• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

İnş kimsenin bebeği birakmaz. Çok güzel olur hersey...sabırla bekleyip gorucez

Arkadaslar merhaba beni soranlara cok tesekkur ediyorum hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum Allah devamını getirir ins ben yolun sonuna geldim 8.gun kan testim negatifti yine de 12.gun bir daha baktırcam ama bisey değişeceğini sanmiyorum 10.gün bugun ve siddetli kasik agrim var vr bende cikolata kisti de oldugu icin ins bu ilaclar kıstım buyutmemistir bu seferde olmadı benim icin cok uzgunum kendinize iyi bakin

Arkadaslar merhaba beni soranlara cok tesekkur ediyorum hamile kalan arkadaslari tebrik ediyorum Allah devamını getirir ins ben yolun sonuna geldim 8.gun kan testim negatifti yine de 12.gun bir daha baktırcam ama bisey değişeceğini sanmiyorum 10.gün bugun ve siddetli kasik agrim var vr bende cikolata kisti de oldugu icin ins bu ilaclar kıstım buyutmemistir bu seferde olmadı benim icin cok uzgunum kendinize iyi bakin
Canim uzulmek icon acele etme 3. Gun emriyosu senin ki erken cikmaya bilir. Gününu bekle uzulup hemen kotuye yorma.

Yaaaa inan ki şaşkın ve senin için mutluyum :) Ne güzel oldu yaaa valla... Bebeğin seni bırakmadı çok şükür :dua:
Doktorlar da bizde şaşkınız , doktorlar hala temkinli yaklaşıyor, bir beta daha çarşamba istediler , ailelere nasıl açıklayacağız bunu onu bilmiyorum, eşim ve ben dışında bilen yok 🤗

Bende bugün ikinci testimi yaptırdım 498 olmuş masAllah çok güzel artmış dedi dr. 15 gün sonra kese ve kaLP atisi için gidecem inşallah onu da atlatirsam rahatlicam

Kızlar sakın olmadı diye üzülmeyin herseyde vardır bir hayır 16 haftalıkken kaybettim diye yıkılmıstim dün kuzenimin kızını toprağa verdik 14 yaşında hayat dolu güler yüzlü bir melek gitti cennete kalp krizi ve hiç birşey yokken o yüzden pes etmiyelim ama sabredelim zamanında hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olsun yok test negatif olmadı diye isyan etmeyin vardır bunda bir hayır dua edelim elimizden geleni yapalım Allah ım görüyor nasılsa emeklerimizi
Hamisler stres olmayın her anın tadını çıkarın yeğenlerimize iyi bakın sevin onları 😍

Doktorlar da bizde şaşkınız , doktorlar hala temkinli yaklaşıyor, bir beta daha çarşamba istediler , ailelere nasıl açıklayacağız bunu onu bilmiyorum, eşim ve ben dışında bilen yok 🤗
Canım yüzde 66 güzel bir artis. Herkesin ki tam yüzde 100 olacak deil vücuttan vücuda farkli olabiliyo cunki .içini ferah tut .hayırlı olsun darısı bizlerede nasip etsin rabbim 🤲🤲💖💖💖💖😘😘💖🤲🤲🤲

Olumlu sonuc alan herkese sonsuz teşekkürler gerçekten güzel bir umut oluyosunuz . Buraya gelip yazmanız bile yeter 💖💖💖

Ben de çok heyecanlaniyorum kızlar .siz yazınca kolay sureclerden gecmiyoruz ...
İnanın tam olarak sevinemiyorum bile kalbim hep agzimda. ..şu kalp atsam ve devam etse sağlıklı olsa hepimizinki.
Inanin soğuk kanlı kalıp dusunmemeye çalışıyorum

Ben de çok heyecanlaniyorum kızlar .siz yazınca kolay sureclerden gecmiyoruz ...
İnanın tam olarak sevinemiyorum bile kalbim hep agzimda. ..şu kalp atsam ve devam etse sağlıklı olsa hepimizinki.
Inanin soğuk kanlı kalıp dusunmemeye çalışıyorum
Rabbim ne derse o olur.
Bende keseleri gordum ama temkinliyim yinede anin tadini cikariyorum.
Aglasak uzulsek sonuc degisiyormu.
Hayir degismiyor.

Ya evet şu an çok tuhaf hissediyorum
Aklıma kurtaja gittigim an geliyor
Doktorun bi tuhaflık var kaLP sesini alamıyorum dediği geliyor
Çok korkuyorum
Belki bi tane çocuğum olmuş olsa kürtaj bu kadar beni etkilemezdi ama ilk bebeğim olunca ilk kez tutunca
Ne bileyim ya

Amin inşallah, isteyen herkese nasip etsin Allah :)
Doktor 23’ünde yapın test dediği için öyle yapacağım. Galiba benim ki 3. Gün transferi ondan 12 gün bekleyeceğim. Sanki sonucu öğrenmek istemiyor gibiyim ben. :) kötüsünden korkuyorum :) bilmezsem hep hamile hissederim :))))
Hayırlı olsun hamilesiniz galiba.Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hangi merkezde transfer oldunuz.bir de probleminiz neydi acaba. Ben de martta tüp bebek düşünüyorum.iki tane doğal hamilelik sonucu düşüğüm var. Çok korkuyorum tekrar düşük olacak diye. Bana tavsiyeleriniz olabilirmi. Öpüyorum sevgiler..

Back