Allah hayırlı zamanda nasib etsin inşallahBen cumartesi dr gittim ilaçları verdi aynı gün başladım.. Muayene ve tahlillerim iyi çıktı.. Şu tarihte demiyor doktor. yani normalde 14 gün ama bazı bayanlarda 3 haftayı buluyor istediğimiz sonucu almak dedi... Bende aysonu diye içimden geçiriyorum :) Bakalım artık nasip ne zaman olursa..
Yumurta toplama da sonda takılıyormu ?benim hiç bilgim yoktu ikisinde de. çok ağrılı değil ama yumurta toplamada karnımın altında yürürken ağrı oluşmuştu, geçmişti o da iki güne. transferde de içtiğim su yeterli gelmemiş idrar kesemi doldurdular bi onun ağrısı oldu sinek ısırığı gibi, bir ağrı hissetmedim
Amin canım inşallahAllah hayırlı zamanda nasib etsin inşallah
Canım anestezi ile yumurta toplama işlemi yapılıyor. Uyuyup uyanıyorsun artık o arada ne yapılıyor haberimiz yok :)Yumurta toplama da sonda takılıyormu ?
bence gününüzü bekleyip kan testi yaptırınYa benim bugün 7.günümdü transferden sonra, ultra erken gebelik testi yaptırdım cok cok silik çıktı. Muhtemelen çok erken yaptım ama yine de kan vermeli miyim sizce? 2.denemem bu ilkinde de pozitif görmüştüm ama düşük olmuştu. Eşimden önce buraya yazıyorum şuan
Çok haklısınız bu sefer acele etmem zaten. Sadece idrarda bir kez daha yapıcam koyulaşıp koyulaşmadığına bakmak için. Sonrasında 23ünü beklerimbence gününüzü bekleyip kan testi yaptırın
2 gün sonra tekrar idrardan bakın bence de. İnşallah bebişiniz vardır :)Çok haklısınız bu sefer acele etmem zaten. Sadece idrarda bir kez daha yapıcam koyulaşıp koyulaşmadığına bakmak için. Sonrasında 23ünü beklerim
İnşallah, güzel dileğiniz için teşekkür ederim2 gün sonra tekrar idrardan bakın bence de. İnşallah bebişiniz vardır :)
Tamam canım bakalım yarın olcakCanım anestezi ile yumurta toplama işlemi yapılıyor. Uyuyup uyanıyorsun artık o arada ne yapılıyor haberimiz yok :)
İnşallah bebiş vardır inşaAllahYa benim bugün 7.günümdü transferden sonra, ultra erken gebelik testi yaptırdım cok cok silik çıktı. Muhtemelen çok erken yaptım ama yine de kan vermeli miyim sizce? 2.denemem bu ilkinde de pozitif görmüştüm ama düşük olmuştu. Eşimden önce buraya yazıyorum şuan
5.gün embriyosuydu bugün transfer gününü saymazsak 6.gün. Cok cok erken baktım biliyorumİnşallah bebiş vardır inşaAllahKaçıncı gün embriyo suydu.
5.gün embriyosu erken çıkıyor doğru sonuç vermiş5.gün embriyosuydu bugün transfer gününü saymazsak 6.gün. Cok cok erken baktım biliyorumtekrarlıcam 2 gün sonra. İnşallah vardır
Eşim gerçekten sevinmedi bile, ilk seferde düşük olduğundan şuan çok temkinliyiz5.gün embriyosu erken çıkıyor doğru sonuç vermişSenin adına ben burda içim pır pır çok mutlu oldum Sağlıkla gelsin değerlerin kat kat artısn bebişin sana sıkı sıkıya tutunsun
Günaydın canım benimGünaydın güzel kızlarAydınlık ve güzel bir gün olsun inşallah
Ben tam gününde yapmışım demek 1 gün önce yapsam cıkmayacak tı bu bilgiye göre. Yararlı bilgiler, teşekkürlerHerkese selamlar, bu bilgilerin şaşırtıcı olduğunu ve aynı zamanda şaşırtıcı bulabileceğinizi düşündüm. Bence her kesi merak eden bir konudur. Tüp Bebek Anneleri ve adayları sizinle de paylaşmak istedim..
3 günlük transferden sonrakı aşama:
1 gün transfer sonrası - embriyo büyüyor ve gelişiyor
2 gün transfer sonrası - Embryo artık bir blastosist
3 gün transfer sonrası - Blastocyst bu gün kabuğundan fışkırdıyor
4 gün transfer sonrası - Blastosist uterus bölgeye tutturulur
5 gün transfer sonrası - İmplantasyon başlar, blastosist astar içine gömülmeye başlar
6 gün transfer sonrası - İmplantasyon süreci devam eder ve morula, astarın derinliklerine gömülür
7 gün transfer sonrası - Morula kaplamaya tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
8 gün transfer sonrası - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
9 gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
10gün transfer sonrası - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
11gün transfer sonrası - HCG seviyeleri şimdi HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
5 günlük (blastosist) transferdensonraki aşama :
Transferden 1 gün sonra - Blastocyst bu gün kabuğundan çıktı
Transferden 2 gün sonra - Blastocyst uterus bölgeye yapışır
Transferden 3 gün sonra - İmplantasyon başlar, blastosist uterus duvarına gömülmeye başlar
Transferden 4 gün sonra - İmplantasyon süreci devam eder ve morula uterus duvarına daha derine gömülür
Transferden 5 gün sonra - Morula uterus duvarın içine tamamen nüfuz eder ve plasenta hücrelerine ve fetal hücrelere sahiptir.
Transferden 6 gün sonra - Plasenta hücreleri kandaki HCG'yi salmaya başlar
Transferden 7 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 8 gün sonra - Fetus geliştikçe daha fazla HCG üretilir
Transferden 9 gün sonra - HPG seviyeleri HPT'de hemen tespit edilecek kadar yüksek
Rüya gördüm biliyormusun. Kar yağmış ve ben o karı izliyorum. Kapı çalıyor ve tahlil kağıdım geliyor. Sonucum 836 okuyorum ve ağlıyorum. Nasıl uyandım bilmiyorum ilk defa gördüm bu olay üzerineGünaydın canım benimSenin yerine ben heyecanlanıyorum :)
Rabbim gönlündekini sana yazsın canım benim inşallahBen tam gününde yapmışım demek 1 gün önce yapsam cıkmayacak tı bu bilgiye göre. Yararlı bilgiler, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?