Canım benim tüplerim kapalı.... Ameliyat olmak istemediğim için tüp bebek denemeye karar verdim....Insallah cektiklrrimize değercok uzukuyorum o kadar para verilince keske normal yolla olsaydi da o parayi bebegimin ihtiyaclari icin harcasaydik ama iste kader nasip ne desek artik bilmiyorum .sizin sorun neydi acaba ozel olmayacaksa .benim amh düşükmüş. 0.91 2 tane asilama tutmadi
Peki daha baslamadiniz mi tedaviye yoksa basladiniz miCanım benim tüplerim kapalı.... Ameliyat olmak istemediğim için tüp bebek denemeye karar verdim....
Başladım tabiki bu ay sonu aksilik çıkmazsa transferim olacak..Peki daha baslamadiniz mi tedaviye yoksa basladiniz mi
Hadi insallah rabbim gonlune gore verirBaşladım tabiki bu ay sonu aksilik çıkmazsa transferim olacak..
Benim de iğneler okadar tuttu cok doğru. Ben 2.transferimi oldum, toplamda 25.000 i buldu. Maalesef çok zor süreçler hem maddi hem manevi ama Allah başka dert vermesinAynen epey zorladı bizi de.. Benim sırf iğnelerim 5.000 tl tutmuştu.. İğneler ilaçlar çok pahalı çünkü hepsi yurtdışında üretiliyor...
Canım ben ne duruma geldim bir bilsen bir sınavdayım kabul ettim bunu ama dr öyle diyince teli kapatınca evde hıçkıra hıçkıra ağladım ne yalan söylim sonra tahlili yaptırdığım yer aradı niye arıyorlar dedim acaba bir yanlışlıkmı oldu o da tahlilleriniz ulaştımı elinize diye sormak için aradık dedi böyle saçma birgün geçirdim ne diyeyimŞu yazdığını okuyunca inan içim gitti resmen... İnşallah allah nasip eder de bi yavrun olur canım benim. Üzme kendini sakın.. Önce sağlık sonrasında olur zaten.
Canım inşallah güzel haberler alırsın denk geldik iyi oldu kuzenimin 0,23 amhsi kocasında bir sıkıntı yok birçok yöntem denedi ve şuan doğal yolla 2,5 aylık hamile üzülme Rabbim ol desin yeter kiTransferin 7. Günündeyim 3.gün embriyosu ve tek embriyo oluştu amh 0.23 eşimin ileri hızlı 0 morfoloji 1 çıktı ikimizdede sorun var çok istiyorum ama umutlu değilim doktor düşük amh olan kadınların yumurtasi kaliteli olmsz dedi düşük ihtimal tutar dedi en azından bikaç günlüğünede olsa hamileyim ya buna şükür bi embriyo da olsa transfer oldum çok şükür test yapmıycam doktor cumartesi istedi ozamana kadar bilmek istemiyorum elimi koyup seviyorum onu tutsada tutmasada
Hayır ilaçlar 3-4 bin cıvarı tuttu ama muayneler kan tahlıllerı hersey ıcındeMerhabalar fiyata ilaclarda dahil mi acaba
Ben 22 yaşındayım benımde düşük zaten 7 yumurta toplanmıştı sperm kalıtesınden dolayı 1 tanesı embırıyo olmus sanırım oda ilerleyemıycekCanım sonradan olma ihtimali yok.. Çünkü yumurtan dölleniyor ve sıkıntı yoksa başlıyor hücre bölünmesi... Ama hiç döllenmemişse sonradan olma ihtimali yok. Valla benimde yumurta rezervim düşük aslında bende birini transfer yaptırıp diğerini dondurmak istiyordum ama doktorum yaşımdan dolayı ikisini de transfer edeceğini söyledi.. 37 yaşındayım şuan.. Biri tutmazsa diğeri tutsun diye bakalım herşey nasip kısmet..
Tesekkur ederimHayır ilaçlar 3-4 bin cıvarı tuttu ama muayneler kan tahlıllerı hersey ıcınde
Aminnnn canım inşallah hepimizin gönlüne göre versinHadi insallah rabbim gonlune gore verir
Amin canım..Benim de iğneler okadar tuttu cok doğru. Ben 2.transferimi oldum, toplamda 25.000 i buldu. Maalesef çok zor süreçler hem maddi hem manevi ama Allah başka dert vermesin
Umutsuz olma canım dua et gelişim göstersinBen 22 yaşındayım benımde düşük zaten 7 yumurta toplanmıştı sperm kalıtesınden dolayı 1 tanesı embırıyo olmus sanırım oda ilerleyemıycek
Canım bende estrofem kullanıyorum hatta 2. günümdü boynum tutulduğu için başka bir doktora gittim ve 6 tane iğne verdi... Tabi kendi doktoruma sordum o da kullan transfere kadar iyileş transfer olduktan sonra verdiğim ilaçlardan başka bir ilaç içemezsin dedi...Kızlar ben gecen ay enfeksiyon geçirdim ilaç aldım ama hala bazen böyle lavobodan sonra afedersiniz aama idrar varmış gibi hissediyorum estrofem içiyorum sizce tekrar gideyimmi iltihap için ürolojiye tüp bebek merkezi başka şehirde doktora hasta olsam ilaç alabilirmiyim dedim alabilirsin dedi. kararsız kaldım ilaç almak mı almamakmı dogru.Cok rahatsız olmuyorum arada oluyor bu durum
Ilk denemede 4 aylık kaybettim transfer sonrası dinlendim 1 hafta sonra normal hayata döndüm avakado ve kabak çekirdeği yemiştim market ürünleri asla yok yeşillik yok kanımı sulandırıyor ozellikle nane maydanoz yasak ılık ayakta dus aliyosun ben 6 gün testte pozitifi gördüm ama nasip değilmiş kese yırtılmış kasılmalar olmuş 2 sene önce miyom ameliyatı olmuştum dikiş yerlerim ağrıyor sanmistim bilemedim bu sefer rahmi dikcek doktorum birde kızlar dr önemli ona güveniyorsanız ve açık açık anlatıyorsa ve stres olmamaya calisirsaniz iyi olur İnşallah hepimizin olacak bebisler Allah ım ne kadar istediğimizi görüyorTüp bebek de pozitifi gören arkadaşlar da şöyle bir yazsalar :) Transferden sonra neler yaptılar kaç gün sonra sonucu gördüler... Cuma cuma biraz modumuz yükselse diyorum :)))))
Ben ilkinde pozitif gördüğüm için biraz yazayım :) gerçi suan 2.transferimin sonucunu öğrenicem ama neler yapmıştım transfer sonrası fikir olsunTüp bebek de pozitifi gören arkadaşlar da şöyle bir yazsalar :) Transferden sonra neler yaptılar kaç gün sonra sonucu gördüler... Cuma cuma biraz modumuz yükselse diyorum :)))))
Amin canım inşallahIlk denemede 4 aylık kaybettim transfer sonrası dinlendim 1 hafta sonra normal hayata döndüm avakado ve kabak çekirdeği yemiştim market ürünleri asla yok yeşillik yok kanımı sulandırıyor ozellikle nane maydanoz yasak ılık ayakta dus aliyosun ben 6 gün testte pozitifi gördüm ama nasip değilmiş kese yırtılmış kasılmalar olmuş 2 sene önce miyom ameliyatı olmuştum dikiş yerlerim ağrıyor sanmistim bilemedim bu sefer rahmi dikcek doktorum birde kızlar dr önemli ona güveniyorsanız ve açık açık anlatıyorsa ve stres olmamaya calisirsaniz iyi olur İnşallah hepimizin olacak bebisler Allah ım ne kadar istediğimizi görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?