ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Çok teşekkür ederim . 40 gün sonra yapıldığını yazmışsınız. O ay içinde yapılmıyor mu yani transfer
Durumunuza hormonlariniza rahim duurumlariniza gore degisir.
Hayirlisi nasil olacaksa oyle olsun. Acele degil saglikli sekilde işlemin gercrkleşmesi onemli tabiki

kizlar ben mide siskinliginden iki gundur uyuyamiyorum kendi doktorumuda ulasamiyorum crinone jelmi yapiyor bilmiyorum size doktorunuz mide koruyucu yazdimi yazdiysa ismi nedir paylasabilirmisiniz artik dayanamıyorum
İlk günler bende de olmuştu gaviscon şurup içebilirsin demişti

Çok teşekkür ederim . 40 gün sonra yapıldığını yazmışsınız. O ay içinde yapılmıyor mu yani transfer
Aslinda embriyolar gelistikten hemen hemen 20 gun sonra transferim yapilacakti. Ama benim isim nedeniyle 1 hafta yurt disina gitmem gerekiyordu. Bu nedenle yaklasik 20 gun kadar ertelemek zorunda kaldik.

Aslinda embriyolar gelistikten hemen hemen 20 gun sonra transferim yapilacakti. Ama benim isim nedeniyle 1 hafta yurt disina gitmem gerekiyordu. Bu nedenle yaklasik 20 gun kadar ertelemek zorunda kaldik.
Anladim. Çok çok teşekkür ederim. Inşallah bebeğinizi kucağınıza alirsiniz

Coģumuz yeniyiz henüz.. eger kan tahlilimde guzel gelirse ben 2 hafta sora filan giderim sanirim hepsini gormeye.

Delisin ya! Helal olsun ; eline sağlık , insallah bu liste katlanarak büyür ve sonuna kadar da devam eder .... Allahım listeye girdim
Konu sahibi olarak dedim bunu başarabilirsin Amin inşallah kendimi de eklemek nasip olur

Oldun dimi transferini.
Insallah saģlikla ilerler hepimizinki..
Benm icin suan cok erken tabi.
Yarin sabahtan tahlile gidicem.cok heycanliyim
30 aralıkta oldum. Daha var benim testime. İnşallah tutunmuştur.
Senin oldu Allahın izniyle yarın paylasirsin değerini

Bi bakmişsin gecmis zaman.
Sende guzel haberlerle geliceksin insallah :)
Benim 3. gün embriyosu. Tahlillerde 5. gün embriyosuna göre daha geç görünüyor. O yüzden korkuyorum da vallahi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…