- 30 Nisan 2019
- 248
- 185
- 53
- 33
Adetin kacıncı günü transfer oldunuz transfer sürecini bıraz anlatırmısınızErhaba kızlar benimde10 Aralıkgibi 2. Denemem olacak ilki kadar heyecanlı ve sabırsız değilim daha deneyimli oldum içindir hayırlısı inşallah bu defa başarırız
Canım test mi yaptın senÇok şükür anneliği tatmışsın :) bana da dua edin lütfen annelerin duası kabul olur :) bende bir kez bile olsa anneliği tatsam yeter... inşallah ilk denemede tutar dualarım hep o yönde...
Bende buradan okuduğum mesajlarda hep 16-17-18. günlerde yapıldığını gördüm :)Adetin kacıncı günü transfer oldunuz transfer sürecini bıraz anlatırmısınız
Adetin 18. Günü transfer oldum rahim kalınlığım 9.mm di gayet iyidi transfer için embiriyo kalitemde 5aa 5. Gün embiriyosuydu ama kosmet olmadı maalesefAdetin kacıncı günü transfer oldunuz transfer sürecini bıraz anlatırmısınız
Canım test mi yaptın sen
Amin inşallahYumurta ve sperm varsa Allah ömür verdikçe Ümit var inşallah :) Umarım siz de güzel haberler alırsınız, hiç birimizin kucağı boş kalmaz inşalllah :)
Bnmde 5. Gun embriyosu pgt den geldi adetımı beklyrumAdetin 18. Günü transfer oldum rahim kalınlığım 9.mm di gayet iyidi transfer için embiriyo kalitemde 5aa 5. Gün embiriyosuydu ama kosmet olmadı maalesef
Yaaaaa çok sevindimmmmmÇarşamba günü test gününden nerdeyse 4 gün önce yaptırdım değer 29,4 çıktı. Doktoruma yolladım tebrikler hamilesin Cuma’ya kontrole gel dediama hala inanamıyorum değer ikiye katlanmadan içim rahat etmeyecek bugün tekrar test yaptıracağım
Canım bende 37 yaşındayım. 2 oğlum var küçüğü 15 yaşında..... Benim 2 tüpüm de tıkalı olduğu için tüp bebek deneyeceğim. Sebebi bu benden kaynaklı. Ameliyat olmak istemedim açıkçası o yüzden tüp bebek dedim.Merhaba benim de bir oğlum var on yaşında ve yıllardır istememize rağmen olmadı hayırlısı...Dün tedaviye başladık bu ay rahimi hazirlayip diğer adette başlayalım dedi doktorum heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip etsin.Benimki sebepsiz kısırlık gibi görünüyor sizin sorununuz neydi?Bu arada ben de 37 yaşındayım.
Allahım inşallah bugün Cuma isteyen herkese hayırlısıyla aratmasın hayırlı hamilelikler nasip etsinYaaaaa çok sevindimmmmmAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah Bana da duat et :)
Sen biraz umutsuzdun sanki öyle hatırlıyorum.. Gerçi stres olmayanda yoktur herhalde..... Vallahi billahi çok sevindimAllahım inşallah bugün Cuma isteyen herkese hayırlısıyla aratmasın hayırlı hamilelikler nasip etsin ❤ Hep dua ediyorum bütün isteyenlere başta burda gördüklerimle ❤❤❤❤
Ben çok umutsuzdum ayıptır söylemesiSen biraz umutsuzdun sanki öyle hatırlıyorum.. Gerçi stres olmayanda yoktur herhalde..... Vallahi billahi çok sevindimİnşallah biz bekleyenlere de böyle haber vermeyi allah nasip eder
Aminnnnnnnnnn :)Ben çok umutsuzdum ayıptır söylemesiama hiç umutsuz olmaya gerek yokmuş çok şükür benim aldığım bu haberin daha güzellerini siz alın inşallah benim mutluluğumun on katını yaşasın kim istiyorsa inşalllahhhhhh şu mübarek Cuma günü
Darısı başımıza :)Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza da..
Bu hap ne ise yariyo peki bana hic verilmediKızlar transfer öncesi dekort hap kullanan varmı doktorum bana onu yazdı ama kullanmak istemiyorum ilk transferimdede onu verdi 7 kilo aldım
Benimde 3 embriyom dollendi umarim 3 de donrurulacak kaliteye ulasir her sey yolunda giderse bende adetle transfere basliyacam bugun embriyolarin ikinci gunu senin yumurta toplama nezamandi benim 21 kasimMerhabalar kızlar, benim dün 3 tane embriyom donduruldu. 3 günlük 3 ü de 6-7-10 hücreli. Fragmantasyonu da yüzde 5 miş. Adetle transferim olacak bekliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?