ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Erhaba kızlar benimde10 Aralıkgibi 2. Denemem olacak ilki kadar heyecanlı ve sabırsız değilim daha deneyimli oldum içindir hayırlısı inşallah bu defa başarırız
Adetin kacıncı günü transfer oldunuz transfer sürecini bıraz anlatırmısınız

Çok şükür anneliği tatmışsın :) bana da dua edin lütfen annelerin duası kabul olur :) bende bir kez bile olsa anneliği tatsam yeter... inşallah ilk denemede tutar dualarım hep o yönde...
Canım test mi yaptın sen

Adetin kacıncı günü transfer oldunuz transfer sürecini bıraz anlatırmısınız
Bende buradan okuduğum mesajlarda hep 16-17-18. günlerde yapıldığını gördüm :)

Merhaba benim de bir oğlum var on yaşında ve yıllardır istememize rağmen olmadı hayırlısı...Dün tedaviye başladık bu ay rahimi hazirlayip diğer adette başlayalım dedi doktorum heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip etsin.Benimki sebepsiz kısırlık gibi görünüyor sizin sorununuz neydi?Bu arada ben de 37 yaşındayım.

Canım test mi yaptın sen

Çarşamba günü test gününden nerdeyse 4 gün önce yaptırdım değer 29,4 çıktı. Doktoruma yolladım tebrikler hamilesin Cuma’ya kontrole gel dedi ama hala inanamıyorum değer ikiye katlanmadan içim rahat etmeyecek bugün tekrar test yaptıracağım

Yaaaaa çok sevindimmmmm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Bana da duat et :)

Canım bende 37 yaşındayım. 2 oğlum var küçüğü 15 yaşında..... Benim 2 tüpüm de tıkalı olduğu için tüp bebek deneyeceğim. Sebebi bu benden kaynaklı. Ameliyat olmak istemedim açıkçası o yüzden tüp bebek dedim.

Allahım inşallah bugün Cuma isteyen herkese hayırlısıyla aratmasın hayırlı hamilelikler nasip etsin ❤ Hep dua ediyorum bütün isteyenlere başta burda gördüklerimle ❤❤❤❤
Sen biraz umutsuzdun sanki öyle hatırlıyorum.. Gerçi stres olmayanda yoktur herhalde..... Vallahi billahi çok sevindim İnşallah biz bekleyenlere de böyle haber vermeyi allah nasip eder

Sen biraz umutsuzdun sanki öyle hatırlıyorum.. Gerçi stres olmayanda yoktur herhalde..... Vallahi billahi çok sevindim İnşallah biz bekleyenlere de böyle haber vermeyi allah nasip eder
Ben çok umutsuzdum ayıptır söylemesi ama hiç umutsuz olmaya gerek yokmuş çok şükür benim aldığım bu haberin daha güzellerini siz alın inşallah benim mutluluğumun on katını yaşasın kim istiyorsa inşalllahhhhhh şu mübarek Cuma günü

Aminnnnnnnnnn :)

Merhabalar kızlar, benim dün 3 tane embriyom donduruldu. 3 günlük 3 ü de 6-7-10 hücreli. Fragmantasyonu da yüzde 5 miş. Adetle transferim olacak bekliyorum ben de

Merhabalar kızlar, benim dün 3 tane embriyom donduruldu. 3 günlük 3 ü de 6-7-10 hücreli. Fragmantasyonu da yüzde 5 miş. Adetle transferim olacak bekliyorum ben de
Benimde 3 embriyom dollendi umarim 3 de donrurulacak kaliteye ulasir her sey yolunda giderse bende adetle transfere basliyacam bugun embriyolarin ikinci gunu senin yumurta toplama nezamandi benim 21 kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…