- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.216
- 88
- 42
Ben 2. testimi yaptırıcam. Sanki kese için gidecek olan vardı bende öyle hatırladımKızlar naptınız bugün doktor kontrolü olan var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2. testimi yaptırıcam. Sanki kese için gidecek olan vardı bende öyle hatırladımKızlar naptınız bugün doktor kontrolü olan var mıydı
Verdin mi cnm kanınıBen 2. testimi yaptırıcam. Sanki kese için gidecek olan vardı bende öyle hatırladım
Öğleden sonra yaptırıcam canım. İnşallah bi sıkıntı yoktur...Verdin mi cnm kanını
Canim uzulmek icon acele etme 3. Gun emriyosu senin ki erken cikmaya bilir. Gününu bekle uzulup hemen kotuye yorma.Arkadaslar merhaba beni soranlara cok tesekkur ediyorum hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum Allah devamını getirir ins ben yolun sonuna geldim 8.gun kan testim negatifti yine de 12.gun bir daha baktırcam ama bisey değişeceğini sanmiyorum 10.gün bugun ve siddetli kasik agrim var vr bende cikolata kisti de oldugu icin ins bu ilaclar kıstım buyutmemistir bu seferde olmadı benim icin cok uzgunum kendinize iyi bakin
Doktorlar da bizde şaşkınız , doktorlar hala temkinli yaklaşıyor, bir beta daha çarşamba istediler , ailelere nasıl açıklayacağız bunu onu bilmiyorum, eşim ve ben dışında bilen yokYaaaa inan ki şaşkın ve senin için mutluyum :) Ne güzel oldu yaaa valla... Bebeğin seni bırakmadı çok şükür
Yaa ne guzel bir topik oldu ilginc olaylara sahit oldu. Sen naptin canim dogum gunun kutlu olsun ons 2. Testinde guzel cikarÖğleden sonra yaptırıcam canım. İnşallah bi sıkıntı yoktur...
Ben kese için gidicem öğleden sonra. Kim bilir belki kalbi de görürüm 25. gündeyimBen 2. testimi yaptırıcam. Sanki kese için gidecek olan vardı bende öyle hatırladım
Canım yüzde 66 güzel bir artis. Herkesin ki tam yüzde 100 olacak deil vücuttan vücuda farkli olabiliyo cunki .içini ferah tut .hayırlı olsun darısı bizlerede nasip etsin rabbimDoktorlar da bizde şaşkınız , doktorlar hala temkinli yaklaşıyor, bir beta daha çarşamba istediler , ailelere nasıl açıklayacağız bunu onu bilmiyorum, eşim ve ben dışında bilen yok
Ayyy çok teşekkür ederim canım inşallahYaa ne guzel bir topik oldu ilginc olaylara sahit oldu. Sen naptin canim dogum gunun kutlu olsun ons 2. Testinde guzel cikar
Rabbim ne derse o olur.Ben de çok heyecanlaniyorum kızlar .siz yazınca kolay sureclerden gecmiyoruz ...
İnanın tam olarak sevinemiyorum bile kalbim hep agzimda. ..şu kalp atsam ve devam etse sağlıklı olsa hepimizinki.
Inanin soğuk kanlı kalıp dusunmemeye çalışıyorum
Hayırlı olsun hamilesiniz galiba.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi merkezde transfer oldunuz.bir de probleminiz neydi acaba. Ben de martta tüp bebek düşünüyorum.iki tane doğal hamilelik sonucu düşüğüm var. Çok korkuyorum tekrar düşük olacak diye. Bana tavsiyeleriniz olabilirmi. Öpüyorum sevgiler..Amin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allah :)
Doktor 23’ünde yapın test dediği için öyle yapacağım. Galiba benim ki 3. Gün transferi ondan 12 gün bekleyeceğim. Sanki sonucu öğrenmek istemiyor gibiyim ben. :) kötüsünden korkuyorum :) bilmezsem hep hamile hissederim :))))