İnşallah güzel sonuç alırsın. Olumluda olsa olumsuz da olsa ağlıyoruz orası zaten kesin. Ama takdiri ilahi. Negatif çıkarsa da başka ölümcül bir hastalığınız yok buna şükür et. Kendinizi öyle motive etmeye çalışınBugün bende kan vercem çok stresliyimpozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Gozunaydin canim aminnnn diyorum cokca hemdekızlar bugun test günümdü sonucum 471 çıktı Dr pazartesi kontrole çağırdı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Ne güzel yaa bi kulaklarım kaldı ilaç sokmadığım günde 10 tane ilaç alıyorum
teşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlısıysa olsunİnşallah güzel sonuç alırsın. Olumluda olsa olumsuz da olsa ağlıyoruz orası zaten kesin. Ama takdiri ilahi. Negatif çıkarsa da başka ölümcül bir hastalığınız yok buna şükür et. Kendinizi öyle motive etmeye çalışın
Hadi bakalim bi guzel haberde senden alalim bugun bu saate kadar nasil dayandin vermedin kani ben sali bi gelsin en gec 9da hastanedeyim insBugün bende kan vercem çok stresliyimpozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok stresli senı çok ıyı anlıyorum canım rahat ol desem de mumkun degıl biliyorumBugün bende kan vercem çok stresliyimpozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çalıştığım için ancak öğleden sonra izin alabiliyorum yoksa içim içimi yiyoHadi bakalim bi guzel haberde senden alalim bugun bu saate kadar nasil dayandin vermedin kani ben sali bi gelsin en gec 9da hastanedeyim inssanki idrarda silik cikmisti dimi sende kandada guzel sonuc alicaksin ins
Sen güzel atlattın arkadaşım darısı bana inşallahÇok stresli senı çok ıyı anlıyorum canım rahat ol desem de mumkun degıl biliyorum
Once kendini motive et arkadasim cok zor biliyorum ama kisaca basimdan geceni anlatim 5. Tedavim tutti cok sevindim hafif lekenlenmelerim vardi tutunma lekesi dedi doktorum ama nasip degilmis tahlilden 10 gun sonra saat 15.15de dustu sonra 6.tedavimi denedim oda tuttu sonra ben ilk ogrendigim andan itibaren hep su 10 gun gecse dedim 10. Geldi bu sefer saat 15.15si bi gecse dedim sonra ne oldu bebegim 10.gun saat 15.15te hemde hic lekenmem falan yokken birden gitti o gun anladim psikolojinin onemi buyuk die kendimizi hep iyiye kuralim cok zor biliyorum ama basarmaliyizÇalıştığım için ancak öğleden sonra izin alabiliyorum yoksa içim içimi yiyoidrarda gördüm silik olarak ama kanda görmeden inanamıcam sanırım bide kimyasal olan arkadaşlar görüyorum iyice korku aldı beni
Canım bende günde 3 er kere bu ilaçları kullaniyorum vitaminler hariç benim de 10 u buluyorNe güzel yaa bi kulaklarım kaldı ilaç sokmadığım günde 10 tane ilaç alıyorum
Allah yardımcın olsun canım benim daha önce hiç tutunmayan 3 negatifim var ilk defa silikde olsa bişeyler gördüm.. Önce pozitif olup sonra kaybetmek çok daha fazla üzücü rabbim bi daha yaşatmasın inşallah bu sefer son ve en güzeli en hayırlısı olsun hepimiz içinOnce kendini motive et arkadasim cok zor biliyorum ama kisaca basimdan geceni anlatim 5. Tedavim tutti cok sevindim hafif lekenlenmelerim vardi tutunma lekesi dedi doktorum ama nasip degilmis tahlilden 10 gun sonra saat 15.15de dustu sonra 6.tedavimi denedim oda tuttu sonra ben ilk ogrendigim andan itibaren hep su 10 gun gecse dedim 10. Geldi bu sefer saat 15.15si bi gecse dedim sonra ne oldu bebegim 10.gun saat 15.15te hemde hic lekenmem falan yokken birden gitti o gun anladim psikolojinin onemi buyuk die kendimizi hep iyiye kuralim cok zor biliyorum ama basarmaliyizsimdi 9. Tedavimin sonucunu bekliyorum ama bu aralik ayi transferleri bereketli sukur bizimde yuzumuz gulucek ins
Hayirli olsun insallah9.günde sonucum 91,38 çıktı kızlar hayırlı olsun diye aradılar hastaneden
Allahim ne bereketli gun bol bol yukselislerin olsun insEki Görüntüle 2571775
6.gun tahlilim.
Insallah saglikla ilerler sonucumda saglikli olur
4.gunden itibaren koyulasti ama test gununu beklicem tabi
Hepimizin olsun insallah sonuna kadar hayirla saģlikla kucaģimiza alalim buyutelim bebislerimizi.Allahim ne bereketli gun bol bol yukselislerin olsun ins
hayırlısı olsun canım sağlıklı haberlerini alalım inş test günün ne zamanEki Görüntüle 2571775
6.gun tahlilim.
Insallah saglikla ilerler sonucumda saglikli olur
4.gunden itibaren koyulasti ama test gununu beklicem tabi
6 ocak canim insallahhayırlısı olsun canım sağlıklı haberlerini alalım inş test günün ne zaman
Ilki gec tutunmustu bu erken oldu insallah guzel ilerler.. beklicez mcbur tabiki sağol canimaz kalmıs sabret inş hayırlı ve çok güzel sonuçlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?