• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Merhaba kizlar, ben de Eskisehir acibademde 21 aralik cumartesi gunu 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bu ikinci denemem. Ilki 5 yil once ve negatifti. Simdi 2 ocakta sonuc almayi bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Beklerken neler yapiyorsunuz?

Merhabalar,
2 ocakta sonucu ogreneceginizi yazmışsınız.umarim sevindirici bir sonuçtur.
Bende eskisehir acibademde tüp bebek yaptıracağım. Birsey sormak istedim. Bende bu ay reglimin 2. Günü gidecegim. Prosedur nasil işliyor.

Canım rabbim hayırlı uğurlu etsin bu arada bende antepli sayılırım..ikisinin tutma ihtimali yüksek bence böyle güzel şeyler umut oluyor bizlere 🤲🤲💖💖🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Valla umudum neredeyse tükenmişti zaten yumurtalığm ve bir tüpüm kanserden alınmistı diger tüpümde de hidroselpenks cikinca dr bana almazsak tüp bebekde asilamada tutmaz deyince muayenehaneden çıkıp eve gidene kadar doğup büýüdüğüm şehirde kayboldum ağlaya ağlaya gezdim sokaklarda sonrasında o tek kalan tüpümün alınmasına karar verene kadar hergün ağladm 2 ay sonra karar verdim ve aldırdım laparoskopi ile ameliyat oldum yine 2 ay daha bekledim ve tüp bebeğe başladık ve sonuç çok şükür pozitif oldu rabbimden ümit kesilmezmiş bir kere daha anladım bunu Elhamdülillah ❤

Kesinlikle cok fazla pozitif alan oldu pazarteside test yaptircak olan bi kac kisi var ims onlarda pozitifi gorur ve sali gunude ben takip ederim in bu pozitif kuyrugunu evet liste aslinda cok guzel fikir ama geriye donuk bakmak lazim biraz ugrastirabilir arkadasi 🤷‍♂️
Pozitif olanlarda takip etmeye devam ediyor aslinda yapilabilir 🤗

kizlar ben mide siskinliginden iki gundur uyuyamiyorum kendi doktorumuda ulasamiyorum crinone jelmi yapiyor bilmiyorum size doktorunuz mide koruyucu yazdimi yazdiysa ismi nedir paylasabilirmisiniz artik dayanamıyorum

kizlar ben mide siskinliginden iki gundur uyuyamiyorum kendi doktorumuda ulasamiyorum crinone jelmi yapiyor bilmiyorum size doktorunuz mide koruyucu yazdimi yazdiysa ismi nedir paylasabilirmisiniz artik dayanamıyorum
Benmde ilaclardan dolayi mide kotu oldu
Babamin kullandiği koruyucudan attim o gun iyi geldi.
Simdide iyim gaz şiskinlik zaten oluyor ilaclar etki ediyor.

Benmde ilaclardan dolayi mide kotu oldu
Babamin kullandiği koruyucudan attim o gun iyi geldi.
Simdide iyim gaz şiskinlik zaten oluyor ilaclar etki ediyor.
Canim bende lansor var ama benim cok siddetli uyuyamiyorim cok sisiyor demekki kaburgalara baski yapiyor gece uyuyamiyorum

Canim bende lansor var ama benim cok siddetli uyuyamiyorim cok sisiyor demekki kaburgalara baski yapiyor gece uyuyamiyorum
Koruyucu kullan doktora demene gerek yok bi zarari olmaz. Ilaclari cok kullaniyoruz herkesin midesi bir degil. Benmde cok etkinleniyor

Benim bu seferki transferim taze transfer oldu hep dondurulmus oluyordu ohss riski oldugundan dolayi yine vardi e2 falan yine yukseksikti ama bu sefer doktorum taze transfer deneyelim dedi bende. Dondurucudada 2 tane embriyom olucak diye kabul ettim ama transferden sonra 3 4 gun ayni senin gibi patlayacak gibiydim ilaaclar dokundu ee bide yumurtaliklar fazla uyarilmisti onunda rahatsizligi vardi doktoruma sordum mide koruyucuyu icebilirsin bir zarari olmaz demisti bendede lansor vardi ben dayandim icmeden atlattim onu bol su icerek ozellikle ama istersen lansor icebilirsin bi zarari olmuyormus

@yaprakacnm bnce koruyucu iç
Boşuna acı çekme. Madem zararı yokmuş. Boşuna stres olup acı çekme cnm ya.ben bu gece rahat uyudum sulu. Düştü ateşi m parolla
Bu arada prolutex iğne kullanan arkadaşlar bu iğne ateş yapiyormus

@yaprakacnm bnce koruyucu iç
Boşuna acı çekme. Madem zararı yokmuş. Boşuna stres olup acı çekme cnm ya.ben bu gece rahat uyudum sulu. Düştü ateşi m parolla
Bu arada prolutex iğne kullanan arkadaşlar bu iğne ateş yapiyormus
Canim dun hemsireye sordum folbiol icme duzelir dedi bugunde icmiyim bakayim nasil oluyorum devam ederse yarin icerim napayim canim senin kacinci gun embriyosuydu kactane transfer yapildi sana doktor cok ilac vermis bende tek jel ile asprin var hic belirtin varmi canim benim hic yok bu gazdan dolayi korkuyorum sonucta zorlaniyorum ya insallah bisey olmaz

Benim bu seferki transferim taze transfer oldu hep dondurulmus oluyordu ohss riski oldugundan dolayi yine vardi e2 falan yine yukseksikti ama bu sefer doktorum taze transfer deneyelim dedi bende. Dondurucudada 2 tane embriyom olucak diye kabul ettim ama transferden sonra 3 4 gun ayni senin gibi patlayacak gibiydim ilaaclar dokundu ee bide yumurtaliklar fazla uyarilmisti onunda rahatsizligi vardi doktoruma sordum mide koruyucuyu icebilirsin bir zarari olmaz demisti bendede lansor vardi ben dayandim icmeden atlattim onu bol su icerek ozellikle ama istersen lansor icebilirsin bi zarari olmuyormus
Cok saol canim ben bugunde aynisi olursa yarin iceyim bugunde dayanayim folbiol icmesem gecermis gorucez. Canim sen ne zaman transfer oldun

Koruyucu kullan doktora demene gerek yok bi zarari olmaz. Ilaclari cok kullaniyoruz herkesin midesi bir degil. Benmde cok etkinleniyor
Canim bir arkadasada doktoru kesinlikle icme demis😭kafam allak bullak. Aslinda canim affedersin boyle konustugum icin acaba sende ayni sorunu yasadigin icin soruyorum gazdan dolayi zorlaniyoruz ya cikartirken bisey olurmu acaba cunku bizim hemsire en kotusu kabizlik demisyi biraz korkuyorum aslinda

Cok saol canim ben bugunde aynisi olursa yarin iceyim bugunde dayanayim folbiol icmesem gecermis gorucez. Canim sen ne zaman transfer oldun
26 aralikta oldum bugun 10.gunum sali test gunum amahem heycan hem korku cok karmasik duygulardayim nasil gecicsk su 2 gun hic bilmiyorum inan sen nezamn oldun transferini

Canim bir arkadasada doktoru kesinlikle icme demis😭kafam allak bullak. Aslinda canim affedersin boyle konustugum icin acaba sende ayni sorunu yasadigin icin soruyorum gazdan dolayi zorlaniyoruz ya cikartirken bisey olurmu acaba cunku bizim hemsire en kotusu kabizlik demisyi biraz korkuyorum aslinda
Bende kabizlik olmadi aksine fazla calisti.
Transferden 2 gun sora ishal oldum.
Gecici ishaldi ama etkiliydi ve simdi her gun normal duzenim. Ben her gun muz crviz badem yiyorum mutlaka.

26 aralikta oldum bugun 10.gunum sali test gunum amahem heycan hem korku cok karmasik duygulardayim nasil gecicsk su 2 gun hic bilmiyorum inan sen nezamn oldun transferini
O bendede var. Ama sakin olup kafamizi dağitalalim nasipte ne varsa o olucak nasilsa.
Akisina brakmaya calismak en iyisi.
Iç ses susmuyor. Benm yarin test gunum. Ama hersey guzel olucak diyorum hep.

Back