- 2 Eylül 2019
- 349
- 355
- 33
İnşallah tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah nasip eder inşallahBenimde agrim oldu 2 3 gun ama cok degildi kanamamda oldu. Valla kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun hayirli olanda saglikli bebislerimizin simski tutunmasi olsun.
Bnim bir tane embriyom var oyuzden tutunması lazim yoksa en bastan baslamak zorunda kalcam buda biraz sitres yaratiyo ama biliyirum rabbim isterse kalitesi bile onemli olmuyor yeter ki ol desin
Hadi inşallahBen 3 aralıkta transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo ile. Eylülde ilk tedavimizi olduk ama tutmadı. 4 tane dondrulmuş embriyomuz var onlarla devam ediyoruz
Benim ilk denemem olacak dondurulmuş 2 embriyom var... Yaştan dolayı da ikisini de transfer edecekler.... İlk denemede tutmayan çok kişiyi okudum ve açıkçası korkuyorum da tutmazsa diye... Elimde başka dondurulmuş kalmayacak sonrasında tekrar başa dönmek kolay da değil.... İnşallah gerek kalmaz..Ben 3 aralıkta transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo ile. Eylülde ilk tedavimizi olduk ama tutmadı. 4 tane dondrulmuş embriyomuz var onlarla devam ediyoruz
Benim ilk denemem olacak dondurulmuş 2 embriyom var... Yaştan dolayı da ikisini de transfer edecekler.... İlk denemede tutmayan çok kişiyi okudum ve açıkçası korkuyorum da tutmazsa diye... Elimde başka dondurulmuş kalmayacak sonrasında tekrar başa dönmek kolay da değil.... İnşallah gerek kalmaz..
Amin inşallah
Amin inşallahSizin transferiniz ne zaman
İnşallah kucağınıza alırsınız bebeğiniziBenim 27 Kasım’da transferim oldu, evde istirahatteyim rapor verdiler.
Bu konu beni de çok düşündürüyor ; ne yapmalı acaba? İşten izin alsam mı gitsem mi hala çok aradayımAyy umarım kolay geçer benimde peki eve geldgmde 2,3 gün yatmalimyim sürekli siz nasil yaptiniz
Bence 2 gün alın dinlenin ister istemez işte bol hareket etms olcaksnizBu konu beni de çok düşündürüyor ; ne yapmalı acaba? İşten izin alsam mı gitsem mi hala çok aradayım
Zaten 3 gün içinde tutunma gerçekleşiyormuş ve bu 3 gün için çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.... Bencede izin alın dinlenin..Bu konu beni de çok düşündürüyor ; ne yapmalı acaba? İşten izin alsam mı gitsem mi hala çok aradayım
Evet artık yemeye içmeye dikkat, dua ve olumlu düşünme ile süreci geçirmek lazım, çok teşekkür ederimİnşallah kucağınıza alırsınız bebeğiniziBol su ve evde yürüyüş yapmamız gerekiyormuş kan dolaşımı için... Havuç suyu iyi diyorlar bende deniycem….. Kemik suyu kaynattırıp çorbalara kattırmayı düşünüyorum :) Ne bileyim işte geriye de dua etmek kalıyor galiba :)
Güzel haberinizi bekliyoruz inşallahEvet artık yemeye içmeye dikkat, dua ve olumlu düşünme ile süreci geçirmek lazım, çok teşekkür ederim ☺
Amin hepimiz bu sureci mutlu atlatalim insallajİnşallah tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah nasip eder inşallah
Kızlar ben de adet oldum Pazartesi çağırdılar bakalım neler olacak
Bakalım transfer tarihini verecekler mi acaba :) BekliyoruzKızlar ben de adet oldum Pazartesi çağırdılar bakalım neler olacak
Gittim geldim, Bülent Tıraş 2 adet zamanı dinlendirme istiyor dediler. Bir dahaki aya kaldı yani benim işBakalım transfer tarihini verecekler mi acaba :) Bekliyoruz
Hayırlısı olsun canım.. Benim de öyle... Kasım ayında adet oldum , aralık ayında olunca doktora gidicem.. Zaten 2. adetten sonra transfer işlemini yapıyorlar hormonlarımız en üst seviyeye çıktığı için normal değerlere inmesini bekliyorlar. Ayrıca rahimi de dinlendiriyorlar..Gittim geldim, Bülent Tıraş 2 adet zamanı dinlendirme istiyor dediler. Bir dahaki aya kaldı yani benim iş
Aynen öyleymiş ben transferi yapacaklar diye tahmin etmiştim ama en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun zaten.Hayırlısı olsun canım.. Benim de öyle... Kasım ayında adet oldum , aralık ayında olunca doktora gidicem.. Zaten 2. adetten sonra transfer işlemini yapıyorlar hormonlarımız en üst seviyeye çıktığı için normal değerlere inmesini bekliyorlar. Ayrıca rahimi de dinlendiriyorlar..
Ben aralık ortasında giderim doktora.... Tavsiyeleri olursa burdan paylaşırım sizinle... Kullanacağım ilaç vs süreçler için bilgi veririm... Bilmediğimiz şeyler o yüzden herkes birbirine yardımcı olursa güzel olur bence..Aynen öyleymiş ben transferi yapacaklar diye tahmin etmiştim ama en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?