• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bende yasmine kullaniyorum biraz hizlandirmak zorunda kaldim doktorum kontrolu ile hayirlisiyla bi adet olsaydim valla transfer icin can atiyorum histereskopi falan da oldum umutluyum bakalim rabbim nasip ederse ♥️

Bende yasmine kullaniyorum biraz hizlandirmak zorunda kaldim doktorum kontrolu ile hayirlisiyla bi adet olsaydim valla transfer icin can atiyorum histereskopi falan da oldum umutluyum bakalim rabbim nasip ederse ♥
Benimde bi aksilik çıkmazsa yılbaşından önce transferim olacak inşallah. Cumartesi ilaçları kullanmaya başladım yarın kontrolüm var gidicem tekrar :)

Benimde bi aksilik çıkmazsa yılbaşından önce transferim olacak inşallah. Cumartesi ilaçları kullanmaya başladım yarın kontrolüm var gidicem tekrar :)
Adet olunca kacinci gun gidiyorsun muayene icin transfere kadar hangi ilaclar kullaniyor

Adet olunca kacinci gun gidiyorsun muayene icin transfere kadar hangi ilaclar kullaniyor
Canım adetin 2. günü gittim ben muayene oldum ve hormon tahlillerim yapıldı... Folik asit ve d vitamini kullanıyordum zaten onlara devam ediyorum... Estrofem kullanıyorum sabah akşam bir kutu da rulid antibiyotik verdi... Transferden 3-4 gün önce başlayacağım 2 farklı ilaç var ama isimlerini inan bilmiyorum..

Canım adetin 2. günü gittim ben muayene oldum ve hormon tahlillerim yapıldı... Folik asit ve d vitamini kullanıyordum zaten onlara devam ediyorum... Estrofem kullanıyorum sabah akşam bir kutu da rulid antibiyotik verdi... Transferden 3-4 gün önce başlayacağım 2 farklı ilaç var ama isimlerini inan bilmiyorum..
Anladim canim bana oksapar baslamisti yumurta toplamadan sonra desene oksapara devam ederim allah kismet edipte hamile kalirsam

Opude boğaz agrınız oldumu kan çanağı gıbı olmuş benim narkozdanmı acaba
Yok canım boğaz ağrım olmadı hiç de duymadım opu dan sonra bu şekilde şikayeti olanı. Sen üşütmüş olabilir misin

Yok canım boğaz ağrım olmadı hiç de duymadım opu dan sonra bu şekilde şikayeti olanı. Sen üşütmüş olabilir misin
Yok hayır tahriş oldu anesteziden damardan uyutmadılar benı hava verdıler acı bir havaydı kalktıgımda bogazlarım acıyordu

Kuzular transferimin 3. Günü belim çok ağırıyo midem kazınıyor yaşayan varmı adet ağrısı gibi

Back