10 aralıkta transfer oldum bugün 8. Günüm. Güzel dileklerin için çok tesekkürler. Umarım katlanarak artsın sağlıklı olsun. İnşallah hepimize nasip olsun
Buarada paylaştığın resmi simdi gördüm. Aynı test aynı sonuç inanamadımBenimde transferle birlikte 5. Gun oglen yapykm silik cizgi cikti ama cumartesi kan vermeyi dusunuyorum
Amin inşallahhİnşallahh sen de pozitif sonuç alırsın. Benim daha net değil temkinliyim ama yine de hepimiz pozitif görelim inşallahh
Benimde 3.gün ama hiçbir belirti yok bendeKuzular transferimin 3. Günü belim çok ağırıyo midem kazınıyor yaşayan varmı adet ağrısı gibi
Güzel haberlerini bekliyoruz insallahhKızlarrr günaydınBen kan vermeye geldim bekliyorum Hayırlı sonuçlar versin inşallah Rabbim
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlarrr günaydınBen kan vermeye geldim bekliyorum Hayırlı sonuçlar versin inşallah Rabbim
11.30 da alacağım sonucu canım benimGüzel haberlerini bekliyoruz insallahh
İnşallah arkadaşımGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hadi insallah guzel sonuc alirsin canim benimKızlarrr günaydınBen kan vermeye geldim bekliyorum Hayırlı sonuçlar versin inşallah Rabbim
İnşallah canım benimHadi insallah guzel sonuc alirsin canim benim
Allah hayırlı güzel sonuçlar versin canım yüzün gülsün inşallahKızlarrr günaydınBen kan vermeye geldim bekliyorum Hayırlı sonuçlar versin inşallah Rabbim
Canımmmm Amin inşallahAllah hayırlı güzel sonuçlar versin canım yüzün gülsün inşallah
Aldın mı canımCanımmmm Amin inşallahSon 30 dakika kaldı
İnşallah güzel sonuçlar aldın canımCanımmmm Amin inşallahSon 30 dakika kaldı
Kacinci gunun bugunCanımmmm Amin inşallahSon 30 dakika kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?