- 19 Mayıs 2019
- 1.086
- 922
- 43
- 30
Ayyy insallah canimm benimm sen ne yaptin verdin mi kanYaaaa gerçekten mi Vaktinde görülen kar güzellikler getirirmiş inşallah bize de getirir hayırlı rüya sonucu nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy insallah canimm benimm sen ne yaptin verdin mi kanYaaaa gerçekten mi Vaktinde görülen kar güzellikler getirirmiş inşallah bize de getirir hayırlı rüya sonucu nasip eder
Yarın sabah vereceğim canım benim Ya benim ayağım hep lavobada bugun ayaklarımı ısıtamıyorum kat kat giyinmeme rağmen normal mi. Sizlerde yaşadınız mı |
Benimde bi aksilik çıkmazsa yılbaşından önce transferim olacak inşallah. Cumartesi ilaçları kullanmaya başladım yarın kontrolüm var gidicem tekrar :)Bende yasmine kullaniyorum biraz hizlandirmak zorunda kaldim doktorum kontrolu ile hayirlisiyla bi adet olsaydim valla transfer icin can atiyorum histereskopi falan da oldum umutluyum bakalim rabbim nasip ederse ♥
Malesef benim dondurulmus emriyo catlatma ignesi vurulmadim benÇatlama iğnesi yapıldıysa 10 gün geçmeden üstünden test yapmayın kızlar
Insallah guzel sonuclar alirsin canimBenimde bi aksilik çıkmazsa yılbaşından önce transferim olacak inşallah. Cumartesi ilaçları kullanmaya başladım yarın kontrolüm var gidicem tekrar :)
İnşallah bakalım nasip kısmetse bizde pozitifi görürüzInsallah guzel sonuclar alirsin canim
Insallah canim her dua vaktine esirdir vakti zamani gelince guzel seyler olacak inan bunaİnşallah bakalım nasip kısmetse bizde pozitifi görürüz
Adet olunca kacinci gun gidiyorsun muayene icin transfere kadar hangi ilaclar kullaniyorBenimde bi aksilik çıkmazsa yılbaşından önce transferim olacak inşallah. Cumartesi ilaçları kullanmaya başladım yarın kontrolüm var gidicem tekrar :)
Canım adetin 2. günü gittim ben muayene oldum ve hormon tahlillerim yapıldı... Folik asit ve d vitamini kullanıyordum zaten onlara devam ediyorum... Estrofem kullanıyorum sabah akşam bir kutu da rulid antibiyotik verdi... Transferden 3-4 gün önce başlayacağım 2 farklı ilaç var ama isimlerini inan bilmiyorum..Adet olunca kacinci gun gidiyorsun muayene icin transfere kadar hangi ilaclar kullaniyor
Anladim canim bana oksapar baslamisti yumurta toplamadan sonra desene oksapara devam ederim allah kismet edipte hamile kalirsamCanım adetin 2. günü gittim ben muayene oldum ve hormon tahlillerim yapıldı... Folik asit ve d vitamini kullanıyordum zaten onlara devam ediyorum... Estrofem kullanıyorum sabah akşam bir kutu da rulid antibiyotik verdi... Transferden 3-4 gün önce başlayacağım 2 farklı ilaç var ama isimlerini inan bilmiyorum..
Yok canım boğaz ağrım olmadı hiç de duymadım opu dan sonra bu şekilde şikayeti olanı. Sen üşütmüş olabilir misinOpude boğaz agrınız oldumu kan çanağı gıbı olmuş benim narkozdanmı acaba
Yok hayır tahriş oldu anesteziden damardan uyutmadılar benı hava verdıler acı bir havaydı kalktıgımda bogazlarım acıyorduYok canım boğaz ağrım olmadı hiç de duymadım opu dan sonra bu şekilde şikayeti olanı. Sen üşütmüş olabilir misin
Yaaa neden damardan vermediler ki acaba ben ilk defa duydum boyle anestezi verdikleriniYok hayır tahriş oldu anesteziden damardan uyutmadılar benı hava verdıler acı bir havaydı kalktıgımda bogazlarım acıyordu
BilmiyorummmYaaa neden damardan vermediler ki acaba ben ilk defa duydum boyle anestezi verdiklerini
10 aralıkta transfer oldum bugün 8. Günüm. Güzel dileklerin için çok tesekkürler. Umarım katlanarak artsın sağlıklı olsun. İnşallah hepimize nasip olsunKacinci gunun peki canim insallah kat ve kat katlanir
İnşallahh sen de pozitif sonuç alırsın. Benim daha net değil temkinliyim ama yine de hepimiz pozitif görelim inşallahhArkadaşım inşallah katlanarak artar değerin inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürüm