ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Cok sevindim canim tekrar gözün aydın her yere yaz umudunu kesen herkese ornek olsun
Bende ayni fikirdeyimm herkeslere umut ol sen insallah gercekten Allahtan umit kesilmez diye buna denir..inanmayanlara sasiyorum gercekten

Kizlar selam. 28 aralikta 5. Gun embriyosu transferim oldu. 4. Gunden itibaren idrar testinde pozitif gordum.
10. Gun 270
12. Gun 466
Cikti sonucum. Dr normal bir hafta sonra kontrole gel dedi.

Saglik ocagi ucuncu test yapalim dedi.
16. Gun 2614 cikti.

Birden bukadar katlamasi korkuttu. Varmi boyle olan.
Daha once bos gebeligim oldu. Ilk basta % 60 oraninda artiyordu 4. Testte 250 den 1200 e firladi. Simdi ayni seyleri yasamaktan korkuyorum.

Cok sevindim canim tekrar gözün aydın her yere yaz umudunu kesen herkese ornek olsun
Sadece şunu düşünüyorum ve gerçekten üzülüyorum , benim gibi yüzlerce hasta hergün ilaçlarını bırakıyor doktor istedi diye ve gerçekten tutunacak olanlar varmıdır bunların içinde bilmiyorum, yine de temkinliyim çarşamba ve cuma testlerini bekliyorum

Belki ikizdir

Tek embriyo ve 5. Gun sanmiyorum bolunecegini
Benim yaşadıklarıma bi bakarsanız ummadık şeyler yaşanabileceğini görürsünüz , ben 16 aralıkta transfer oldum ve hala hamileliğim belli değil tam bitti derken ilaçları bırakmışsın yeniden alevlendi herşey

Sanirim dogana kadarda temkinli olacagiz. Kolay seyler yasamiyoruz bir de ustune tam bitti derken basa donmek gercekten kolay isler degil

Reactions: H M
Sayfayi enbasindan beri takip ediyorum. Sizin yasadiklarinizida biliyorum. Rabbim ol deyince olur mutlaka ona suphem yok.
Benim korkum onceki gibi bos gebelik olmasi.

Ilk bastan beri fazla fazla katlasaydi yine ikiz belki diye dusunurdum ama birden atak yapinca iste korktum.

Endişelenebilirsin
Ama kafanizda kurmayin lutfen guzel düşnün güzel olsun.
Boşa odaklanmayin doluya odaklanin dua edin ve kafanizi daģitin

Kızlar lütfen yardım eder misiniz
Son 2 3 gundur şu içmeme rağmen idrarimi yaparken son an da yakma oluyor çok acıyor
Acaba idrar yolları enfeksiyonu mu oldum mu
Aranızda olan var mı naptiniz kızlar.
Vajinam yanıyor son anda tam

Valla değerlerin çok iyi ya cnm .
Seninkini görünce ben evhamlandim valla
Rabbim sağlıkla aldırsin kucağımiza ins

Fitil filan kullaniyormusun.
Gebelikte oluyor idrar yolu enfeksiyonu
Suyu bol ic

Bende 2. testi yaptırdım kızlar. Sonucum 205 çıktı... Dr a gönderdim sonucu gayet iyi dedi. 10 gün sonra keseyi görmek için gidicem.
Hadi gozunaydin canim saglicakla büyusün minikk :)

Bir litre suya cok az elma sirkesi koy onunla taharetlen her vc gitmekte. Ilk hamileligimde bende cok yasadim, sirke cok fayda sagliyor. Zararida yok dr tavsiyesi bu

Bir litre suya cok az elma sirkesi koy onunla taharetlen her vc gitmekte. Ilk hamileligimde bende cok yasadim, sirke cok fayda sagliyor. Zararida yok dr tavsiyesi bu
Sağolasın cnm ya denicem. .öluyorum ya resmen çok yakıyor. Bugün doktora gidip idrar testi de vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…