ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Transferden kaç gün sonra görünürmüş acaba kese yarın bende gidicem 17. Günüm olacak

Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün mucizesini versin inşallah ben dün kalp atışlarını duydum rabbim bekleyen herkese nasip etsin Bunarada eline sağlık canım emek vermişsin

Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün mucizesini versin inşallah ben dün kalp atışlarını duydum rabbim bekleyen herkese nasip etsin Bunarada eline sağlık canım emek vermişsin
Ne güzel Allah kucağına almayi da nssip etsin insllah bende hala bi belirti yok 5 gunum

Ne güzel Allah kucağına almayi da nssip etsin insllah bende hala bi belirti yok 5 gunum
Sakın modunu düşürme benimde 8. Güne kadar hiç belirtim yoktu 8. Gün minik lekem geldi 5. Gün embriyosuydu 2 tane transfer edildiği için 8. Gün hissettim bence yoksa onuda hissetmicektim belkide benimde 2. Denmemdi

Ya hamile arkadaşlar size zahmet gobeginizin altına bakıp ,aşağıya doğru göbek deliğinden ince kahverengi çizgi var mı sizde? Buna hamilelik belirtisi diyorlarmisda.siz de bi baksanız da yazsana. Fikir olur

Transferden kaç gün sonra görünürmüş acaba kese yarın bende gidicem 17. Günüm olacak
değerin kaç canım herkes 20.günde gözükür diyor ama belli de olmaz benim 18 günüm yarın 14.gün 471 Di değerim Dr tekrar gerek görmedi yarın süpriz olacak hersey

Amin canım herkesin var bir sebebi buda benimkiydi işte rabbim herkese beklediğini versin inşallah ❤
Canım ya valla kendim olmuş kadar çok sevindim. Rabbim yüzüne gülsün. Gerçekten çok ağır şeyler tahmin edebiliyorum ne yaşadığını

Kan sonucum 0.36 cıktı cok uzgunum ve mutsuzum
Tabiki üzüleceksin haklı olarak ama tekrar denersin ileride canım. Bende sonuç bekliyorum negatif olması durumunda kendimi de böyle telkin ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ya hamile arkadaşlar size zahmet gobeginizin altına bakıp ,aşağıya doğru göbek deliğinden ince kahverengi çizgi var mı sizde? Buna hamilelik belirtisi diyorlarmisda.siz de bi baksanız da yazsana. Fikir olur
Merhaba, bu tarz lekelenmeler esmer tenlilerde daha yaygın ve belirgin olabiliyor sanırım. Sende daha önceden yoksa hormonal bir etki olabileceğini düşünebilirsin tabii. Ben baya inceledim fakat oldukça beyazım sanırım ondan bir çizgi oluşmadı hiç

Evet canm yarın ilk idrarında tekrarla bende öyle çıkmıştı inşallah seninde pozitif

Benim tam orada ameliyat izimvar hep kahverengiydi 15 yıldır canm

Kahverengi aknti gelmiş bugun
Ne dusuncemi bilmiyorum..
Yaşayaniniz oldumu.

A Asena27 sende de olmustu gectimi? Adet gunum ondanmi oldu acaba ya..
Seninde adet gununde olmustu dmi.

Evet canm yarın ilk idrarında tekrarla bende öyle çıkmıştı inşallah seninde pozitif
O arkadas senmiydin canim yaziyi hatirliyorum ama kimin oldugunu hatirlamiyordum ay hadi ins bak sali kese gormeye gidicem diyorsun cok sevindim rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…