- 17 Haziran 2019
- 154
- 81
- 28
- 30
Amin inşallah 2. Deneme bizim birincisi düşük oldu rabbim bunu bağışlar insallahGuzel seylerle donersin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah 2. Deneme bizim birincisi düşük oldu rabbim bunu bağışlar insallahGuzel seylerle donersin insallah
Insallah canim rabbim isteyen herkese nasip etsinAmin inşallah 2. Deneme bizim birincisi düşük oldu rabbim bunu bağışlar insallah
74 cikti canim senin kac cikti bana okadar dedin ver nolacak 25 tl sende vermissindir heralde@yapraklı kaç çıktı cnm
Aaa benimde 74...ve 25 tl74 cikti canim senin kac cikti bana okadar dedin ver nolacak 25 tl sende vermissindir heralde
Çokmu kanaman.Kızlar bugün kanamam başladı hastaneye yatışım yapıldı lütfen bana da dua etmeyi unutmayın
Biz aynı gün transfer olmuştuk benim de Cuma oldu ama istirahat verdiler , çok mu oldu kanaman ? Nasılsın şimdi ? Kese görüldü mü ? Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış dualarım seninle ....Kızlar bugün kanamam başladı hastaneye yatışım yapıldı lütfen bana da dua etmeyi unutmayın
Hayirli olsun insallah yolunda gider ve tamamina erer.74 cikti canim senin kac cikti bana okadar dedin ver nolacak 25 tl sende vermissindir heralde
Hayir canim benim 4. Gun ve blastokistti o yuzden 5. Gune goturup riske atmayalim dediler birde herkesin degeri birebir ayni cikmazki canim benim bence dun daha fazlaydi test baya koyuydu dustu cunku test siliklesti sen bugun gebelik testi yaptinmi seninki koyulasmismiydiAaa benimde 74...ve 25 tl
Ama benimkinde sıkıntı var sanırım bnm 5.gün senin 3.gün.
Senin baya yuksek
Benm keseyi karindan dün belirsiz gördüAmin canim insallah sen keseyi ve kalp atisini ne zaman gorcen
Benimde 2. Test yarın. İnşallah hepimizin değeri güzel çıkarBenim de yarın ikinci testim yapılacak hcg inşallah artmıstir beklemek ne kadar zor
Canim gorduyse insllah hayirlisiyla vardir kese derin bir nefes al darisi kalp atisina tek kesemi gordu cnmBenm keseyi karindan dün belirsiz gördü
Ama yarin gidicem net gozukur insallah
Insallah bi aksilik yoksa.
Tek gördu karindan vajinal daha net olurdu buyuk ihtimal.lekelerm olduğu icin bakmadi.Canim gorduyse insllah hayirlisiyla vardir kese derin bir nefes al darisi kalp atisina tek kesemi gordu cnm
Yaaaa inan ki şaşkın ve senin için mutluyum :) Ne güzel oldu yaaa valla... Bebeğin seni bırakmadı çok şükürArkadaşlar beta 1112 den 1826 oldu %66 artış sağlamış