Aynen çok mutlu olurum, bana şimdilik cyclo progynova ve lucrin iğne verdi.Ben aralık ortasında giderim doktora.... Tavsiyeleri olursa burdan paylaşırım sizinle... Kullanacağım ilaç vs süreçler için bilgi veririm... Bilmediğimiz şeyler o yüzden herkes birbirine yardımcı olursa güzel olur bence..
Bana verilmedi bu ilaçlardan sadece folik asit ve d vitamini kullanıyorum şuan... Hatta ilaç ve fitilden bahsettiler rahim duvarını hazırlamamız lazım vs diye... Bakalım valla heyecan yapıyorum bende :)Aynen çok mutlu olurum, bana şimdilik cyclo progynova ve lucrin iğne verdi.
Selam :) Hayırlı olsun şimdiden.. Transfer tarihiniz belli mi?Kızlar selam.. ben de bu ay transfer olucam dondurulmuş 3 embriyom var. Umarım her şey gönlünüzce olur. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Onları bana da söylediler sonraki ay için progesteron takviyesi :)Bana verilmedi bu ilaçlardan sadece folik asit ve d vitamini kullanıyorum şuan... Hatta ilaç ve fitilden bahsettiler rahim duvarını hazırlamamız lazım vs diye... Bakalım valla heyecan yapıyorum bende :)
Hayır henüz belli değil.. şuan estrofem coraspin ve folbiol kullanıyorum pazartesi kontrol var o zaman belli olur büyük ihtimalleSelam :) Hayırlı olsun şimdiden.. Transfer tarihiniz belli mi?
Merhaba, 3. günü başlıyor 13 ya da 14. gün yumurta toplanıyor :) cetrodite verdiyse çatlamaması içindir :)Kızlar selam cuma günü tedaviye başladık, merional iğne verdi doktor dün kontrole gittik her iki tarafta gelişen 5 6 yumurtamın olduğunu sürecin iyi ilerlediğini söyledi , perşembe günü yine çağırdı bu arada bugün de cetrotide iğneye başladık sizce süreç ne kadar sürer ne zaman yumurta toplanır
Bende bugun basliyorum cetrotide ignesine cuma kontrol var tekrardan surecimiz ayni anda ilerleyecek galiba cok surmeden toplanir yumurtalar cunku catlamamasi icin cetrotideKızlar selam cuma günü tedaviye başladık, merional iğne verdi doktor dün kontrole gittik her iki tarafta gelişen 5 6 yumurtamın olduğunu sürecin iyi ilerlediğini söyledi , perşembe günü yine çağırdı bu arada bugün de cetrotide iğneye başladık sizce süreç ne kadar sürer ne zaman yumurta toplanır
Hayırlısı olsun inşallahHayır henüz belli değil.. şuan estrofem coraspin ve folbiol kullanıyorum pazartesi kontrol var o zaman belli olur büyük ihtimalle
Hayırlı olsun şimdiden... Bence ayın 10-12 si gibi toplanır diye düşünüyorum....Kızlar selam cuma günü tedaviye başladık, merional iğne verdi doktor dün kontrole gittik her iki tarafta gelişen 5 6 yumurtamın olduğunu sürecin iyi ilerlediğini söyledi , perşembe günü yine çağırdı bu arada bugün de cetrotide iğneye başladık sizce süreç ne kadar sürer ne zaman yumurta toplanır
İnşallah.. senin transfer oldu mu ne zamanHayırlısı olsun inşallah
Benim muhtemelen bu ay sonunda olucak… Adet olmayı bekliyorum doktora gidicem ilaç fitil vericek ay sonu da anca transfer olur....İnşallah.. senin transfer oldu mu ne zaman
Transferin yapıldı mı canımHadi hayırlısı. Ben ekim ayını pas geçmek zorunda kaldım yumurtalıkta kist oluşmuştu. Bu ay deniyorum tek embriyo koyacak doktor yine. İnşallah tutar bu ay yaa
9 yada 11 inde toplarız tahmini olarak demişti doktorHayırlı olsun şimdiden... Bence ayın 10-12 si gibi toplanır diye düşünüyorum....
2 aralıkta yapıldı. Bugün 2. Günümüz bakalım sonuç ne olacakTransferin yapıldı mı canım
1 gün arayla gidiyoruz benimde yrın kontrolBende bugun basliyorum cetrotide ignesine cuma kontrol var tekrardan surecimiz ayni anda ilerleyecek galiba cok surmeden toplanir yumurtalar cunku catlamamasi icin cetrotide
Yaa benim biraz ağrılı oldu bu işlem tabi bu herkeste aynı olacak değil..... 11 adet folikül vardı bende 8 i dolu çıktı... 2 si pek gelişmemişti. Toplamda 6 yumurtam kaldı bunlardan 4 ü döllendi.... Ama maalesef 2. gün ikisinin gelişimi durdu ve kalan 2 embriyom donduruldu... Yaşla da çok ilgisi var bu durumun.. Hatta okuyorum bazen yorumlarda 13 yumurtam döllendi , 15 döllendi vs.. Hakkımızda hayırlısı artık :)9 yada 11 inde toplarız tahmini olarak demişti doktoryarın kontrol var bakalım ne durumda
Ayyy inşallah.... Bol bol su için ayrıca hareketsiz kalmayın kan dolaşımı için.... Allah gönlüne göre versin canım2 aralıkta yapıldı. Bugün 2. Günümüz bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?