- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 30
Aminn insallah canim bence bugun kan ver netlestir erken degil cunku yaptigin idrar testi 14uncu gun tekrar verirsinsağol canım inş bu sefer sorunsuz atlatırım darısı sağlıklı sıhhatli tüm isteyenlerin basına bugun 12.günüm Dr 14.gün istedi testimi 3.gün embriyosu
Hayırlı uğurlu olsun canım inş transferin basarı ile gerceklessin.. 2020 inş bizlere bebişlerimizi getirsinHayırlı olsun darısı başımıza
Beni de bugün aradılar 4 tane minnagım dondurulmuş ilkinde tek olmuştu şimdi ikisi içinde dördü beklemede 2020 bize bebislerle gelsin sağlıklı hayırlı bebislerimiz olsun
diğerlerinde çok sabırsız davrandım bos gebelikmiş kimyasalmıs bu sefer Drmu dinliycem kızlar 12 sini beklicemAminn insallah canim bence bugun kan ver netlestir erken degil cunku yaptigin idrar testi 14uncu gun tekrar verirsin
Tamam canim nasil icin rahat edecekse oyle yap dikkat et kendinediğerlerinde çok sabırsız davrandım bos gebelikmiş kimyasalmıs bu sefer Drmu dinliycem kızlar 12 sini beklicem
İnş cnm ama neden salı gunu 11. Gün mü vereceksin sen sonucu mutlaka haber etBende ondan korkuyorum varsa bile durduk yere moreli bozmim diye bu arada benimde bugun 5.gunum bende sali vericem pespeseyiz ins guzel haberler aliriz
Kacıncı gün yaptınkızlar beni iyice heyecan bastı ya bu sefer olacakmı ki??
ilk gördüğüm an silik çıktı sonra çok netleşmiş normalmi!!! ben ısrarla kan test tarihimi bekleyenlerden ama sabırsızca idrar testi yapanlardanım
ve heyecanımıda sizle paylasmak beni çok mutlu ediyor çünkü hepimiz dert ortağı sayılırız
yalnıs yazmısım bir öncekinde bugun 12.günüm test günüm 2 ocak 14.gğn test vermemi istedi Dr.Kacıncı gün yaptın
Benim 3.gun embriyorusu doktorum 12.gun tahlil dedi oda 7 ocaga denk geliyor ama cok heycanli bir bekleyis yaİnş cnm ama neden salı gunu 11. Gün mü vereceksin sen sonucu mutlaka haber et
Gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahsağol canım inş bu sefer sorunsuz atlatırım darısı sağlıklı sıhhatli tüm isteyenlerin basına bugun 12.günüm Dr 14.gün istedi testimi 3.gün embriyosu
Amin canım allahım hepimize ilk önce pozitifi sonrada sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin koskocaman aminGözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Fitil kullanıyorsan ondan dır canım rahat stres yapmaKızlar bugun transferimin 7.günü az önce wc ye girdim peçeteye az kahverengi leke geldı sonra ıcıne birsey düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken bırsey yoktu yine peçeteye az da olsa leke geldı adet tarihim de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam çok karısık üzüntü kapladı beni
Bu arada bende hidroselpenk den dolayı tüpümü aldırdım laparoskopi ile canm ama ilk denemem benim ınşallah yakındır seninde güzel haberin inşallahAy hadi ins su yorumu gordugumde bile pozitif sonuc almisim gibi sevindim ins oylede olur olur
Bende dün böyle cıkmistı canm tutamadm kendimi hastaneye kostum kan verdim hemen 117 ciktı sonucum, ama bugün belim ağrıyr ve normalde adet günum bugün korkuyorum açikcası adet olcam diyekızlar beni iyice heyecan bastı ya bu sefer olacakmı ki??
ilk gördüğüm an silik çıktı sonra çok netleşmiş normalmi!!! ben ısrarla kan test tarihimi bekleyenlerden ama sabırsızca idrar testi yapanlardanım
ve heyecanımıda sizle paylasmak beni çok mutlu ediyor çünkü hepimiz dert ortağı sayılırız
Canım benimde adet günum bugün bendede gece öyle kahverengi mercimek tanesi kader kahve bir pıhtı vardı ve belim dünden beri ağrıyor sende de bel ağrısı var mı 8. Günüm benim kanda pozitifi gördüm dün ama bugün böyle oldumKızlar bugun transferimin 7.günü az önce wc ye girdim peçeteye az kahverengi leke geldı sonra ıcıne birsey düştü tekrar girdim tuvaletim yaparken bırsey yoktu yine peçeteye az da olsa leke geldı adet tarihim de bugun e yada yarına denk geliyordu kafam çok karısık üzüntü kapladı beni
hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklıa katlanarak daha mutlu haberlerini alırsınBende dün böyle cıkmistı canm tutamadm kendimi hastaneye kostum kan verdim hemen 117 ciktı sonucum, ama bugün belim ağrıyr ve normalde adet günum bugün korkuyorum açikcası adet olcam diye
Amin canım ınşallah sende bebişinin haberini alırsn sağ salim kucaklarımizada alırız ❤❤ rabbim gönüllerimizdekini hakkimizda hayirli etsin inşallahhayırlısı olsun canım inşallah sağlıklıa katlanarak daha mutlu haberlerini alırsın
benim ilk günden belim agrıyor göğüs hassasiyeti var adet olacakmısım gibi agrım var bunlar aşırı hormon ilaçlarına kaynaklanıyor bence kafana takma hayırlısını dileyelim hayırlısı olsun hiç korkma iyi düşünelim iyi olsun canım
Ben de kendimi aralık transfer diye bekliyordum ama doktor 2 ocak verdi tarihimi rahim kalinlasmasi için. .içinde bulundugumuz durum bizim elimizde olan şeyler değil o yüzden tarih saat ayarlayamiyoruz malesef. ..lütfen burda hepimiz bir bebek Hasretiyle yanarken bu tarz yargilamalar yapmayalim. ..inş yeni yıl da bizlerde anne oluruz...Bos bos konusuyor ocak ayinda sonuc alacaklar var transferi birak sanki tapulu blogu rahatsizsa kendi gitsin canim benim
Aaa oyle olur mu canim ocak ocaga aralik araliga sacma bi mantik malesef persembe transfer miBen de kendimi aralık transfer diye bekliyordum ama doktor 2 ocak verdi tarihimi rahim kalinlasmasi için. .içinde bulundugumuz durum bizim elimizde olan şeyler değil o yüzden tarih saat ayarlayamiyoruz malesef. ..lütfen burda hepimiz bir bebek Hasretiyle yanarken bu tarz yargilamalar yapmayalim. ..inş yeni yıl da bizlerde anne oluruz...
Burda bizi bizden daha fazla anlayan olmadığı için buralardayiz. Ben heyecanla persembeyi bekliyorum kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?