- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Hayırlı olsun :) Erken gebelik testinden demek ki :) Bende diyorum nasıl göründü hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun :) Erken gebelik testinden demek ki :) Bende diyorum nasıl göründü hemen
Bende anlamadim hemen ayni idrarla normal gebelik yaptim iki farkli marka biri erken gebelkktende net cikti digero de biraz daha silik ciktiHayırlı olsun :) Erken gebelik testinden demek ki :) Bende diyorum nasıl göründü hemen
Hassasiyeti farklidir ondan cikar farkliBende anlamadim hemen ayni idrarla normal gebelik yaptim iki farkli marka biri erken gebelkktende net cikti digero de biraz daha silik cikti
Ay inşallah canım benim Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYarın haberini merakla bekliyor olucam, insallahh pozitif sonucu görürsün inşallah isteyen herkesin bebeği tutunsun
Insallah umarim beni yaniltmiyordur yarin gene yapcam cikacak mi diye bide ilk idrar yapmadimHassasiyeti farklidir ondan cikar farkli
Yaaaa gerçekten mi Vaktinde görülen kar güzellikler getirirmiş inşallah bize de getirir hayırlı rüya sonucu nasip ederRüyamda bende gordum kar yagdigini bugun iki tane de erkek cocuk seviyordum cok guzellerdi sonucunu merakla bekliyorum kar banada olumlu olur insallah
Benmde silikti ilk transferim normal testti bide doģru cikmisti.Insallah umarim beni yaniltmiyordur yarin gene yapcam cikacak mi diye bide ilk idrar yapmadim
Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç ve dinlen. Yavaş adımlar at kendini yorma.Şimdi eve geldim ama bu narkoz mahvetti benı kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nezaman gecer bu durum ?
Insallab canim kan vermek istemedim dusuk cikar diye en azindan cumartesi vereyim dedimBenmde silikti ilk transferim normal testti bide doģru cikmisti.
Var gibi duruyor. Bekle bakalim
Sabah su bile içmeden ilk idrarınla yap canımInsallah umarim beni yaniltmiyordur yarin gene yapcam cikacak mi diye bide ilk idrar yapmadim
Ben merakimdan vermistim 9 cikmisti..Insallab canim kan vermek istemedim dusuk cikar diye en azindan cumartesi vereyim dedim
Tamam canim cizgi gorunce butun testleri yptim aksam test alayim bariSabah su bile içmeden ilk idrarınla yap canım
Benim yapim sanirim boyle bi kimyasak gecirmistim ondada adeyime 5 gun varken boyle silik cikmisti sanirim vucudum kaynakli yarinda ilk idrarka yapacagim bakalimBen merakimdan vermistim 9 cikmisti..
Cok ugrastirdi erken ogrenmek..
Benm kanamamdan dolayi oyle tabi düsuk oldu ama bekle en iyisi herhangi aksi durumun yoksa.
Bende bu ayki transferimde yaparim 8.gun idrar testi.
Ama sabah ki daha bi net gosteriyor sanki
Tup bebek degilmi senin.Benim yapim sanirim boyle bi kimyasak gecirmistim ondada adeyime 5 gun varken boyle silik cikmisti sanirim vucudum kaynakli yarinda ilk idrarka yapacagim bakalim
Tup bebek ilk zamanlar kendiliginden oldu nasil oldu hala da cozemiyorum test silik cikti 2 gun sonra kan vermistim 22 cikmisti megersem duserken test yapmisim sonra bi daha da olmadi en son iste tedavlye basladikTup bebek degilmi senin.
Canım seni yanlış mı hatırlıyorum transferin iptal olmuştu doğru mu hatırlıyorumInsallab canim kan vermek istemedim dusuk cikar diye en azindan cumartesi vereyim dedim
Evet canim gecen ay iptal olmustu progestan dusuk cikmisti dr sansi dusurmemek icin iptal etmisti arkasina hemen adet dum tekrar hazirkandik cumartesi transfer olmustu sabah 8 deCanım seni yanlış mı hatırlıyorum transferin iptal olmuştu doğru mu hatırlıyorum
Anladım arkadaşım bende pazartesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırızEvet canim gecen ay iptal olmustu progestan dusuk cikmisti dr sansi dusurmemek icin iptal etmisti arkasina hemen adet dum tekrar hazirkandik cumartesi transfer olmustu sabah 8 de
Insllah canim sendende guzel haberler almak nasip.olur :)Anladım arkadaşım bende pazartesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Şimdi eve geldim ama bu narkoz mahvetti benı kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nezaman gecer bu durum ?
Gecmis olsun canim bol bol dinlen benjm gibi olma amanŞimdi eve geldim ama bu narkoz mahvetti benı kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nezaman gecer bu durum ?