• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Benim 3. gün embriyosu. Tahlillerde 5. gün embriyosuna göre daha geç görünüyor. O yüzden korkuyorum da vallahi bilemiyorum 😊
Embriyonun kacinci gun olduğu onemli değil.
Sğlikliysa herhangi biride tutunur.
Suan bilinmemezlik zor tabiki.
O kimde yokki başli başina bilinmemezlik bu hamilelik.

Ellerine sağlık canım 😄 aralık transferleri olarak listede artalım eksilmeyelim inşallah 🙏 test günün gelsin de kendini de ekle hayırlısıyla ♥️😍
Amin canım inşallah 😍

emeğine sağlık canım benim inş sen ve tüm isteyen arkadaşlarında isimlerini görürüz listede Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inş. benimde yarın dr kontrolüm var dilerim kesemizi görürüz şükür bu sefer kanamam yok hersey daha doğal ilerliyor bu nedenle biraz daha umutlu ve mutluyum 😍😍 yarın güzel haberlerle iyi akşamlar

emeğine sağlık canım benim inş sen ve tüm isteyen arkadaşlarında isimlerini görürüz listede Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inş. benimde yarın dr kontrolüm var dilerim kesemizi görürüz şükür bu sefer kanamam yok hersey daha doğal ilerliyor bu nedenle biraz daha umutlu ve mutluyum 😍😍 yarın güzel haberlerle iyi akşamlar
Aminnnn inşallah 🙏🙏

Sizin gibi hamisleri görünce çok imreniyorum. Bi gün biz de anne olabilcekmiyiz diye...inş ya artık çok zor süreçler sil baştan yorucu yipratici...inş bizlerde sağlıklı gebe olup bebislerimizi kucagimiza aliriz

Kizlar birsey sorucam sabah idrarda test yapmistim tek cizgiydi az once bidaha bi bakim dedim burda bi arkadas tel isigiyla zor gorum emiti ol bim dedim gozukuyir cok silik bi cizgi hatta esime eltime falan da gosterdim onlarda gordu acaba pozitiflik habercisimi bu negatif olsa hic bi sekilde gozukmezdi dimi

Kizlar birsey sorucam sabah idrarda test yapmistim tek cizgiydi az once bidaha bi bakim dedim burda bi arkadas tel isigiyla zor gorum emiti ol bim dedim gozukuyir cok silik bi cizgi hatta esime eltime falan da gosterdim onlarda gordu acaba pozitiflik habercisimi bu negatif olsa hic bi sekilde gozukmezdi dimi
Sabah tekrar bi yap bence. Senin kaçıncı günün bugün

Sabah tekrar bi yap bence. Senin kaçıncı günün bugün
10.gunum 3.gun embriyosu artik saliya az kaldi beklerim saliyi kanda baktiririm ama biraz umut oldu o goruntu bana acikcasi cunku bi kere tutmustu tahlilim 40 cikmisti eve gelince idrarda bakmistim okadar silik cikmistiki ve o 5.gun embriyosuydu bu 3. Gun daha erkendi yaptim ee oyle cok silikte olsa gozuktu ya bi umut oldu iste

Hadi insallah canim moralini bozma hicbirsey belli olmaz az daha sabret

10.gunum 3.gun embriyosu artik saliya az kaldi beklerim saliyi kanda baktiririm ama biraz umut oldu o goruntu bana acikcasi cunku bi kere tutmustu tahlilim 40 cikmisti eve gelince idrarda bakmistim okadar silik cikmistiki ve o 5.gun embriyosuydu bu 3. Gun daha erkendi yaptim ee oyle cok silikte olsa gozuktu ya bi umut oldu iste
Benimde 3. gün embriyosu. Zaten geç sonuç veriyor tahlillerde. Hadi inşallah güzel haberini alırız 🍀

Kızlar 9. Gunum idrar yaptım çıkmadı lan vermeye gidecek birazdan morelım cok bozuk 5. Gun embriyosu

Saliyi bekle canim erkenden kendini strese sokma

Back