• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Hayırlı olsun hamilesiniz galiba.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi merkezde transfer oldunuz.bir de probleminiz neydi acaba. Ben de martta tüp bebek düşünüyorum.iki tane doğal hamilelik sonucu düşüğüm var. Çok korkuyorum tekrar düşük olacak diye. Bana tavsiyeleriniz olabilirmi. Öpüyorum sevgiler..
Histereskopi olup rahmine çizik attirabilirsin
Transferde n sonra intralipid serum taktirabilirisn
Bi de transferden sonra kortizon hap kullanabilrsin
Tutması için neler deniyoruz cnm bizde

Bende bugün ikinci testimi yaptırdım 498 olmuş masAllah çok güzel artmış dedi dr. 15 gün sonra kese ve kaLP atisi için gidecem inşallah onu da atlatirsam rahatlicam
Canım ilk değerin kaçtı ?

Hayırlı olsun hamilesiniz galiba.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi merkezde transfer oldunuz.bir de probleminiz neydi acaba. Ben de martta tüp bebek düşünüyorum.iki tane doğal hamilelik sonucu düşüğüm var. Çok korkuyorum tekrar düşük olacak diye. Bana tavsiyeleriniz olabilirmi. Öpüyorum sevgiler..
Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah 😊
Benim eşimdeydi problem sperm azlığı ve kalite problemi vardı benim yumurtalıklarımda bişey yoktu çok şükür. Daha önce hiç gebelik yaşamadım.
Samsun 19 Mayıs tıp fakültesi Davut Güven’e tedavi oldum. 10 yumurta toplandı 6sı döllendi, 2si öldü, 2si transfer edildi(biri tuttu), 2si de donduruldu.
Ben sigara içiyordum tedaviye başlamadan bıraktım, şükür eşim içmiyordu zaten. Sen ve eşin de bırakın eğer içiyorsanız. Verilen ilaçları mutlaka saatli kullan,hiç geçirme saatini. Bol su iç özellikle. Transferi de olduktan sonra sürekli tuttu mu diye belirti arama. Her gün bi dilim ananas ye sabahları taze meyve suyu sıkıp iç. Kahve ve çay elinden geldiği kadar az iç. Transferden sonra ilk 2 gün yemek yeme ve lavabo dışında kalkma. Daha sonradan normal hayatına dön ama sakın ağır kaldırma, uzanma. Ben çaydanlık bile kaldırmadım çay doldurmak için. Onun dışında yemeğimi filan yaptım, ev işi yapmadım ama. Her gün yarım saat yürüdüm çok yorulmadan. ( rahme kan gitmesi için önemli sürekli yatmakla da olmuyor) yarım saat yeterli günde zaten. Sakın ben transferden sonra yok şuraya tırmandım yok şunu yaptım diyene itibar etme herkesin bünyesi aynı değil ve her şey kısmet.
İnşallah güzel haberi verirsin 😊❤️ Şimdiden Allah yardımcın olsun.

Ve geldim 😊
Tek kese geçen hafta görmüştük ama iki varsa geç görünür demişti doktorum, bugün yine tek kese gördük beklediğim gibi. Kesenin içinde bi nokta 😄 bebeği de ilk kez görmüş olduk çok şükür. 10 gün sonra kalp için gidicem.
Inşallah darısı başınıza kızlar 🙏❤️

Kizlar selam,
Benim de 30 Aralik'ta dondurulmus olan 1 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. bu benim 4. denemem. 2 kez almanya'da denedik, 2. seferdir de Istanbul Maslak acibadem Bülent Hoca'da tedavi görüyorum. Bülent hocadaki ilk denemem de tutunmustu ama 10.hafta da kalbi durdu gelismedigi icin düsük yaptim.
Haftasonu idrar testi yaptim 2 cizgiyi gördüm ama yasadigim negatif tecrübelerden, sevinemiyorum. Allah herseyin hayirlisini versin.
Rabbim bu zor süreci hepimize basariyla atlatmayi nasip etsin, ve saglikla bebeklerimizi kucagimiza aldirsin insallah.
Cuma günü ve bugun kan testi yaptirdim, sonuclari bugun alacagim, (Almanya'da sonuclar hemen cikmiyor ne yazikki :))
Hayirlisi insallah :)

Ve geldim 😊
Tek kese geçen hafta görmüştük ama iki varsa geç görünür demişti doktorum, bugün yine tek kese gördük beklediğim gibi. Kesenin içinde bi nokta 😄 bebeği de ilk kez görmüş olduk çok şükür. 10 gün sonra kalp için gidicem.
Inşallah darısı başınıza kızlar 🙏
Senin kacinci gunun du canım

Benim eşimdeydi problem sperm azlığı ve kalite problemi vardı benim yumurtalıklarımda bişey yoktu çok şükür. Daha önce hiç gebelik yaşamadım.
Samsun 19 Mayıs tıp fakültesi Davut Güven’e tedavi oldum. 10 yumurta toplandı 6sı döllendi, 2si öldü, 2si transfer edildi(biri tuttu), 2si de donduruldu.
Ben sigara içiyordum tedaviye başlamadan bıraktım, şükür eşim içmiyordu zaten. Sen ve eşin de bırakın eğer içiyorsanız. Verilen ilaçları mutlaka saatli kullan,hiç geçirme saatini. Bol su iç özellikle. Transferi de olduktan sonra sürekli tuttu mu diye belirti arama. Her gün bi dilim ananas ye sabahları taze meyve suyu sıkıp iç. Kahve ve çay elinden geldiği kadar az iç. Transferden sonra ilk 2 gün yemek yeme ve lavabo dışında kalkma. Daha sonradan normal hayatına dön ama sakın ağır kaldırma, uzanma. Ben çaydanlık bile kaldırmadım çay doldurmak için. Onun dışında yemeğimi filan yaptım, ev işi yapmadım ama. Her gün yarım saat yürüdüm çok yorulmadan. ( rahme kan gitmesi için önemli sürekli yatmakla da olmuyor) yarım saat yeterli günde zaten. Sakın ben transferden sonra yok şuraya tırmandım yok şunu yaptım diyene itibar etme herkesin bünyesi aynı değil ve her şey kısmet.
İnşallah güzel haberi verirsin 😊❤ Şimdiden Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sana da hayırlı doğumlar nasip etsin. Sevgiler..:KK200:
İnşallah güzel haberi verirsin 😊❤ Şimdiden Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sana da hayırlı doğumlar diliyorum. Sevgiler.. :KK200:

Ve geldim 😊
Inşallah darısı başınıza kızlar 🙏
Gozunuz aydin canim hayirlisi ile herkese nasip etsin insallh😍

Back