ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Benimde 3 embriyom dollendi umarim 3 de donrurulacak kaliteye ulasir her sey yolunda giderse bende adetle transfere basliyacam bugun embriyolarin ikinci gunu senin yumurta toplama nezamandi benim 21 kasim
19 kasımdı benim de dün ben de çok heyecanlıydım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı Hatta sıkıntıdan vücudum döktü o derece stres yaptım kendime. Sen kaç yaşındasın, sorun neydi canım özel olmayacaksa?

Bende dun aradiklarinda sitres yaptim uzuldum 3 tane deyince sonra toparladim rabbim 3 nu bagislasin bize dedim. 31 olcam bende de esimdede sorun yok ama 4 yila yakindir istiyoruz hamile kalamadim. Sen kac yasindasin sorun neydi sizin bide nerde yapiyosun tup bebegini

Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’ta yapıyorum. 29 yaşındayım. Yumurta rezervim azaldı benim 0,63 dü geçen Kasım’da, Haziran’da da 1,08 çıktı amh değerim.

Maslak Acıbadem Bülent Tıraş’ta yapıyorum. 29 yaşındayım. Yumurta rezervim azaldı benim 0,63 dü geçen Kasım’da, Haziran’da da 1,08 çıktı amh değerim.
Umarim col guzel ilerler ve bebisin sana smsıkı tutunur. Bende diyarbakir bahcecide yapiyorum istanbula gitsem mi bilemedim umarim bir daha tup bebege muhtac olmayiz

Umarim col guzel ilerler ve bebisin sana smsıkı tutunur. Bende diyarbakir bahcecide yapiyorum istanbula gitsem mi bilemedim umarim bir daha tup bebege muhtac olmayiz
Amin inşallah Neler yapıyorsun transfere kadar kullandığın bir ilaç var mı? Beni sadece adet olunca ara dediler

Amin inşallah Neler yapıyorsun transfere kadar kullandığın bir ilaç var mı? Beni sadece adet olunca ara dediler
Balik yagi kullaniyorum onu zaten gittigim ilk gun baslatti bir cok vitamin var. Antibiyotuk verdi yumurta toplamadan sonra bu kardar. Adet olunca ariycam bende 13. Gune randevu verceklermis bide adetle estrofeme basliyacam. Ya forumlarda okuyorum emryi tutunsun diye avokado yiyorlarmis bide kabak cekirdegi havuc suyu bende rahim dinlendirme surecinde yiyim bunlari diyorum hrm erkenden bu vitaminleri almis olutum transfer sonrasinda da tuketirim. Bide bu surecte yuruyus yapmayi dusunuyorum. Tabi bu dedimlerimi umarim hayata gecirrbilirim tembellik yapmam. Bide hayirlisiyla emriyo sonuclarida belli olsa rahatliyacam.Sen neler yapiyosun. Kafanda bir seyler olusturdun mu

Ben de aynı şekilde yürüyüş yapmaya çalışıyorum tembellik etmeden. Benim yumurta toplamadan beri kahverengi akıntım var normal mi bilmiyorum günde bi iki kere oluyor; onu doktora sormam lazım. Avokado, balık en çok da ananas tüketmeye çalışıyorum

Kızlar aralıkta transferim. Transfer gününün gelmesini hic istemiyorum cok korkuyorum. Rahime yerlestirirken çokmu sıkışktınız tuvalete

Evet normal hemsire soylemisti adet kanamasi kadar olmafigi muddetce

Kizlar ben hasta oldum ve sevindim olduguma bu duyguyu ozlemisim sizde durumlar nedir
Ben aralık 10-15 i gibi olucam ve doktora gidicem rahimi hazırlayacaklar transfer öncesi... Bakalım hepimiz için hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…