyosu ve bugün 7. günüm. Dünden beri bende mide bulantısı çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?