• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

10 aralıkta transfer oldum bugün 8. Günüm. Güzel dileklerin için çok tesekkürler. Umarım katlanarak artsın sağlıklı olsun. İnşallah hepimize nasip olsun 🙏🙏
Ankara345 Ankara345 ben de normal idrarla gün içinde yaptım bu arada, beklemedim yani. Zaten sürekli tuvaletim geliyor. Predictor ultra erken testte cıktı ama cok silik. Sabah idrarıyla yapsak daha net olurdu sanırım. Tabii dayanamadım ben gelir gelmez eve yaptım dün

Benimde transferle birlikte 5. Gun oglen yapykm silik cizgi cikti ama cumartesi kan vermeyi dusunuyorum
Buarada paylaştığın resmi simdi gördüm. Aynı test aynı sonuç inanamadım 🙊 benim de aynı şekilde çıktı. Silik böyle ama belli oluyo. Ptesi normalde test günüm benim ama ctesi versem mi ben de kan, beraber mi öğrensek 🤗🤗🤗

Kızlar ben gece uyuyamıyorum sabahta erkenden kalkıyorum. Erkenden derken sabahın 5i... İlaçlardan mı acaba? Yaşayanınız var mı?

Back