• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Çok üzüldüm canım.. İnşallah bir sonraki denemende Allah nasip eder.. Senin kaçıncı denemendi
Bu 3. Birdaha yapmayı düşünmüyorum 5 yaşında kızım var 3. Gün iyi kalitede 2 embriyo tutmadı nasib değilmiş ama anlamıyorum çip yöntemi de denediler keşke 5. Gün olsaydı diyorum üzüldüm yapacak birşey yok

Önce yaptırdığım yer daha profesyoneldi ama fiyatları Uçmuş keşke orada yaptırabilseydim kızım için denedim kardeş istiyor durmadan ama olmadı yaşım 36

Bu 3. Birdaha yapmayı düşünmüyorum 5 yaşında kızım var 3. Gün iyi kalitede 2 embriyo tutmadı nasib değilmiş ama anlamıyorum çip yöntemi de denediler keşke 5. Gün olsaydı diyorum üzüldüm yapacak birşey yok
Anlıyorum seni ama ben burda 3. gün olup tutan çok kişinin yorumunu gördüm.. Bilemiyoruz ki canım sebebini.. Üzme kendini

Canım bende henüz transfer olmadım ama transferde ağrım oldu diyeni de hiç görmedim. Yumurta toplama işleminden sonra biraz ağrım oldu herkes gibi.. Hayırlı olsun sana şimdiden. İnşallah güzel haberini de alırız
İnşallah canım

Kızlar transfer nasıl oluyor agrılı bir işlemmi çarşamba opu olucak pazartesıde transfer inşallah Korkmaya basladım☹

benim hiç bilgim yoktu ikisinde de. çok ağrılı değil ama yumurta toplamada karnımın altında yürürken ağrı oluşmuştu, geçmişti o da iki güne. transferde de içtiğim su yeterli gelmemiş idrar kesemi doldurdular bi onun ağrısı oldu sinek ısırığı gibi, bir ağrı hissetmedim

hayırlısı olsun hakkınızda üzülmeyin kızınızı öpün koklayın, olmadı bir daha denersiniz

Canımmmm 😑Demek ki zamanı değilmiş hiç değilse bir güzel kızımız var kendini o anlamda hep şanslı gör bitanem 🥰😘Umarım kendiğilinden bir hamilelik yaşarsın benimde son 1, gün kaldı hayırlısı diyorum

Canım kendimi meşgul etmek adına Örgü yapıyorum😊Evet son 1 gün kaldı 🙈Bu arada bugun regli zamanımdı olmadım hala 🙈İnşallah iyiye işarettir 🤲
Valla sana hayranım. Hiç idrar testi de mi yapmadın.. Sabırla bekledin yani

Canım kendimi meşgul etmek adına Örgü yapıyorum😊Evet son 1 gün kaldı 🙈Bu arada bugun regli zamanımdı olmadım hala 🙈İnşallah iyiye işarettir 🤲
[/QUOT
İnşallah canım

Olur mu yaptım şeytana uydum 😁7.Günü arkadaslarımın zoru ile yaptım🤦‍♀️Hcg salımı bile olmadan ben test yaptım tabiki negatif 😂😂Aman dedim çöpe attım açtım kuranımı okudum

Olur mu yaptım şeytana uydum 😁7.Günü arkadaslarımın zoru ile yaptım🤦‍♀️Hcg salımı bile olmadan ben test yaptım tabiki negatif 😂😂Aman dedim çöpe attım açtım kuranımı okudum
Tmm hatırladım :) Arkadaşların zorlamıştı 7. günüm demiştin inşallah kan tahlilinde görürsün bebeğini :anneadayı:

İnşaşa

Rabbim neyi nasip ediyorsa razıyım 🥰İnşallah canım benim inşallah 😘Geldi geçti sona geldim bakalım benim nasıl olacak 😁Sen ne zaman transfer oluyorsun
Ben cumartesi dr gittim ilaçları verdi aynı gün başladım.. Muayene ve tahlillerim iyi çıktı.. Şu tarihte demiyor doktor. yani normalde 14 gün ama bazı bayanlarda 3 haftayı buluyor istediğimiz sonucu almak dedi... Bende aysonu diye içimden geçiriyorum :) Bakalım artık nasip ne zaman olursa..

Ben cumartesi dr gittim ilaçları verdi aynı gün başladım.. Muayene ve tahlillerim iyi çıktı.. Şu tarihte demiyor doktor. yani normalde 14 gün ama bazı bayanlarda 3 haftayı buluyor istediğimiz sonucu almak dedi... Bende aysonu diye içimden geçiriyorum :) Bakalım artık nasip ne zaman olursa..
Ne güzel tahlillerinin iyi değerde olması 🌾Rabbim yüreğini hep olumlu tutsun inşallah herşeyi iyi düşün iyi olsun 💕

Canımmmm 😑Demek ki zamanı değilmiş hiç değilse bir güzel kızımız var kendini o anlamda hep şanslı gör bitanem 🥰😘Umarım kendiğilinden bir hamilelik yaşarsın benimde son 1, gün kaldı hayırlısı diyorum
Cok şükür canım üzülmedim dersem yalan olur boşluktayım son şansımdı zaten eşimi zor ikna etmiştim bu da olmadı biraz doğal şeylere yönelecegim nasibim varsa zaten olur.dün ve bu sabah idrar testi yapmıştım tek cizgiydi zaten umutsuz gittim kasıklarım 3. Günden bu yana agrıyor adet oldum olacağım falan filan birsuru boş boş şeyden belirti aramışım inşallah sen güzel sonuç alırsın ve tüm arkadaşlar Allah yardımcımız olsun

Back