Bilgiler için teşekkür ederiz. Bu günler transferden bir gün sonrası olarak mı sayılmaya başlıyor? Yani transfer günü sayılıyor mu onu merak ediyorum.Herkese selamlar, bu bilgilerin şaşırtıcı olduğunu ve aynı zamanda şaşırtıcı bulabileceğinizi düşündüm. Bence her kesi merak eden bir konudur. Tüp Bebek Anneleri ve adayları sizinle de paylaşmak istedim..
3 günlük transferden sonrakı aşama:
1 gün transfer sonrası - embriyo büyüyor ve gelişiyor
2 gün transfer sonrası - Embryo artık bir blastosist
3 gün transfer sonrası - Blastocyst bu gün kabuğundan fışkırdıyor
4 gün transfer sonrası - Blastosist uterus bölgeye tutturulur
5 gün transfer sonrası - İmplantasyon başlar, blastosist astar içine gömülmeye başlar
6 gün transfer sonrası - İmplantasyon süreci devam eder ve morula, astarın derinliklerine gömülür
7 gün transfer sonrası - Morula kaplamaya tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
8 gün transfer sonrası - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
9 gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
10gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
11gün transfer sonrası - HCG seviyeleri şimdi HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
5 günlük (blastosist) transferdensonraki aşama :
Transferden 1 gün sonra - Blastocyst bu gün kabuğundan çıktı
Transferden 2 gün sonra - Blastocyst uterus bölgeye yapışır
Transferden 3 gün sonra - İmplantasyon başlar, blastosist uterus duvarına gömülmeye başlar
Transferden 4 gün sonra - İmplantasyon süreci devam eder ve morula uterus duvarına daha derine gömülür
Transferden 5 gün sonra - Morula uterus duvarın içine tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
Transferden 6 gün sonra - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
Transferden 7 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 8 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 9 gün sonra - HPG seviyeleri HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
Transfer günü sayılmıyor canımBilgiler için teşekkür ederiz. Bu günler transferden bir gün sonrası olarak mı sayılmaya başlıyor? Yani transfer günü sayılıyor mu onu merak ediyorum.
İnşallah rüyan gördüğün gibi çıkar canım... Pozitif haberlere ihtiyacımız var :_)Rüya gördüm biliyormusun. Kar yağmış ve ben o karı izliyorum. Kapı çalıyor ve tahlil kağıdım geliyor. Sonucum 836 okuyorum ve ağlıyorum. Nasıl uyandım bilmiyorum ilk defa gördüm bu olay üzerineRüyadan sonra bir Leyla lık var Yarın tahlil günü bekle teyzesi ya olumlu cevap vericem yada diğer yumoşlarıma gün sayıcam
İnşallahİnşallah rüyan gördüğün gibi çıkar canım... Pozitif haberlere ihtiyacımız var :_)
Yarın haberini merakla bekliyor olucam, insallahh pozitif sonucu görürsünİnşallahİnşallah
Rüyamda bende gordum kar yagdigini bugun iki tane de erkek cocuk seviyordum cok guzellerdi sonucunu merakla bekliyorum kar banada olumlu olur insallahİnşallahİnşallah
Ayyyy hadi inşallahRüyamda bende gordum kar yagdigini bugun iki tane de erkek cocuk seviyordum cok guzellerdi sonucunu merakla bekliyorum kar banada olumlu olur insallah
Testi tekrarladım mi aceba.5.gün embriyosuydu bugün transfer gününü saymazsak 6.gün. Cok cok erken baktım biliyorumtekrarlıcam 2 gün sonra. İnşallah vardır
Sabah bir daha yaptım yine silik çizgi gördüm ama koyulaşması için biraz beklemem lazım değerin katlanması lazım. Yarın sabah tekrar yapıcamTesti tekrarladım mi aceba.
Kacinci gunun peki canim insallah kat ve kat katlanirSabah bir daha yaptım yine silik çizgi gördüm ama koyulaşması için biraz beklemem lazım değerin katlanması lazım. Yarın sabah tekrar yapıcam
Benimde transferle birlikte 5. Gun oglen yapykm silik cizgi cikti ama cumartesi kan vermeyi dusunuyorumSabah bir daha yaptım yine silik çizgi gördüm ama koyulaşması için biraz beklemem lazım değerin katlanması lazım. Yarın sabah tekrar yapıcam
Bol su tuketirsen iyi gelir gun boyu sersemlik devam ediyorŞimdi eve geldim ama bu narkoz mahvetti benı kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum nezaman gecer bu durum ?
Agrım cok hafıf ama narkoz gercekten cok kotuBol su tuketirsen iyi gelir gun boyu sersemlik devam ediyor
Insallah canim agrilarinda bir iki gune gecerAgrım cok hafıf ama narkoz gercekten cok kotuNeysr bunuda atlattık hayırlısıyla allah cabalarımızı boşa cıkarmasın inşallah
Canım çok geçmiş olsun... Bol bol yat dinlen.. Amin kimsenin çabası boşa çıkmasın inşallahAgrım cok hafıf ama narkoz gercekten cok kotu ☹ Neysr bunuda atlattık hayırlısıyla allah cabalarımızı boşa cıkarmasın inşallah
Yani transfer gününü saymazsak 4. günün oluyor değil mi ? Çok erken ama çıkmış çizgi hayırlı olsun canım. Seninki 5. gün embriyosuydu galibaBenimde transferle birlikte 5. Gun oglen yapykm silik cizgi cikti ama cumartesi kan vermeyi dusunuyorum
Arkadaşım inşallah katlanarak artar değerin inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürümSabah bir daha yaptım yine silik çizgi gördüm ama koyulaşması için biraz beklemem lazım değerin katlanması lazım. Yarın sabah tekrar yapıcam
Evet canim hatta cikmaz diye yaptim moralim bozuktu iyice bozulsun diye erken gebelik yaptim sobra baktim yavas yavas beliriyor sonra normal yaptim onlardada silik cikti guvenmiyorum tabi hayirlisi neyse o olshnYani transfer gününü saymazsak 4. günün oluyor değil mi ? Çok erken ama çıkmış çizgi hayırlı olsun canım. Seninki 5. gün embriyosuydu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?