ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Merhaba hayirli olsun sizinde 3.gun embriyosu galiba benimde oyle test gununden önce hic degisiklik oldu mu mide bulantisi gibi 3.gun embriyoları gec tutunuyor diyorlar da
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah :) ben Kasım’da transfer oldum canım. Kasım 11 de. Hiç bir belirtim yoktu, bel ağrım vardı biraz sadece Arada bir gelip gitti. Sadece transferden sonra 8. Gün sol kasıgımda bildiğin bıçak saplandı gibi oldu. Sabah yataktan kalkmadan. Sonra hemen geçti. Heralde tutmadı dedim.
9. Gün hcg testi yaptım 29,9 çıktı. İki günde bir test gününe kadar tekrar ettim hep 2,5 katı artmıştı.
Belirtilerim 5. Haftada başladı. Su gibi sarı akıntı. Aşırı göğüs hassasiyeti vardı. Yüz üstü bile yatamıyordum. Sonra zamanla belirtiler azaldı, doktor normal dedi. Şimdi göğüslerimde acı yok sadece uçları soyulup kaşınıyor. Onun içinde nemlendirici kullanıyorum.
8. Haftada mide bulantım başladı. Sabahları oluyor sadece boş öğürme kusma filan yok.
Belirtiler hemen başlamıyor canım hele ki mide bulantısı. Hemen aşırı belirti aramayın, hamile değilim sanarsınız.
Şimdiden Allah gönlünüze göre versin :)

Canım ilaçlardan değil değil mi.. Çünkü transferi saymazsak 3. günün galiba. Çok erken olmaz mı bulantı için. bilemedim.
Bencede çok erken psikolojik mi bilmiyorum ki zaten cok yogun bir bulantı degil arada geliyor bir de arada kasik agrilarim.var iki taraflı ama tabiki test yapmayacagim cok erken

Hic bilmiyorumki valla.
Insan konduramiyor belirti aramiyor oyuzden
Herkesin vucudu farkli suan erken biraz
Evet canim erken oldugunu biliyorum ama cok istedigim icin galiba belirti uyduruyorum gibj geldi bana Allahım ins dogru belirtilerdir demekten baska bir carem.yok

Reactions: H M
Cok tesekkur ederim ya elimde değil ki bende aramak istemiyorum.rama aslinda vücudum istwr istemez yapıyor sizin kaç tane konulmuştu benim.2 tane embriyo transferi olmustu

Evet benimde oyle aslında tam bi bulantı değil ağzımın tadı yok yediklerimden tat alamıyorum onun dışında hiç bir belirti yok gogusler eskisinden daha yumuşak ağrı filanda yok
Benim hafif bir mide dönmesi hatta bugun esim.kasarli tost yapmıştım onu yerken farklj bir kökü geldi sanki midem bir anda bulandi canim

Tesekkur ederim ins bende senin gibi guzel.haber alirim cok istiyorum 6 yildir 2 dusugum var onlarda asilama ile olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…