Yahu mide korucunun ne zarari varki kullandiklarimiz daha etkili.Canim bir arkadasada doktoru kesinlikle icme demiskafam allak bullak. Aslinda canim affedersin boyle konustugum icin acaba sende ayni sorunu yasadigin icin soruyorum gazdan dolayi zorlaniyoruz ya cikartirken bisey olurmu acaba cunku bizim hemsire en kotusu kabizlik demisyi biraz korkuyorum aslinda
Sen idrarda pozitif gorduydun galiba dimi ben dayanamadim yapmicam diodum az once yaptim ve herzamanki gibi tek cozgiO bendede var. Ama sakin olup kafamizi dağitalalim nasipte ne varsa o olucak nasilsa.
Akisina brakmaya calismak en iyisi.
Iç ses susmuyor. Benm yarin test gunum. Ama hersey guzel olucak diyorum hep.
Canım ya valla kendim olmuş kadar çok sevindim. Rabbim yüzüne gülsün. Gerçekten çok ağır şeyler tahmin edebiliyorum ne yaşadığınıValla umudum neredeyse tükenmişti zaten yumurtalığm ve bir tüpüm kanserden alınmistı diger tüpümde de hidroselpenks cikinca dr bana almazsak tüp bebekde asilamada tutmaz deyince muayenehaneden çıkıp eve gidene kadar doğup büýüdüğüm şehirde kayboldum ağlaya ağlaya gezdim sokaklarda sonrasında o tek kalan tüpümün alınmasına karar verene kadar hergün ağladm 2 ay sonra karar verdim ve aldırdım laparoskopi ile ameliyat oldum yine 2 ay daha bekledim ve tüp bebeğe başladık ve sonuç çok şükür pozitif oldu rabbimden ümit kesilmezmiş bir kere daha anladım bunu Elhamdülillah ❤
İyi dayanmissin canim test yapmamissin aslinda evde test yapsan cikabilir ben persembe 2 ocakta transfer oldum bugun yaptim test26 aralikta oldum bugun 10.gunum sali test gunum amahem heycan hem korku cok karmasik duygulardayim nasil gecicsk su 2 gun hic bilmiyorum inan sen nezamn oldun transferini
Bende cevizle kabak cekirdegi yiyorum canimBende kabizlik olmadi aksine fazla calisti.
Transferden 2 gun sora ishal oldum.
Gecici ishaldi ama etkiliydi ve simdi her gun normal duzenim. Ben her gun muz crviz badem yiyorum mutlaka.
Bende dayanamadim yaptim sana yazdiktan sonra ama cikmadi malesefİyi dayanmissin canim test yapmamissin aslinda evde test yapsan cikabilir ben persembe 2 ocakta transfer oldum bugun yaptim testama cikmadi tabi
5.gunmu embriyonuzBende dayanamadim yaptim sana yazdiktan sonra ama cikmadi malesef
Canim 3.gun embriyosunda yanilma olur lutfen kendini topla. Durumun degisebilir idrar yaniltici olabilir.Sen idrarda pozitif gorduydun galiba dimi ben dayanamadim yapmicam diodum az once yaptim ve herzamanki gibi tek cozgiallak bullak oldum cok takilmamayada calisiyorum ama takilmadanda olmuyor 3. Gun embriyosu saat 15.30da tam 10.gunumde olmus oluyorum bilmiyorum hala azda olsa umidim var ama testi yaptigimida pismanim acikcasi
Canim bozma moralini bazilarinda 10. Gu. Negatifken 12 gun pozitif olabiliyormus yada o testler hassas olmayabilir birini okudum test negatif diye aglamis esi kan verdirtmis pozitif cikmisBende dayanamadim yaptim sana yazdiktan sonra ama cikmadi malesef
Ins bi umit saliyi beklicem artikCanim 3.gun embriyosunda yanilma olur lutfen kendini topla. Durumun degisebilir idrar yaniltici olabilir.
MerhabaMerhabalar,
2 ocakta sonucu ogreneceginizi yazmışsınız.umarim sevindirici bir sonuçtur.
Bende eskisehir acibademde tüp bebek yaptıracağım. Birsey sormak istedim. Bende bu ay reglimin 2. Günü gidecegim. Prosedur nasil işliyor.
Suan tek sigindim seyler boyle hikayelerCanim bozma moralini bazilarinda 10. Gu. Negatifken 12 gun pozitif olabiliyormus yada o testler hassas olmayabilir birini okudum test negatif diye aglamis esi kan verdirtmis pozitif cikmis
Biz elimizden geleni yapiyoruz vakiit saat takdir edilmesse bize sabir selamet dilemek dusuyor..Tek sigindim nokta suan oyle hikayeler acikcasi nasip hersey aslinda cokta uzak degip bu sonuclar 9 oldu bu
Ins bi umit saliyi beklicem artik
29 yasindayim 11 senedir cabaliyorum cok zor surecler artik cok yoruldum galibaBiz elimizden geleni yapiyoruz vakiit saat takdir edilmesse bize sabir selamet dilemek dusuyor..
Zor bi surecallahim ugrasan herkesin yardimcisi olsun. Yasiniz kac acaba.
Yaşinda genc bende 29um.29 yasindayim 11 senedir cabaliyorum cok zor surecler artik cok yoruldum galiba
Ben 24 te evlendim ilk 2 bucuk sene bu konuyu takmadim sonra ugrasmaya basladim. Tup bebek olaylarinada yipranmamak icin girmedim 5nci senemde girdim. Insallah hayirlisiyla olur.Evet biraz erkenciydim evlilikte
Hayirisi olsun canim hakkindaSuan tek sigindim seyler boyle hikayeler
Çok teşekkür ederim . 40 gün sonra yapıldığını yazmışsınız. O ay içinde yapılmıyor mu yani transferMerhabaBen 38 yasimdayim ve cok sukur sonucum pozitif. Acibadem tup bebek bolumunun basinda dr. nicel tasdemir var. Ben doktorumu cok seviyorum. Cok ilgili, gercekci ve isinde iyi bir doktor. Siz reglinizin 2. günü gittiğinizde hemşireler sizi yonlendirecek zaten. Ben ilk once 12 gun kalcadan igne kullandim. Daha sonra yumurta toplama ve dollenme islemi yapildi. Biz sperm seciminde mikrocip yaptirdik bu arada. Embriyolarimizdan 5 tanesi 5. gune gitti ve bu 5 embriyo donduruldu. Yumurta toplama isleminden yaklasik 40 gun sonra 2 adet embriyo transferim yapildi. 1 ocakta test yaptim. Sonucum pozitif cikti. 3 ocakta da degerimin ikiye katlandigini ogrendim. Simdi de 16 ocakta keseyi gormek icin bekliyorum. Cok sukur bu gunlere. Insallah bebegim saglikli bir sekilde gelisir diye her gun dua ediyorum. Sizin de hayirli haberlerinizi duymak dilegiyle, sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?