Embriyonun kacinci gun olduğu onemli değil.Benim 3. gün embriyosu. Tahlillerde 5. gün embriyosuna göre daha geç görünüyor. O yüzden korkuyorum da vallahi bilemiyorum
Ellerine sağlık canımKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Amin canım inşallahEllerine sağlık canımaralık transferleri olarak listede artalım eksilmeyelim inşallah test günün gelsin de kendini de ekle hayırlısıyla
emeğine sağlık canım benim inş sen ve tüm isteyen arkadaşlarında isimlerini görürüz listede Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inş. benimde yarın dr kontrolüm var dilerim kesemizi görürüz şükür bu sefer kanamam yok hersey daha doğal ilerliyor bu nedenle biraz daha umutlu ve mutluyumKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Aminnnn inşallahemeğine sağlık canım benim inş sen ve tüm isteyen arkadaşlarında isimlerini görürüz listede Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inş. benimde yarın dr kontrolüm var dilerim kesemizi görürüz şükür bu sefer kanamam yok hersey daha doğal ilerliyor bu nedenle biraz daha umutlu ve mutluyumyarın güzel haberlerle iyi akşamlar
Sali gubu listede olabilmek temennisiylee eline saglik canim. Listedeki herkese hayirli olsun rabbim kucaklarinda gormeyi nasip etsinKızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
Amin canım inşallahSali gubu listede olabilmek temennisiylee eline saglik canim. Listedeki herkese hayirli olsun rabbim kucaklarinda gormeyi nasip etsin
Sabah tekrar bi yap bence. Senin kaçıncı günün bugünKizlar birsey sorucam sabah idrarda test yapmistim tek cizgiydi az once bidaha bi bakim dedim burda bi arkadas tel isigiyla zor gorum emiti ol bim dedim gozukuyir cok silik bi cizgi hatta esime eltime falan da gosterdim onlarda gordu acaba pozitiflik habercisimi bu negatif olsa hic bi sekilde gozukmezdi dimi
10.gunum 3.gun embriyosu artik saliya az kaldi beklerim saliyi kanda baktiririm ama biraz umut oldu o goruntu bana acikcasi cunku bi kere tutmustu tahlilim 40 cikmisti eve gelince idrarda bakmistim okadar silik cikmistiki ve o 5.gun embriyosuydu bu 3. Gun daha erkendi yaptim ee oyle cok silikte olsa gozuktu ya bi umut oldu isteSabah tekrar bi yap bence. Senin kaçıncı günün bugün
Hadi insallah canim moralini bozma hicbirsey belli olmaz az daha sabretKizlar birsey sorucam sabah idrarda test yapmistim tek cizgiydi az once bidaha bi bakim dedim burda bi arkadas tel isigiyla zor gorum emiti ol bim dedim gozukuyir cok silik bi cizgi hatta esime eltime falan da gosterdim onlarda gordu acaba pozitiflik habercisimi bu negatif olsa hic bi sekilde gozukmezdi dimi
Benimde 3. gün embriyosu. Zaten geç sonuç veriyor tahlillerde. Hadi inşallah güzel haberini alırız10.gunum 3.gun embriyosu artik saliya az kaldi beklerim saliyi kanda baktiririm ama biraz umut oldu o goruntu bana acikcasi cunku bi kere tutmustu tahlilim 40 cikmisti eve gelince idrarda bakmistim okadar silik cikmistiki ve o 5.gun embriyosuydu bu 3. Gun daha erkendi yaptim ee oyle cok silikte olsa gozuktu ya bi umut oldu iste
Ins sali gunu listeye katilabilirimBenimde 3. gün embriyosu. Zaten geç sonuç veriyor tahlillerde. Hadi inşallah güzel haberini alırız
Saliyi bekle canim erkenden kendini strese sokma10.gunum 3.gun embriyosu artik saliya az kaldi beklerim saliyi kanda baktiririm ama biraz umut oldu o goruntu bana acikcasi cunku bi kere tutmustu tahlilim 40 cikmisti eve gelince idrarda bakmistim okadar silik cikmistiki ve o 5.gun embriyosuydu bu 3. Gun daha erkendi yaptim ee oyle cok silikte olsa gozuktu ya bi umut oldu iste
KızlarrrrrrBol bereketli topiğimizin pozitifleri Listeyi anca bu şekilde yapabildim
transfer tarihine göre mi hesaplama yaptinizBende varım bende bende
transfer tarihine göre mi hesaplama yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?