• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Insallab canim kan vermek istemedim dusuk cikar diye en azindan cumartesi vereyim dedim
Ben merakimdan vermistim 9 cikmisti..
Cok ugrastirdi erken ogrenmek..
Benm kanamamdan dolayi oyle tabi düsuk oldu ama bekle en iyisi herhangi aksi durumun yoksa.
Bende bu ayki transferimde yaparim 8.gun idrar testi.
Ama sabah ki daha bi net gosteriyor sanki

Ben merakimdan vermistim 9 cikmisti..
Cok ugrastirdi erken ogrenmek..
Benm kanamamdan dolayi oyle tabi düsuk oldu ama bekle en iyisi herhangi aksi durumun yoksa.
Bende bu ayki transferimde yaparim 8.gun idrar testi.
Ama sabah ki daha bi net gosteriyor sanki
Benim yapim sanirim boyle bi kimyasak gecirmistim ondada adeyime 5 gun varken boyle silik cikmisti sanirim vucudum kaynakli yarinda ilk idrarka yapacagim bakalim

Tup bebek degilmi senin.
Tup bebek ilk zamanlar kendiliginden oldu nasil oldu hala da cozemiyorum test silik cikti 2 gun sonra kan vermistim 22 cikmisti megersem duserken test yapmisim sonra bi daha da olmadi en son iste tedavlye basladik

Canım seni yanlış mı hatırlıyorum transferin iptal olmuştu doğru mu hatırlıyorum
Evet canim gecen ay iptal olmustu progestan dusuk cikmisti dr sansi dusurmemek icin iptal etmisti arkasina hemen adet dum tekrar hazirkandik cumartesi transfer olmustu sabah 8 de

Evet canim gecen ay iptal olmustu progestan dusuk cikmisti dr sansi dusurmemek icin iptal etmisti arkasina hemen adet dum tekrar hazirkandik cumartesi transfer olmustu sabah 8 de
Anladım arkadaşım bende pazartesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırız

Back