Gozun aydin darisi basimiza kacinci gun embriyosuyduMerhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin darisi basimiza kacinci gun embriyosuyduMerhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu ❤
Hakkinda hayirlisi canim unudunu yitirme vakti zamni geldiyse bir sekilde tutunur bebisin sanaBir rüya son buldu galiba 94,5 ile başlayan serüven 140 152,5 ve 160 oldu doktor ilaca devam perşembe muayene dedi ama sağlıksız olacak gibi dedi... Hayırlısı......
Hayırlı olsun cnm belirtilerin neydi acabaMerhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu ❤
Kızlar ben 2 ocakta transfer olacağım benimle aynı dönemde transfer olacak var mı
Transfer gününüde saydınız mı 9. Gün olarakkızlar bugun 9.günüm 3.gün embriyosu bende dayanamayıp sabah test yaptım hemde saat 4 te ve o saatten beride gözüme uyku girmedi
Valla çok kısa sürdü. 2 dondurulmuşum vardı ikiside transfer edildi. 1 saat hiç kalkmayacaksın yatacaksın dediler hastanede ben 2 saat yattım açık olacak biraz ama ilk idrara nasıl çıkıcam diye korkuyordum çünkü idrara sıkışık giriyorsun transfere. İşlem bitince zaten epey sıkışık oluyorsun yatakta hallettim 2 kere ayağa hiç kalkmadim 2 saat boyunca yattım. İşlem 5 dk sürüyorDualarimiz seninle canim benim insallah sana tutunur bebisin nasil gecti anlatir misin bizede
Belirtilerim ilk günden beri rahimde ip çekiliyormuş gibi bir his canım birde hafif bel ağrısı baska hiç belirtim olmadı canm belki ileriki zamanlarda bulantı falan olur ama şimdi oyle bisey olmadı gögüs ağrım da yok hala ama iştahım çok açıkHayırlı olsun cnm belirtilerin neydi acaba
Ben transfer den ertesın gun evi sildim süpürdüm aynı gun yola cıktım hiç bişey olmaz dedi doktorumuzKizlar birsey sorucam ozelliklede pozitif sonuc alanlara hep evde yattinizmi yoksa yemk bulasik veya evden disari cikma yaptinizmi benim 4. Gunum bugun evden ciktim kisa mesafe araba kullanip oturmaya gittim ama diyorum kendime cokmu fazla rahatim acaba die
Sagol canm rabbim herkse nasip etsin inşallah 7. Güne gore degerim yüksek biraz 2 embriyo transfer edildi galiba ondan diye düsünuyorum inşallah ikizdirHadi gozun aydin canimm masallah degerin cok guzel kat kat artar insallah ♥
Transfer günü sayılmıyorKızlar gün sayıldıgında transfer gününü de mi sayıyorsunuz
hayır canım 19 unda oldum transfer bugun 11.günüm bir sonraki gün sayılmaya basılıyor..Transfer gününüde saydınız mı 9. Gün olarak
Benim de transferim 19unda. Doktorum test günü bugünü verdi, sana niye 2 ocak vermişler ki? Bekliyor musun test yaptın mı yoksa?hayır canım 19 unda oldum transfer bugun 11.günüm bir sonraki gün sayılmaya basılıyor..
Çıktı mı peki sonucunuzBenim de transferim 19unda. Doktorum test günü bugünü verdi, sana niye 2 ocak vermişler ki? Bekliyor musun test yaptın mı yoksa?
Çıktı, 133.Çıktı mı peki sonucunuz
Yaa hadi insallah okurken de aklimdan gecmedi degil ikiz mi acaba diyeSagol canm rabbim herkse nasip etsin inşallah 7. Güne gore degerim yüksek biraz 2 embriyo transfer edildi galiba ondan diye düsünuyorum inşallah ikizdir