Durumunuza hormonlariniza rahim duurumlariniza gore degisir.Çok teşekkür ederim . 40 gün sonra yapıldığını yazmışsınız. O ay içinde yapılmıyor mu yani transfer
İlk günler bende de olmuştu gaviscon şurup içebilirsin demiştikizlar ben mide siskinliginden iki gundur uyuyamiyorum kendi doktorumuda ulasamiyorum crinone jelmi yapiyor bilmiyorum size doktorunuz mide koruyucu yazdimi yazdiysa ismi nedir paylasabilirmisiniz artik dayanamıyorum
Aslinda embriyolar gelistikten hemen hemen 20 gun sonra transferim yapilacakti. Ama benim isim nedeniyle 1 hafta yurt disina gitmem gerekiyordu. Bu nedenle yaklasik 20 gun kadar ertelemek zorunda kaldik.Çok teşekkür ederim . 40 gün sonra yapıldığını yazmışsınız. O ay içinde yapılmıyor mu yani transfer
Anladim. Çok çok teşekkür ederim. Inşallah bebeğinizi kucağınıza alirsinizAslinda embriyolar gelistikten hemen hemen 20 gun sonra transferim yapilacakti. Ama benim isim nedeniyle 1 hafta yurt disina gitmem gerekiyordu. Bu nedenle yaklasik 20 gun kadar ertelemek zorunda kaldik.
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Hepimiz sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah sağlıkla devam etsin hamileliğimizKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Bu arada bu listeden kimler kese ve kalp atışı gördü kızlar ben daha çarşamba gideceğimKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Amin canim. Insallah sen de..Anladim. Çok çok teşekkür ederim. Inşallah bebeğinizi kucağınıza alirsiniz
Bende yarın gidicem ama doktor kalp atışını en erken diğer Pazartesi duyarız diyor kese belki görünürmüş ama inşallah yaniBu arada bu listeden kimler kese ve kalp atışı gördü kızlar ben daha çarşamba gideceğim
Elinw saglik hakkini helal et.
Delisin ya! Helal olsun ; eline sağlık , insallah bu liste katlanarak büyür ve sonuna kadar da devam eder .... Allahım listeye girdimKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Helal olsun tabiki. Amin inşallahElinw saglik hakkini helal et.
Guzel olmus ama. Insallah senide goruruz bu uğurlu listedeguzel habeerlerle buyuyelim insallah
Oldun dimi transferini.Helal olsun tabiki. Amin inşallah
Konu sahibi olarak dedim bunu başarabilirsinDelisin ya! Helal olsun ; eline sağlık , insallah bu liste katlanarak büyür ve sonuna kadar da devam eder .... Allahım listeye girdim
30 aralıkta oldum. Daha var benim testime. İnşallah tutunmuştur.Oldun dimi transferini.
Insallah saģlikla ilerler hepimizinki..
Benm icin suan cok erken tabi.
Yarin sabahtan tahlile gidicem.cok heycanliyim
Bi bakmişsin gecmis zaman.30 aralıkta oldum. Daha var benim testime. İnşallah tutunmuştur.
Senin oldu Allahın izniyle yarın paylasirsin değerini
Benim 3. gün embriyosu. Tahlillerde 5. gün embriyosuna göre daha geç görünüyor. O yüzden korkuyorum da vallahi bilemiyorumBi bakmişsin gecmis zaman.
Sende guzel haberlerle geliceksin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?