• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar aralıkta transferim. Transfer gününün gelmesini hic istemiyorum cok korkuyorum. Rahime yerlestirirken çokmu sıkışktınız tuvalete
Hiiiç korkmayın transferden, korkulacak hiçbir şey yok. Çok heyecanlı sizde ekrandan izliyorsunuz süreci.

Kızlar aralıkta transferim. Transfer gününün gelmesini hic istemiyorum cok korkuyorum. Rahime yerlestirirken çokmu sıkışktınız tuvalete
Tuvalete sıkışık olmak biraz yoruyor ama hiç korkmayın transfer sonrası 20 dk falan yatıp tuvalete gidiyorsunuz

:dua:
Aynen hepimiz için hayırlısı olsun :KK200: Reglinin 14-17. günleri arasında da transfer oluyormuş.... Benimki 3. gün embriyosu burada okuduklarımdan anladım ki 3 veya 5 fark etmiyor.. 5. gün 1. kalite olup da tutunamayan çok olmuş.. 2. gün , 3. gün orta kalite olup tutanda baya olmuş.... Allah nasip ettiyse olur diyorum :dua:
Bebimde 3. Gun embriyosu aynen oyle ben hic takmadim 3. Gun olmasini iyi kalitede ya icim rahat o konuda

Yeni farkettim 21kasim da oldu
Benimde 1 kasımda oldu anestezili oldu güya ama 2 gün ağrısını çektim çok kötü oldum :( Benim tüplerim kapalı ve laparoskopi ameliyatı ile açılabiliyormuş tüpler... Ben ameliyat olmayayım diye tüp bebek tedavisine başladım ama yumurta toplamanın o kadar ağrılı olacağını bilseydim kesinlikle kapalı ameliyatı olurdum belki de normal şekilde gebelik olurdu diye düşünüyorum :)

Ben 3 aralıkta transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo ile. Eylülde ilk tedavimizi olduk ama tutmadı. 4 tane dondrulmuş embriyomuz var onlarla devam ediyoruz
Canim benim ilk transfer eyluldeydi malesef senjn gibi negatif oldu .donmuslardan ekimde koydurdum o tuttu ama kimyasala dondu. Degerim dustu. Simdi bu transferimde 2 li konulcak hakkimizda hayirlisi 🤗

Ayy umarım kolay geçer benimde peki eve geldgmde 2,3 gün yatmalimyim sürekli siz nasil yaptiniz
Benim tutmadı ilkinde ama yatmıştım. Rapor almıştım işe de gitmemiştim. Yatmakla çok alakalı mı bilmiyorum ama insanın içi rahat etmiyor. Yattım dinlendim, evden çıkmadım ev içinde kısa yürüyüşler yaptım. Ağır kaldırmadım, ev işi yapmadım ama kısmet.

Canim benim ilk transfer eyluldeydi malesef senjn gibi negatif oldu .donmuslardan ekimde koydurdum o tuttu ama kimyasala dondu. Degerim dustu. Simdi bu transferimde 2 li konulcak hakkimizda hayirlisi 🤗
Hadi hayırlısı. Ben ekim ayını pas geçmek zorunda kaldım yumurtalıkta kist oluşmuştu. Bu ay deniyorum tek embriyo koyacak doktor yine. İnşallah tutar bu ay yaa 😊

Hadi hayırlısı. Ben ekim ayını pas geçmek zorunda kaldım yumurtalıkta kist oluşmuştu. Bu ay deniyorum tek embriyo koyacak doktor yine. İnşallah tutar bu ay yaa 😊
Bende kist olmadi o nedenle yapabildim pes pese 1 aralikta 2 li koncak geriye de 4 donmusum kaliyor. Insallah bu sefer olur hangi merkez sizin ?

Bende kist olmadi o nedenle yapabildim pes pese 1 aralikta 2 li koncak geriye de 4 donmusum kaliyor. Insallah bu sefer olur hangi merkez sizin ?
Ankara tüp bebekte yaptırıyorum canım ben. İlk çocuğunuz mu olacak bilmiyorum ama inşallah bu sefer tutarda diğer donmuşlarımızı da ilerde kullanırız. Bir daha o yumurta büyütme opu vs uğraşmayız

Benim tutmadı ilkinde ama yatmıştım. Rapor almıştım işe de gitmemiştim. Yatmakla çok alakalı mı bilmiyorum ama insanın içi rahat etmiyor. Yattım dinlendim, evden çıkmadım ev içinde kısa yürüyüşler yaptım. Ağır kaldırmadım, ev işi yapmadım ama kısmet.
Zaten ilk bi saat kesinlesiyoda işte insaniz illa 3saat yaticaz. Cok yatincada kan gtmicek gibi hssediyrm bende ev icinde yúrünmeli. Bidaha denicekmisin canim

Benimde 1 kasımda oldu anestezili oldu güya ama 2 gün ağrısını çektim çok kötü oldum :KK43: Benim tüplerim kapalı ve laparoskopi ameliyatı ile açılabiliyormuş tüpler... Ben ameliyat olmayayım diye tüp bebek tedavisine başladım ama yumurta toplamanın o kadar ağrılı olacağını bilseydim kesinlikle kapalı ameliyatı olurdum belki de normal şekilde gebelik olurdu diye düşünüyorum :)
Benimde agrim oldu 2 3 gun ama cok degildi kanamamda oldu. Valla kizlar hepimiz icin hayirlisi olsun hayirli olanda saglikli bebislerimizin simski tutunmasi olsun.
Ben 3 aralıkta transfer olacağım. Dondurulmuş embriyo ile. Eylülde ilk tedavimizi olduk ama tutmadı. 4 tane dondrulmuş embriyomuz var onlarla devam ediyoruz
Bnim bir tane embriyom var oyuzden tutunması lazim yoksa en bastan baslamak zorunda kalcam buda biraz sitres yaratiyo ama biliyirum rabbim isterse kalitesi bile onemli olmuyor yeter ki ol desin

Back