ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Çok sağol canım benim ilgin ve cevabın için İnşallah bu sefer olumlu olur senin için... Test günün ne zaman ?

çok teşekkür ederim canım benimde 3. günüm bugun sen transfer oldunmu umarım tutunur bebişin

çok teşekkür ederim canım benimde 3. günüm bugun sen transfer oldunmu umarım tutunur bebişin
Amin canım sağolasın :) Yok henüz transferim olmadı ay sonu olucak bi aksilik çıkmazsa.. Şuan herşey yolunda görünüyor bundan sonrası da nasip kısmet artık

Canımmmmm ilaçlar sende de yan etki yaptımı. Dün ben sürekli terledim huzursuz oldum resmen ya. Şimdi yine aynı durduğum yerde ateş ve ter basıyor.

Tüp bebek de pozitifi gören arkadaşlar da şöyle bir yazsalar :) Transferden sonra neler yaptılar kaç gün sonra sonucu gördüler... Cuma cuma biraz modumuz yükselse diyorum :)))))
Canım aslında ben ilk kez negatif gördüm bir kızım var çok şükür.o da erken doğdu.
Canımmmmm ilaçlar sende de yan etki yaptımı. Dün ben sürekli terledim huzursuz oldum resmen ya. Şimdi yine aynı durduğum yerde ateş ve ter basıyor.
canım ben adet oldum hemen adet gelene kadar yaptı bana ateş basması sıkıntı zaten her ay yapardı sen oldun mu? Ben hemen testten sonra bikaç saate oldum normalde şaşardı vakti ama bu sefer şaşmadı

selam kızlar bende sizin gibi sonuc bekliyorum..ilk denememde embriyo oluşmamıştı suan 2. denemem ama ilk transferim. 19 aralikta transfer oldum. 3.gun embriyosu 1 adet.. İnsallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olur..

selam kızlar bende sizin gibi sonuc bekliyorum..ilk denememde embriyo oluşmamıştı suan 2. denemem ama ilk transferim. 19 aralikta transfer oldum. 3.gun embriyosu 1 adet.. İnsallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olur..
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız

Yok canım 3 gün oldu ilaçları bırakalı hala regli olmadım. Bu sürecte çok sıkıntı yapıyor ya. Bu reglim le değil de bir sonra ki regli de tekrar transfer e gideceğim.

Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım. Beklemek ne zordur şimdi inşallah pozitif haberi alırsın bize de burdan söylersin

Yok canım 3 gün oldu ilaçları bırakalı hala regli olmadım. Bu sürecte çok sıkıntı yapıyor ya. Bu reglim le değil de bir sonra ki regli de tekrar transfer e gideceğim.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana evlat olsun canım keşke benimde olsaydı dondurulmuşum nasib olmadı vardır bir hayır diyorum artık

Merhaba kizlar, ben de Eskisehir acibademde 21 aralik cumartesi gunu 2 adet 5. gün embriyosu transferi oldum. Bu ikinci denemem. Ilki 5 yil once ve negatifti. Simdi 2 ocakta sonuc almayi bekliyorum. Zaman gecmek bilmiyor. Beklerken neler yapiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…