ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

sağol canım inş bu sefer sorunsuz atlatırım darısı sağlıklı sıhhatli tüm isteyenlerin basına bugun 12.günüm Dr 14.gün istedi testimi 3.gün embriyosu
Aminn insallah canim bence bugun kan ver netlestir erken degil cunku yaptigin idrar testi 14uncu gun tekrar verirsin

Hayırlı uğurlu olsun canım inş transferin basarı ile gerceklessin.. 2020 inş bizlere bebişlerimizi getirsin

Kacıncı gün yaptın

Kızlar bugun transferimin 7.günü az önce wc ye girdim peçeteye az kahverengi leke geldı sonra ıcıne birsey düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken bırsey yoktu yine peçeteye az da olsa leke geldı adet tarihim de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam çok karısık üzüntü kapladı beni

sağol canım inş bu sefer sorunsuz atlatırım darısı sağlıklı sıhhatli tüm isteyenlerin basına bugun 12.günüm Dr 14.gün istedi testimi 3.gün embriyosu
Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Fitil kullanıyorsan ondan dır canım rahat stres yapma

20 aralikta transferimi oldum bugun kan testi verdim 9.6 cikti doktor izinliymis 2 gun sonra gel kab ver dediler polikistigim adetim hic gecikmez bugun gecikmesinin 2 günü cok mu dusuk degerim bu degeri gorenler varmi aranizda

Ay hadi ins su yorumu gordugumde bile pozitif sonuc almisim gibi sevindim ins oylede olur olur
Bu arada bende hidroselpenk den dolayı tüpümü aldırdım laparoskopi ile canm ama ilk denemem benim ınşallah yakındır seninde güzel haberin inşallah

Bende dün böyle cıkmistı canm tutamadm kendimi hastaneye kostum kan verdim hemen 117 ciktı sonucum, ama bugün belim ağrıyr ve normalde adet günum bugün korkuyorum açikcası adet olcam diye

Canım benimde adet günum bugün bendede gece öyle kahverengi mercimek tanesi kader kahve bir pıhtı vardı ve belim dünden beri ağrıyor sende de bel ağrısı var mı 8. Günüm benim kanda pozitifi gördüm dün ama bugün böyle oldum

Bende dün böyle cıkmistı canm tutamadm kendimi hastaneye kostum kan verdim hemen 117 ciktı sonucum, ama bugün belim ağrıyr ve normalde adet günum bugün korkuyorum açikcası adet olcam diye
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklıa katlanarak daha mutlu haberlerini alırsın
benim ilk günden belim agrıyor göğüs hassasiyeti var adet olacakmısım gibi agrım var bunlar aşırı hormon ilaçlarına kaynaklanıyor bence kafana takma hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun hiç korkma iyi düşünelim iyi olsun canım

Amin canım ınşallah sende bebişinin haberini alırsn sağ salim kucaklarımizada alırız ❤❤ rabbim gönüllerimizdekini hakkimizda hayirli etsin inşallah

Bos bos konusuyor ocak ayinda sonuc alacaklar var transferi birak sanki tapulu blogu rahatsizsa kendi gitsin canim benim
Ben de kendimi aralık transfer diye bekliyordum ama doktor 2 ocak verdi tarihimi rahim kalinlasmasi için. .içinde bulundugumuz durum bizim elimizde olan şeyler değil o yüzden tarih saat ayarlayamiyoruz malesef. ..lütfen burda hepimiz bir bebek Hasretiyle yanarken bu tarz yargilamalar yapmayalim. ..inş yeni yıl da bizlerde anne oluruz...
Burda bizi bizden daha fazla anlayan olmadığı için buralardayiz. Ben heyecanla persembeyi bekliyorum kızlar .

Aaa oyle olur mu canim ocak ocaga aralik araliga sacma bi mantik malesef persembe transfer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…