Amin canım darısı tüm isteyenlere inşallah
Benim eşimdeydi problem sperm azlığı ve kalite problemi vardı benim yumurtalıklarımda bişey yoktu çok şükür. Daha önce hiç gebelik yaşamadım.
Samsun 19 Mayıs tıp fakültesi Davut Güven’e tedavi oldum. 10 yumurta toplandı 6sı döllendi, 2si öldü, 2si transfer edildi(biri tuttu), 2si de donduruldu.
Ben sigara içiyordum tedaviye başlamadan bıraktım, şükür eşim içmiyordu zaten. Sen ve eşin de bırakın eğer içiyorsanız. Verilen ilaçları mutlaka saatli kullan,hiç geçirme saatini. Bol su iç özellikle. Transferi de olduktan sonra sürekli tuttu mu diye belirti arama. Her gün bi dilim ananas ye sabahları taze meyve suyu sıkıp iç. Kahve ve çay elinden geldiği kadar az iç. Transferden sonra ilk 2 gün yemek yeme ve lavabo dışında kalkma. Daha sonradan normal hayatına dön ama sakın ağır kaldırma, uzanma. Ben çaydanlık bile kaldırmadım çay doldurmak için. Onun dışında yemeğimi filan yaptım, ev işi yapmadım ama. Her gün yarım saat yürüdüm çok yorulmadan. ( rahme kan gitmesi için önemli sürekli yatmakla da olmuyor) yarım saat yeterli günde zaten. Sakın ben transferden sonra yok şuraya tırmandım yok şunu yaptım diyene itibar etme herkesin bünyesi aynı değil ve her şey kısmet.
İnşallah güzel haberi verirsin
❤ Şimdiden Allah yardımcın olsun.