Transfer sonrası omega 3 folik asit içmeye devam etmeli mi acaba? Benim cumartesi günü transferim olcak. Ne yapsam acaba kabak çekirdeğim, havuç, kivi, badem ceviz stokladım :) neler yapsamOnce kendini motive et arkadasim cok zor biliyorum ama kisaca basimdan geceni anlatim 5. Tedavim tutti cok sevindim hafif lekenlenmelerim vardi tutunma lekesi dedi doktorum ama nasip degilmis tahlilden 10 gun sonra saat 15.15de dustu sonra 6.tedavimi denedim oda tuttu sonra ben ilk ogrendigim andan itibaren hep su 10 gun gecse dedim 10. Geldi bu sefer saat 15.15si bi gecse dedim sonra ne oldu bebegim 10.gun saat 15.15te hemde hic lekenmem falan yokken birden gitti o gun anladim psikolojinin onemi buyuk die kendimizi hep iyiye kuralim cok zor biliyorum ama basarmaliyizsimdi 9. Tedavimin sonucunu bekliyorum ama bu aralik ayi transferleri bereketli sukur bizimde yuzumuz gulucek ins
Silikte olsa çıktıysa olumlu diyorlar ama değeri düşük olursa siliktir deniyor. İnşallah pozif sonuç alırsın. İnşallah değerin katlama katlana çıksınAllah yardımcın olsun canım benim daha önce hiç tutunmayan 3 negatifim var ilk defa silikde olsa bişeyler gördüm.. Önce pozitif olup sonra kaybetmek çok daha fazla üzücü rabbim bi daha yaşatmasın inşallah bu sefer son ve en güzeli en hayırlısı olsun hepimiz için
Canım ben ananas yedım kabak çekirdeği yedim yediklerine dikkat ettim tahıllı ekmek yedim her gun sabah yumurta yedım salata et aksam sabze yogurt dikkatli saglıklı besledim ve gunde 3 litreye yakın su ıctım süt kefir VS içtimTransfer sonrası omega 3 folik asit içmeye devam etmeli mi acaba? Benim cumartesi günü transferim olcak. Ne yapsam acaba kabak çekirdeğim, havuç, kivi, badem ceviz stokladım :) neler yapsam
Ananas kivi ve kuru dut da stokla bence ama ananas 5 gün hergun 1 dilim sadeceTransfer sonrası omega 3 folik asit içmeye devam etmeli mi acaba? Benim cumartesi günü transferim olcak. Ne yapsam acaba kabak çekirdeğim, havuç, kivi, badem ceviz stokladım :) neler yapsam
Canim hayirli olsun.Kızlar 8.gün sonucum 133
Ohh sukur sendende guzel haberleri aldik sonunda ❤❤❤ rabbim tamamina erdirsin kacinci gun embriyosuyduKızlar 8.gün sonucum 133
Hepsini yaptım yedim ama maalesef 95 lir başladı 2 kayına çıktı fakat düştü şuan ilaçları kestimSonucu aldınız mı? Bakliyatlar havuç kivi ağırlıklı, günde bir avuç kabak çekirdeği filan iyi geldiğini okudum
Kacinci transferindiHepsini yaptım yedim ama maalesef 95 lir başladı 2 kayına çıktı fakat düştü şuan ilaçları kestim
Lutfen umutsuzluğa kapilma.Hepsini yaptım yedim ama maalesef 95 lir başladı 2 kayına çıktı fakat düştü şuan ilaçları kestim
4. Transferim canım 2 adet 5. Gün embriyosuKacinci transferindi
Insallah saģlikla ilerler canim.4. Transferim canım 2 adet 5. Gün embriyosu
İnşallah canım sağolInsallah saģlikla ilerler canim.
Çok teşekkürlerHayırlı olsun gözün aydın
Gümde üç kez fitil estrohem iki tüp progestoron iğne folik coraspirin prednol birde oksabar ölmedim yaşıyorum çok şükürprogesten fitil olarak suan tek oksapar ignem var ama oda herseye bedel cok yakiyor bende gunde 12 ilac aliyorum vay halimize sen neler kullaniyorsun
Ben varım ama cesaretim yok ümidim de yok açıkçası yapmak istemiyorum o yüzdenYarin varmi tahlil yaptircak olan
Yarin sendende guzel haber bekliyoruz ozamanBen varım ama cesaretim yok ümidim de yok açıkçası yapmak istemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?