• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Üzülmeyelim şükredelim çünkü herşey Allahtan demekki hayırlı değilmiş canım benim 🥰
Canımmmmm inşallah bir dahaki sefere pozitifi görürsün.. Üzüldüm tabi ki ama dediğin gibi vardır bir hayır..... Bozma moralini en azından elinde dondurulmuşların var :KK200:

Kızlar malesef olumsuz 🍀Rabbim böyle hayırlı görmüş demekki. Rabbim sizlere güzel sonuçlar verdirsin inşallah 🤲Yolumuza devam 💕
Ah cnm ah Rabbimin sayısız kapısı var elbet açr bizlere de birini o hazinesinden bize de verir bir evlat bende bugun testi tekrarladım kader arkadaşım moral bozukluğu olmasın diye yazmadım ilaçları kestirdi dr 😢

Bende dr ü aradım sonucu söylemek için önce ismimi söyledim tebrik ederim dedi ne tebriği dedim sonucu bilmeden sonra ben karıştırdım isimleri dedi meğer aynı isimden bir hasta azönce sonucu bildirmiş ay nasıl kötü oldum tebrik edince bi afalladım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

Canımmmmm inşallah bir dahaki sefere pozitifi görürsün.. Üzüldüm tabi ki ama dediğin gibi vardır bir hayır..... Bozma moralini en azından elinde dondurulmuşların var :KK200:
Amin inşallah canım benim 💕İnan ki kan verirken de içim çok rahattı, sonucu aldım yine bir ferahlık 🤲Rabbim kalbimi daraltmadı çok şükür 🍀Diğer yumoşlarım için gün sayarım 😁

Ah cnm ah Rabbimin sayısız kapısı var elbet açr bizlere de birini o hazinesinden bize de verir bir evlat bende bugun testi tekrarladım kader arkadaşım moral bozukluğu olmasın diye yazmadım ilaçları kestirdi dr 😢
Rabbim bizleri Zatına kul Habibine ümmet eyleyenlerden eylesin bitanem 🌾Biz elimizden geleni yaptık vermiyorsa Rabbim en hayırlısını bize laik görmüştür. İnşallah bizim de bebişim iz olacak buna inanıyorum 😘😘

Bende dr ü aradım sonucu söylemek için önce ismimi söyledim tebrik ederim dedi ne tebriği dedim sonucu bilmeden sonra ben karıştırdım isimleri dedi meğer aynı isimden bir hasta azönce sonucu bildirmiş ay nasıl kötü oldum tebrik edince bi afalladım Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Şu yazdığını okuyunca inan içim gitti resmen... İnşallah allah nasip eder de bi yavrun olur canım benim. Üzme kendini sakın.. Önce sağlık sonrasında olur zaten.

Kızlar opuden sonra nezaman aradılar sizi bilgi vermek ıcın ?
Ertesi gün ve sonraki günlerde arayıp ayrı ayrı bilgi verdiler.. Şöyle ki ; bir gün sonra arayıp 8 yumurtamdan 6 tanesinin sağlıklı olduğunu ve 4 ünün döllendiğini söylediler.. Sonraki günler gelişimi için aramışlardı.. En sonda da 2 tane dondurabildik.

Ertesi gün ve sonraki günlerde arayıp ayrı ayrı bilgi verdiler.. Şöyle ki ; bir gün sonra arayıp 8 yumurtamdan 6 tanesinin sağlıklı olduğunu ve 4 ünün döllendiğini söylediler.. Sonraki günler gelişimi için aramışlardı.. En sonda da 2 tane dondurabildik.
Banada 5 yumurtanın 3 tanesını işleme aldıklarını ama sadece 1 tanesının döllendigi soylendi az once moral düştü tabı

Banada 5 yumurtanın 3 tanesını işleme aldıklarını ama sadece 1 tanesının döllendigi soylendi az once moral düştü tabı
Olsun bozma moralini sağlıklı olsun 1 tane olsun.... Yengemden sadece 1 yumurta alabildiler , o da döllendi ve tutundu. Şimdi kızı 7 yaşında..

Back