- 4 Ocak 2020
- 105
- 71
- 13
- 41
Evet benimde oyle aslında tam bi bulantı değil ağzımın tadı yok yediklerimden tat alamıyorum onun dışında hiç bir belirti yok gogusler eskisinden daha yumuşak ağrı filanda yokYa değişik bir bulantı psikolojik mi ilac mi ama ilaçları transferden oncede kullanıyordum ya
Baska belirtileriniz de varmı acabaSelam arkadaşım.. Benimde 3. gün embriyosu ve bugün 7. günüm. Dünden beri bende mide bulantısı çekiyorum.
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah :) ben Kasım’da transfer oldum canım. Kasım 11 de. Hiç bir belirtim yoktu, bel ağrım vardı biraz sadece Arada bir gelip gitti. Sadece transferden sonra 8. Gün sol kasıgımda bildiğin bıçak saplandı gibi oldu. Sabah yataktan kalkmadan. Sonra hemen geçti. Heralde tutmadı dedim.Merhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar da
Pardon 6 . Günüm bugün benim erken testte çıkar diye düşünüyorum kimysal gebeligimde bile idrar testinde çıkmıştıBenide bugün beşinci günüm hafif mide bulantısı var ama ilaclarlardan olduğunu düşünüyorum bugün erken testlerden alıp yapıcam ama merak icindeyim
Bencede çok erken psikolojik mi bilmiyorum ki zaten cok yogun bir bulantı degil arada geliyor bir de arada kasik agrilarim.var iki taraflı ama tabiki test yapmayacagim cok erkenCanım ilaçlardan değil değil mi.. Çünkü transferi saymazsak 3. günün galiba. Çok erken olmaz mı bulantı için. bilemedim.
Evet canim erken oldugunu biliyorum ama cok istedigim icin galiba belirti uyduruyorum gibj geldi bana Allahım ins dogru belirtilerdir demekten baska bir carem.yokHic bilmiyorumki valla.
Insan konduramiyor belirti aramiyor oyuzden
Herkesin vucudu farkli suan erken biraz
Canim senin de bulantin ya da kasiklarinda agri var mi ama gogus agrim hic yok genelde gogus agrisindan da bahsetmisler yaHayır üçüncü gün embriyosu
Cok tesekkur ederim ya elimde değil ki bende aramak istemiyorum.rama aslinda vücudum istwr istemez yapıyor sizin kaç tane konulmuştu benim.2 tane embriyo transferi olmustuMerhaba canım hayırlı olsun inşallah :) ben Kasım’da transfer oldum canım. Kasım 11 de. Hiç bir belirtim yoktu, bel ağrım vardı biraz sadece Arada bir gelip gitti. Sadece transferden sonra 8. Gün sol kasıgımda bildiğin bıçak saplandı gibi oldu. Sabah yataktan kalkmadan. Sonra hemen geçti. Heralde tutmadı dedim.
9. Gün hcg testi yaptım 29,9 çıktı. İki günde bir test gününe kadar tekrar ettim hep 2,5 katı artmıştı.
Belirtilerim 5. Haftada başladı. Su gibi sarı akıntı. Aşırı göğüs hassasiyeti vardı. Yüz üstü bile yatamıyordum. Sonra zamanla belirtiler azaldı, doktor normal dedi. Şimdi göğüslerimde acı yok sadece uçları soyulup kaşınıyor. Onun içinde nemlendirici kullanıyorum.
8. Haftada mide bulantım başladı. Sabahları oluyor sadece boş öğürme kusma filan yok.
Belirtiler hemen başlamıyor canım hele ki mide bulantısı. Hemen aşırı belirti aramayın, hamile değilim sanarsınız.
Şimdiden Allah gönlünüze göre versin :)
O da mi 3.gun embriyosuydu canimPardon 6 . Günüm bugün benim erken testte çıkar diye düşünüyorum kimysal gebeligimde bile idrar testinde çıkmıştı
Benim hafif bir mide dönmesi hatta bugun esim.kasarli tost yapmıştım onu yerken farklj bir kökü geldi sanki midem bir anda bulandi canimEvet benimde oyle aslında tam bi bulantı değil ağzımın tadı yok yediklerimden tat alamıyorum onun dışında hiç bir belirti yok gogusler eskisinden daha yumuşak ağrı filanda yok
Tesekkur ederim ins bende senin gibi guzel.haber alirim cok istiyorum 6 yildir 2 dusugum var onlarda asilama ile olmustuMerhaba canım hayırlı olsun inşallah :) ben Kasım’da transfer oldum canım. Kasım 11 de. Hiç bir belirtim yoktu, bel ağrım vardı biraz sadece Arada bir gelip gitti. Sadece transferden sonra 8. Gün sol kasıgımda bildiğin bıçak saplandı gibi oldu. Sabah yataktan kalkmadan. Sonra hemen geçti. Heralde tutmadı dedim.
9. Gün hcg testi yaptım 29,9 çıktı. İki günde bir test gününe kadar tekrar ettim hep 2,5 katı artmıştı.
Belirtilerim 5. Haftada başladı. Su gibi sarı akıntı. Aşırı göğüs hassasiyeti vardı. Yüz üstü bile yatamıyordum. Sonra zamanla belirtiler azaldı, doktor normal dedi. Şimdi göğüslerimde acı yok sadece uçları soyulup kaşınıyor. Onun içinde nemlendirici kullanıyorum.
8. Haftada mide bulantım başladı. Sabahları oluyor sadece boş öğürme kusma filan yok.
Belirtiler hemen başlamıyor canım hele ki mide bulantısı. Hemen aşırı belirti aramayın, hamile değilim sanarsınız.
Şimdiden Allah gönlünüze göre versin :)
Insallah guzel haberlerin devami gelir saglikla ilerler hepimizinki.Evet canim erken oldugunu biliyorum ama cok istedigim icin galiba belirti uyduruyorum gibj geldi bana Allahım ins dogru belirtilerdir demekten baska bir carem.yok
Adet olacakmışım gibi kasıklarım da bazen ağrı oluyorBaska belirtileriniz de varmı acaba
Ins canim Allahim.isteyen herkese nasıp etsin boyle dua ediyorum.hep hepimiz icinInsallah guzel haberlerin devami gelir saglikla ilerler hepimizinki.
Sonucum 240 cikti iste bugun insallahNasıl oldun bi sıkıntı yok değil mi canım
Hiç bişey yok tutmadığını düşünmeyebaşladım artikCanim senin de bulantin ya da kasiklarinda agri var mi ama gogus agrim hic yok genelde gogus agrisindan da bahsetmisler ya
Canim dur öyle hic bisey hissetmeyip hamile olanlarda var ben hissediyorum diye hamile sayılmam ins ikimizde güzel sonuc alirizHiç bişey yok tutmadığını düşünmeyebaşladım artik
İnsllah ben birazdan idrar testi yapicamCanim dur öyle hic bisey hissetmeyip hamile olanlarda var ben hissediyorum diye hamile sayılmam ins ikimizde güzel sonuc aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?