ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

İnşallah tutunur sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah nasip eder inşallah

Ben 3 aralıkta transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo ile. Eylülde ilk tedavimizi olduk ama tutmadı. 4 tane dondrulmuş embriyomuz var onlarla devam ediyoruz
Benim ilk denemem olacak dondurulmuş 2 embriyom var... Yaştan dolayı da ikisini de transfer edecekler.... İlk denemede tutmayan çok kişiyi okudum ve açıkçası korkuyorum da tutmazsa diye... Elimde başka dondurulmuş kalmayacak sonrasında tekrar başa dönmek kolay da değil.... İnşallah gerek kalmaz..

Merhaba S Szr_ benimle durumunuz aynı: yaştan dolayı 2 transfer, ilk denemem ve başka embriyom yok. Evet ilk denemede tutmayanlar çok var ama umut veren ilk denemede bebeğine kavuşanlar da çok az değil.. artık dua edip hep olumlu düşüneceğiz. İnşallah bebeğinize kavuşursunuz

Amin inşallah Sizin transferiniz ne zaman

Benim 27 Kasım’da transferim oldu, evde istirahatteyim rapor verdiler.
İnşallah kucağınıza alırsınız bebeğinizi Bol su ve evde yürüyüş yapmamız gerekiyormuş kan dolaşımı için... Havuç suyu iyi diyorlar bende deniycem….. Kemik suyu kaynattırıp çorbalara kattırmayı düşünüyorum :) Ne bileyim işte geriye de dua etmek kalıyor galiba :)

Bu konu beni de çok düşündürüyor ; ne yapmalı acaba? İşten izin alsam mı gitsem mi hala çok aradayım
Zaten 3 gün içinde tutunma gerçekleşiyormuş ve bu 3 gün için çok dikkat etmemiz gerekiyormuş.... Bencede izin alın dinlenin..

Evet artık yemeye içmeye dikkat, dua ve olumlu düşünme ile süreci geçirmek lazım, çok teşekkür ederim

Gittim geldim, Bülent Tıraş 2 adet zamanı dinlendirme istiyor dediler. Bir dahaki aya kaldı yani benim iş
Hayırlısı olsun canım.. Benim de öyle... Kasım ayında adet oldum , aralık ayında olunca doktora gidicem.. Zaten 2. adetten sonra transfer işlemini yapıyorlar hormonlarımız en üst seviyeye çıktığı için normal değerlere inmesini bekliyorlar. Ayrıca rahimi de dinlendiriyorlar..

Aynen öyleymiş ben transferi yapacaklar diye tahmin etmiştim ama en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun zaten.

Aynen öyleymiş ben transferi yapacaklar diye tahmin etmiştim ama en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun zaten.
Ben aralık ortasında giderim doktora.... Tavsiyeleri olursa burdan paylaşırım sizinle... Kullanacağım ilaç vs süreçler için bilgi veririm... Bilmediğimiz şeyler o yüzden herkes birbirine yardımcı olursa güzel olur bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…