Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!
- Konu Sahibi Szr_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
ay aralık ayında mı çok sevindim canım bende ocakta inş bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)Kızlar aralıkta transferim. Transfer gününün gelmesini hic istemiyorum cok korkuyorum. Rahime yerlestirirken çokmu sıkışktınız tuvalete
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
İnşallahay aralık ayında mı çok sevindim canım bende ocakta inş bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)
- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.693
- 133
İnsallah canımm varmı önerin transfer icin :)ay aralık ayında mı çok sevindim canım bende ocakta inş bebişlerimiz sağlıkla kucağımıza alırız :)
- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
bunun için aslında tavsiye vermem doğru değilİnsallah canımm varmı önerin transfer icin :)
çünkü ocakta daha ilk transferim olacak benimde bende nedir ne değildir bilmiyorum
ama kendime göre bişeyler deniyorum tabiki :)
mesela sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum gazlı içeceklerden uzak duruyorum
Merhaba, ben de bekliyorum yumurta toplanmasının üzerinden 8 gün geçtiKizlar ben hasta oldum ve sevindim olduguma bu duyguyu ozlemisim sizde durumlar nedir
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Taze transfer mi yapılacak size ?Merhaba, ben de bekliyorum yumurta toplanmasının üzerinden 8 gün geçti
Yok hayır dondurulmuş benim de, transfer için adeti bekliyorumTaze transfer mi yapılacak size ?
- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
21 aralik senin 19 aralik degilmiydi opudan sonra erken adet goruyoruz oyuzden seninkide gelmek uzeredirE erengimmavi senin yumurta toplama işlemin ne zaman olmuştu canım ?
- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
Ben diger arkadasla karistirdim galiba canim senin 19 aralikti demi eli kulagindadir seninde bugun ilk gunum dun gece oldugu icin dunu saymadilar estrofeme basladimhepimiz boyle oluruz insallahMerhaba, ben de bekliyorum yumurta toplanmasının üzerinden 8 gün geçti
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Benim 2. adetim aralık ortasında olucak ondan sonra doktora gidicem.. Taze transfer olmadığı için beklemedeyim :)Ben diger arkadasla karistirdim galiba canim senin 19 aralikti demi eli kulagindadir seninde bugun ilk gunum dun gece oldugu icin dunu saymadilar estrofeme basladimhepimiz boyle oluruz insallah
Yok canım karıştırıyorsun transfer için ben de adeti bekliyorumBen diger arkadasla karistirdim galiba canim senin 19 aralikti demi eli kulagindadir seninde bugun ilk gunum dun gece oldugu icin dunu saymadilar estrofeme basladimhepimiz boyle oluruz insallah
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Bende kullanacağımız ilaçları merak ediyorum. Rahimi hazırlamamız gerekiyor dedi doktorumYok canım karıştırıyorsun transfer için ben de adeti bekliyorum
başladığı gibi yazarım kızlarBende kullanacağımız ilaçları merak ediyorum. Rahimi hazırlamamız gerekiyor dedi doktorum
Bildiğim kadarıyla progesteron, östrojen takviyesi yapıyorlar.Bende kullanacağımız ilaçları merak ediyorum. Rahimi hazırlamamız gerekiyor dedi doktorum
- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
Hayirlisiyla baslayalim hepimizBenim 2. adetim aralık ortasında olucak ondan sonra doktora gidicem.. Taze transfer olmadığı için beklemedeyim :)
Estrofem baslatti bana ilk dort gun iki tane sonraki dort gun 3 sonraki bes gun 4 tane kullancam 13. Gun kontrol varBende kullanacağımız ilaçları merak ediyorum. Rahimi hazırlamamız gerekiyor dedi doktorum
- 1 Ekim 2018
- 131
- 80
- 18
- 36
19 aralik yazmisim agrim vardi sancili geciyo biraz adetim seninkide baslar yakinda19 kasımdı benim de dün ben de çok heyecanlıydım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı Hatta sıkıntıdan vücudum döktü o derece stres yaptım kendime. Sen kaç yaşındasın, sorun neydi canım özel olmayacaksa?
- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Aynen hepimiz için hayırlısı olsun Reglinin 14-17. günleri arasında da transfer oluyormuş.... Benimki 3. gün embriyosu burada okuduklarımdan anladım ki 3 veya 5 fark etmiyor.. 5. gün 1. kalite olup da tutunamayan çok olmuş.. 2. gün , 3. gün orta kalite olup tutanda baya olmuş.... Allah nasip ettiyse olur diyorumHayirlisiyla baslayalim hepimiz
Estrofem baslatti bana ilk dort gun iki tane sonraki dort gun 3 sonraki bes gun 4 tane kullancam 13. Gun kontrol var