ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Transfer sonrası omega 3 folik asit içmeye devam etmeli mi acaba? Benim cumartesi günü transferim olcak. Ne yapsam acaba kabak çekirdeğim, havuç, kivi, badem ceviz stokladım :) neler yapsam

Silikte olsa çıktıysa olumlu diyorlar ama değeri düşük olursa siliktir deniyor. İnşallah pozif sonuç alırsın. İnşallah değerin katlama katlana çıksın

Transfer sonrası omega 3 folik asit içmeye devam etmeli mi acaba? Benim cumartesi günü transferim olcak. Ne yapsam acaba kabak çekirdeğim, havuç, kivi, badem ceviz stokladım :) neler yapsam
Canım ben ananas yedım kabak çekirdeği yedim yediklerine dikkat ettim tahıllı ekmek yedim her gun sabah yumurta yedım salata et aksam sabze yogurt dikkatli saglıklı besledim ve gunde 3 litreye yakın su ıctım süt kefir VS içtim

Ananas kivi ve kuru dut da stokla bence ama ananas 5 gün hergun 1 dilim sadece

Sonucu aldınız mı? Bakliyatlar havuç kivi ağırlıklı, günde bir avuç kabak çekirdeği filan iyi geldiğini okudum
Hepsini yaptım yedim ama maalesef 95 lir başladı 2 kayına çıktı fakat düştü şuan ilaçları kestim

Hepsini yaptım yedim ama maalesef 95 lir başladı 2 kayına çıktı fakat düştü şuan ilaçları kestim
Lutfen umutsuzluğa kapilma.
Benmde ilk transferim ilkte 2 kati artti sonra 10 gun sora düstu. Ama degerlerim duzensizlesmisti sonralari.
Toparlanip ikinciye daha guclu cikicaksin insallah ya bismillah diyip pes etmek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…