ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Transferin 7. Günündeyim 3.gün embriyosu ve tek embriyo oluştu amh 0.23 eşimin ileri hızlı 0 morfoloji 1 çıktı ikimizdede sorun var çok istiyorum ama umutlu değilim doktor düşük amh olan kadınların yumurtasi kaliteli olmsz dedi düşük ihtimal tutar dedi en azından bikaç günlüğünede olsa hamileyim ya buna şükür bi embriyo da olsa transfer oldum çok şükür test yapmıycam doktor cumartesi istedi ozamana kadar bilmek istemiyorum elimi koyup seviyorum onu tutsada tutmasada

Benim yumurta sayim fazlaydi ama anlamadigimiz bir sekilde tek embriyo kaldi ama kaliteli benimde 7. Gunum 3. Gun embriyosu benim test gunum 25 aralik senden erek istemis testi sanki

Benim yumurta sayim fazlaydi ama anlamadigimiz bir sekilde tek embriyo kaldi ama kaliteli benimde 7. Gunum 3. Gun embriyosu benim test gunum 25 aralik senden erek istemis testi sanki
Evet 10.gün istiyolarmış ama oda pazar diye cumartesi istedi düşük de olsa varsa çıkar dedi normalde 10.gün 12.gün alıp iki katı artıyoise 16.günde tekrar alıp sonra ultrason günğ veriyolarmış sanmıyorum cumartesi kan vermek istemiyorum korkuyorum

Embriyolog kaliteli dedi 3.gün 10 hücreli dedi kalitelimi dedim evet dedi doktor rahim çok iyi kalınlıği ideal dedi görünen sorun yok ama görünmeyen kalite diye bişey var oda amh düşük olanlarda kaliteli olmuyo dedi

Olsun bozma moralini sağlıklı olsun 1 tane olsun.... Yengemden sadece 1 yumurta alabildiler , o da döllendi ve tutundu. Şimdi kızı 7 yaşında..
Diger ıkısı henuz olmamıs ama daha sonradan olabılme ıhtımali varmı ? Bırde ben en az 2 olsun ıstedım bırını dondurmak ıcın yumurta rezervım düşük buyuzden üzüldüm

Diger ıkısı henuz olmamıs ama daha sonradan olabılme ıhtımali varmı ? Bırde ben en az 2 olsun ıstedım bırını dondurmak ıcın yumurta rezervım düşük buyuzden üzüldüm
Canım sonradan olma ihtimali yok.. Çünkü yumurtan dölleniyor ve sıkıntı yoksa başlıyor hücre bölünmesi... Ama hiç döllenmemişse sonradan olma ihtimali yok. Valla benimde yumurta rezervim düşük aslında bende birini transfer yaptırıp diğerini dondurmak istiyordum ama doktorum yaşımdan dolayı ikisini de transfer edeceğini söyledi.. 37 yaşındayım şuan.. Biri tutmazsa diğeri tutsun diye bakalım herşey nasip kısmet..

Ne kadar umutsuzsun böyle canım.. Allah nasip etmişse olmayacak diye bir şey yok valla benim geçen sene arkadaşım dr a gitti kistin var tedavi görmen lazım dedi... Eşinin de spermlerinde sıkıntı varmış onunda tedavi görmesi lazım kesinlikle bu şekilde çocuk sahibi olamazsınız dediler 2 ay sonra normal yolla tedavi bile görmeden hamile kaldı... Yani demem o ki tüp bebek denemişsin ve belkide bebeğin sana tutundu bile.. Moralini bozma ortada hiç bişey yokken hemde..

Evet canım haklısın umutsuz olmayın daima pozitif olun. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Doktorum aradı ve neden olmadığını inanınki anlayamadım dedi. Herşey istediğimiz gibi dedi Rabbim in bir bildiği vardır dedim ne kadar pozitifsiniz dedi Ahlayıp vahlama ya gerek yok ben 2 ay sonra tekrar transfer için hazırlıklara başlayacağım

Ne güzel anlatmışsın :) Bazen okuyorum herşey olması gerektiği gibiyken negatif sonuç alan insanları. Diyorum ya nasipse olur zaten.. İnşallah 2. denemende olur canım. Allah yüzünü güldürsün

Merhabalar fiyata ilaclarda dahil mi acaba
İlaçlar dahil olmuyor ayrıca ödüyorsunuz. Bu ücrete ek de bir sürü sey oluyor embriyo dondurma, ilk transferden sonraki transferler için ayrı ücret vs vs. Ben bahcecide yaptırmadı ama prosedür ve fiyatlar aşağı yukarı aynı.

2inci ve 4uncu gun aramadilar embriyolar strese giriyor diye bizde ama 5inci gun aradilar 7 embriyo donduruldu diye

Anladim tesekkur ederim . Rabbim saglii sıhhatli evlatlar nasip etsin .ben de arayis icindeyim

Anladim tesekkur ederim . Rabbim saglii sıhhatli evlatlar nasip etsin .ben de arayis icindeyim
Muayene ücretleri , tahliller, ilaçlar, embriyo dondurma vs şuana kadar 17.000 tl harcadık ama daha transferimiz olmadı üstüne çıkar mı bu rakamın bilmiyorum..

Muayene ücretleri , tahliller, ilaçlar, embriyo dondurma vs şuana kadar 17.000 tl harcadık ama daha transferimiz olmadı üstüne çıkar mı bu rakamın bilmiyorum..
Ah cok para bu zamanda off Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Ah cok para bu zamanda off Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Aynen epey zorladı bizi de.. Benim sırf iğnelerim 5.000 tl tutmuştu.. İğneler ilaçlar çok pahalı çünkü hepsi yurtdışında üretiliyor...

Aynen epey zorladı bizi de.. Benim sırf iğnelerim 5.000 tl tutmuştu.. İğneler ilaçlar çok pahalı çünkü hepsi yurtdışında üretiliyor...
Insallah cektiklrrimize değer cok uzukuyorum o kadar para verilince keske normal yolla olsaydi da o parayi bebegimin ihtiyaclari icin harcasaydik ama iste kader nasip ne desek artik bilmiyorum .sizin sorun neydi acaba ozel olmayacaksa .benim amh düşükmüş. 0.91 2 tane asilama tutmadi

Anladim canim valla hakkimizda hayirlidi olsun tek embriyoda stred olusturuyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…