Çok sağol canım benim ilgin ve cevabın içinBen ilkinde pozitif gördüğüm için biraz yazayım :) gerçi suan 2.transferimin sonucunu öğrenicem ama neler yapmıştım transfer sonrası fikir olsun
Bi kere kendimi cok kısıtlamadım yatmadım oturdum dinlendim film izledim örgü ördüm, kabız olmamak için incir kayısı tükettim ve her gün mutlaka çorba içtim. Suyu ihmal etmedim. Standart ev yemeği ile beslendim, her gün bir mandalina biraz Ceviz ekledim. Ama ben normalde de yaparım kış aylarında bunu. Tek yapmadığım şey çamaşır sepeti kaldırmamak, boyumu aşan yerlere uzanmamak, ve köpeğimi kucaklamamak oldu.
Belirti olarak akıntı göğüs hassasiyeti ve gaz vardı ama ben hep ilaçtan diye düşündüm ve negatife kendimi ck hazırlamıştım.. 11.gün artık sabah korkunun ecele faydası yok deyip idrar testi yaptım evde ve silik çıktı. Sonra koşarak kan verdim ve 57 ydi :) değerim arttı da ama kısmet değilmiş düşük oldu. 2.transferimin sonucunu öğrenmek üzereyim az kaldı. Ama bu sefer belirttim gaz ve akıntı, göğüslere bişey yok. 7.günde silik gördüm ama hiç umutlu değilim bilemiyorum kafam karışık
Coook uzun yazdım ama demem o ki zaten yeterince stresli olan bu dönemde kendinizi aşırı kısıtlayıp daha da stres yapmayın Allahın izniyle oluyor. Daha yoğun olun düşünecek vakit olmasın bebiş korunaklı yerde geleceği varsa her sekilde gelecek
Hepinize pozitif ve sağlıklı sonuclar dilerim
İnşallah umarım olumlu olurÇok sağol canım benim ilgin ve cevabın içinİnşallah bu sefer olumlu olur senin için... Test günün ne zaman ?
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahİnşallah umarım olumlu olur23 Aralık test günüm. Ptesi kan vermeye gidicem insallah
çok teşekkür ederim canım benimde 3. günüm bugun sen transfer oldunmu umarım tutunur bebişinCanım bende estrofem kullanıyorum hatta 2. günümdü boynum tutulduğu için başka bir doktora gittim ve 6 tane iğne verdi... Tabi kendi doktoruma sordum o da kullan transfere kadar iyileş transfer olduktan sonra verdiğim ilaçlardan başka bir ilaç içemezsin dedi...
Amin canım sağolasın :) Yok henüz transferim olmadı ay sonu olucak bi aksilik çıkmazsa.. Şuan herşey yolunda görünüyor bundan sonrası da nasip kısmet artıkçok teşekkür ederim canım benimde 3. günüm bugun sen transfer oldunmu umarım tutunur bebişin
Canımmmmm ilaçlar sende de yan etki yaptımı. Dün ben sürekli terledim huzursuz oldum resmen ya. Şimdi yine aynı durduğum yerde ateş ve ter basıyor.Canım ben ne duruma geldim bir bilsen bir sınavdayım kabul ettim bunu ama dr öyle diyince teli kapatınca evde hıçkıra hıçkıra ağladım ne yalan söylim sonra tahlili yaptırdığım yer aradı niye arıyorlar dedim acaba bir yanlışlıkmı oldu o da tahlilleriniz ulaştımı elinize diye sormak için aradık dedi böyle saçma birgün geçirdim ne diyeyim
İnşallahh, haber vericem olumlu olumsuzGüzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah
Canım aslında ben ilk kez negatif gördüm bir kızım var çok şükür.o da erken doğdu.Tüp bebek de pozitifi gören arkadaşlar da şöyle bir yazsalar :) Transferden sonra neler yaptılar kaç gün sonra sonucu gördüler... Cuma cuma biraz modumuz yükselse diyorum :)))))
canım ben adet oldum hemen adet gelene kadar yaptı bana ateş basması sıkıntı zaten her ay yapardı sen oldun mu? Ben hemen testten sonra bikaç saate oldum normalde şaşardı vakti ama bu sefer şaşmadıCanımmmmm ilaçlar sende de yan etki yaptımı. Dün ben sürekli terledim huzursuz oldum resmen ya. Şimdi yine aynı durduğum yerde ateş ve ter basıyor.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızselam kızlar bende sizin gibi sonuc bekliyorum..ilk denememde embriyo oluşmamıştı suan 2. denemem ama ilk transferim. 19 aralikta transfer oldum. 3.gun embriyosu 1 adet.. İnsallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olur..
Yok canım 3 gün oldu ilaçları bırakalı hala regli olmadım. Bu sürecte çok sıkıntı yapıyor ya. Bu reglim le değil de bir sonra ki regli de tekrar transfer e gideceğim.Canım aslında ben ilk kez negatif gördüm bir kızım var çok şükür.o da erken doğdu.
canım ben adet oldum hemen adet gelene kadar yaptı bana ateş basması sıkıntı zaten her ay yapardı sen oldun mu? Ben hemen testten sonra bikaç saate oldum normalde şaşardı vakti ama bu sefer şaşmadı
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallahselam kızlar bende sizin gibi sonuc bekliyorum..ilk denememde embriyo oluşmamıştı suan 2. denemem ama ilk transferim. 19 aralikta transfer oldum. 3.gun embriyosu 1 adet.. İnsallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olur..
Hayırlı olsun canım. Beklemek ne zordur şimdiselam kızlar bende sizin gibi sonuc bekliyorum..ilk denememde embriyo oluşmamıştı suan 2. denemem ama ilk transferim. 19 aralikta transfer oldum. 3.gun embriyosu 1 adet.. İnsallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olur..
Canım test yaptırdın mı ? Merak ettim :)İnşallah umarım olumlu olur23 Aralık test günüm. Ptesi kan vermeye gidicem insallah
Rabbim gönlüne göre versin inşallah sana evlat olsun canım keşke benimde olsaydı dondurulmuşum nasib olmadı vardır bir hayır diyorum artıkYok canım 3 gün oldu ilaçları bırakalı hala regli olmadım. Bu sürecte çok sıkıntı yapıyor ya. Bu reglim le değil de bir sonra ki regli de tekrar transfer e gideceğim.
Senden de güzel haberler bekliyoruz canımGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Benim şuan pozitif test günü tekrarlayacağım inşallahSenden de güzel haberler bekliyoruz canım
Biliyorum canım testte silik çıktı demiştin kan testi yaptın mı diye merak ettim ::)Benim şuan pozitif test günü tekrarlayacağım inşallah
Yaptırdım maalesef negatif oldu bu sefer. Başka zamana kaldı umutlar :)Canım test yaptırdın mı ? Merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?