• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bir rüya son buldu galiba 94,5 ile başlayan serüven 140 152,5 ve 160 oldu doktor ilaca devam perşembe muayene dedi ama sağlıksız olacak gibi dedi... Hayırlısı......
Hakkinda hayirlisi canim unudunu yitirme vakti zamni geldiyse bir sekilde tutunur bebisin sana

Kizlar birsey sorucam ozelliklede pozitif sonuc alanlara hep evde yattinizmi yoksa yemk bulasik veya evden disari cikma yaptinizmi benim 4. Gunum bugun evden ciktim kisa mesafe araba kullanip oturmaya gittim ama diyorum kendime cokmu fazla rahatim acaba die 🤷‍♂️

Kızlar ben 2 ocakta transfer olacağım benimle aynı dönemde transfer olacak var mı

Cnm benim de 2 ocak transfer. ..aynı gün. .Ay çok heecanliyim. Sen napiyorsun. Neler yiyorsun. ? Bu dönemde yememiz gereken bişeyler var mı. ?
Ben intralipid serum taktircam cnm..dua et bana da

Dualarimiz seninle canim benim insallah sana tutunur bebisin nasil gecti anlatir misin bizede 😘
Valla çok kısa sürdü. 2 dondurulmuşum vardı ikiside transfer edildi. 1 saat hiç kalkmayacaksın yatacaksın dediler hastanede ben 2 saat yattım 😶 açık olacak biraz ama ilk idrara nasıl çıkıcam diye korkuyordum çünkü idrara sıkışık giriyorsun transfere. İşlem bitince zaten epey sıkışık oluyorsun yatakta hallettim 2 kere ayağa hiç kalkmadim 2 saat boyunca yattım. İşlem 5 dk sürüyor

Hayırlı olsun cnm belirtilerin neydi acaba
Belirtilerim ilk günden beri rahimde ip çekiliyormuş gibi bir his canım birde hafif bel ağrısı baska hiç belirtim olmadı canm belki ileriki zamanlarda bulantı falan olur ama şimdi oyle bisey olmadı gögüs ağrım da yok hala ama iştahım çok açık

Kizlar birsey sorucam ozelliklede pozitif sonuc alanlara hep evde yattinizmi yoksa yemk bulasik veya evden disari cikma yaptinizmi benim 4. Gunum bugun evden ciktim kisa mesafe araba kullanip oturmaya gittim ama diyorum kendime cokmu fazla rahatim acaba die 🤷‍♂️
Ben transfer den ertesın gun evi sildim süpürdüm aynı gun yola cıktım hiç bişey olmaz dedi doktorumuz

kızlar iyi aksamlar oksapar iğne ve coraspin birlikte kullanan varmı iğneyi iki günde bir yapıyorum hapı hergün çarpıntı oluyor yatınca kalbim ağzımda atıyor sanki yan etkisimi acaba

Çıktı mı peki sonucunuz
Çıktı, 133.
Ama ben daha önce iki test daha yaptığım için ve ikiye katlanma görmediğim için hala şüphem geçmedi. Doktoruma göreyse olur öyle ilk başlarda, bugünden sonrası önemli. İki gün sonra yeni test yapıcam.

Back