- 5 Kasım 2018
- 442
- 337
- 23
- 38
Canim beta hcg degerlerim hep dusuktu ve tek dusunuyodum benim tek 3 gun embriosu transfer edildi fakat bolundu ikizlerimm bekkiyorumm ogullarima kavusmaya cok az kaldi 29 hafyadayiz ilk 9 gun 34 idi 2 gin sonra 123 idi 3 gun sinra 313 ve 3 gun sontra 856 ve 3 gun arayla 7540 idi ve kesyi gordukkBeta hcgleriniz nasıldı , kaçıncı gün embriyosuydu? Hayırlı olsun Allah sağlık sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin insallah....
Eki Görüntüle 2571488 Kızlar bugün 7. Günüm dayanamadım test yaptım silik ikinci çizgi var inanamıyorummmhayirli olsunn
Bu mucizeyi Allah isteyen herkese nasip etsinCanim beta hcg degerlerim hep dusuktu ve tek dusunuyodum benim tek 3 gun embriosu transfer edildi fakat bolundu ikizlerimm bekkiyorumm ogullarima kavusmaya cok az kaldi 29 hafyadayiz ilk 9 gun 34 idi 2 gin sonra 123 idi 3 gun sinra 313 ve 3 gun sontra 856 ve 3 gun arayla 7540 idi ve kesyi gordukk
Teşekkür ederim inşallah ya ama kanda görmeden sevinemiyorum çok tedirginim
6. Gün yaptım ben ama sen yapma bekle benceArkadaşlar 7.Gün de test yapan var mi
Amin canim. Sagol guzel dileklerin icin. Insallah senin de guzel haberlerini aliriz bir an evvelRabbim kucaginada almayi nasip etsin ins kizlar ben bu grubun uguruna inaniyorum cogu kisi pozitif sonuclar aliyor darisi basimiza bugun benimde hep bi karin agrin ve bacak agrilarim var kasiklarimi demiyorum bile ama kendimide belirti diye kurmamaya calisiyorum cunku cok ilac iciyorum onlardanda olabilir bekleme gunumu yarilarim 6.gunum bugun kaldi 6 gun birde kizlar ozelliklr su 2 3 gundur gece hep wcye kalkiyorum sizlerdede boyle oluyormu gecede en 4 kere garanti kalkiyorum
Canım estrofem ve duphaston ikisini kullaniyorum teste kadar da kullanicamKızlar bir de ben soru sorsam bu dönemde hangi ilaçları ne kadar kullanıyorsunuz
Progestan coraspin estrofem parograf oksapar prednol folik1Kızlar bir de ben soru sorsam bu dönemde hangi ilaçları ne kadar kullanıyorsunuz
Progeston iğne mi canımProgestan coraspin estrofem parograf oksapar prednol folik1
Hayırlı olsun canım9.günde sonucum 91,38 çıktı kızlar hayırlı olsun diye aradılar hastaneden
Ne güzel yaa bi kulaklarım kaldı ilaç sokmadığım günde 10 tane ilaç alıyorumCanım estrofem ve duphaston ikisini kullaniyorum teste kadar da kullanicam
Sonucu aldınız mı? Bakliyatlar havuç kivi ağırlıklı, günde bir avuç kabak çekirdeği filan iyi geldiğini okudumYumurta toplama sonrası , transfer öncesi için önerileriniz varmıdır beslenme vb gibi
Gune guzel basladik yine hayirli olsun9.günde sonucum 91,38 çıktı kızlar hayırlı olsun diye aradılar hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?