ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Bilgiler için teşekkür ederiz. Bu günler transferden bir gün sonrası olarak mı sayılmaya başlıyor? Yani transfer günü sayılıyor mu onu merak ediyorum.

İnşallah rüyan gördüğün gibi çıkar canım... Pozitif haberlere ihtiyacımız var :_)

Sabah bir daha yaptım yine silik çizgi gördüm ama koyulaşması için biraz beklemem lazım değerin katlanması lazım. Yarın sabah tekrar yapıcam
Benimde transferle birlikte 5. Gun oglen yapykm silik cizgi cikti ama cumartesi kan vermeyi dusunuyorum

Agrım cok hafıf ama narkoz gercekten cok kotu ☹ Neysr bunuda atlattık hayırlısıyla allah cabalarımızı boşa cıkarmasın inşallah
Canım çok geçmiş olsun... Bol bol yat dinlen.. Amin kimsenin çabası boşa çıkmasın inşallah

Benimde transferle birlikte 5. Gun oglen yapykm silik cizgi cikti ama cumartesi kan vermeyi dusunuyorum
Yani transfer gününü saymazsak 4. günün oluyor değil mi ? Çok erken ama çıkmış çizgi hayırlı olsun canım. Seninki 5. gün embriyosuydu galiba

Sabah bir daha yaptım yine silik çizgi gördüm ama koyulaşması için biraz beklemem lazım değerin katlanması lazım. Yarın sabah tekrar yapıcam
Arkadaşım inşallah katlanarak artar değerin inşallah bende senin gibi ikinci çizgiyi görürüm

Yani transfer gününü saymazsak 4. günün oluyor değil mi ? Çok erken ama çıkmış çizgi hayırlı olsun canım. Seninki 5. gün embriyosuydu galiba
Evet canim hatta cikmaz diye yaptim moralim bozuktu iyice bozulsun diye erken gebelik yaptim sobra baktim yavas yavas beliriyor sonra normal yaptim onlardada silik cikti guvenmiyorum tabi hayirlisi neyse o olshn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…