• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Kızlar aralıkta transferim. Transfer gününün gelmesini hic istemiyorum cok korkuyorum. Rahime yerlestirirken çokmu sıkışktınız tuvalete
ay aralık ayında mı çok sevindim canım bende ocakta inş bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)

Transfer öncesi hangi ilaçlar kullanılıyor acaba ? Kullananlar bilgi verebilirlerse sevinirim :anneadayı:

İnsallah canımm varmı önerin transfer icin :)
bunun için aslında tavsiye vermem doğru değil
çünkü ocakta daha ilk transferim olacak benimde bende nedir ne değildir bilmiyorum
ama kendime göre bişeyler deniyorum tabiki :)
mesela sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum gazlı içeceklerden uzak duruyorum

Transfer öncesi kimse ilaç kullanmadı sanırsam :)

Ben diger arkadasla karistirdim galiba canim senin 19 aralikti demi eli kulagindadir seninde bugun ilk gunum dun gece oldugu icin dunu saymadilar estrofeme basladim:anneadayı:hepimiz boyle oluruz insallah
Benim 2. adetim aralık ortasında olucak ondan sonra doktora gidicem.. Taze transfer olmadığı için beklemedeyim :)

Ben diger arkadasla karistirdim galiba canim senin 19 aralikti demi eli kulagindadir seninde bugun ilk gunum dun gece oldugu icin dunu saymadilar estrofeme basladim:anneadayı:hepimiz boyle oluruz insallah
Yok canım karıştırıyorsun transfer için ben de adeti bekliyorum 🥰

Benim 2. adetim aralık ortasında olucak ondan sonra doktora gidicem.. Taze transfer olmadığı için beklemedeyim :)
Hayirlisiyla baslayalim hepimiz:KK200:

Bende kullanacağımız ilaçları merak ediyorum. Rahimi hazırlamamız gerekiyor dedi doktorum
Estrofem baslatti bana ilk dort gun iki tane sonraki dort gun 3 sonraki bes gun 4 tane kullancam 13. Gun kontrol var

19 kasımdı benim de 🥰 dün ben de çok heyecanlıydım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 🙏🏿 Hatta sıkıntıdan vücudum döktü o derece stres yaptım kendime. Sen kaç yaşındasın, sorun neydi canım özel olmayacaksa?
19 aralik yazmisim :olamaz: agrim vardi sancili geciyo biraz adetim seninkide baslar yakinda:KK200:

:dua:
Hayirlisiyla baslayalim hepimiz:KK200:

Estrofem baslatti bana ilk dort gun iki tane sonraki dort gun 3 sonraki bes gun 4 tane kullancam 13. Gun kontrol var
Aynen hepimiz için hayırlısı olsun :KK200: Reglinin 14-17. günleri arasında da transfer oluyormuş.... Benimki 3. gün embriyosu burada okuduklarımdan anladım ki 3 veya 5 fark etmiyor.. 5. gün 1. kalite olup da tutunamayan çok olmuş.. 2. gün , 3. gün orta kalite olup tutanda baya olmuş.... Allah nasip ettiyse olur diyorum :dua:

Back