• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ozel hastanenin aciline geldik kizlar ana baba gunu bu yuzden gelmek istemiyordum

Kızlar bugün kanamam başladı hastaneye yatışım yapıldı lütfen bana da dua etmeyi unutmayın 😞

Kızlar bugün kanamam başladı hastaneye yatışım yapıldı lütfen bana da dua etmeyi unutmayın 😞
Biz aynı gün transfer olmuştuk 😔😔 benim de Cuma oldu ama istirahat verdiler , çok mu oldu kanaman ? Nasılsın şimdi ? Kese görüldü mü ? Lütfen moralini yüksek tutmaya çalış dualarım seninle ....

Aaa benimde 74...ve 25 tl
Ama benimkinde sıkıntı var sanırım bnm 5.gün senin 3.gün.
Senin baya yuksek
Hayir canim benim 4. Gun ve blastokistti o yuzden 5. Gune goturup riske atmayalim dediler birde herkesin degeri birebir ayni cikmazki canim benim bence dun daha fazlaydi test baya koyuydu dustu cunku test siliklesti sen bugun gebelik testi yaptinmi seninki koyulasmismiydi

Benm keseyi karindan dün belirsiz gördü
Ama yarin gidicem net gozukur insallah
Insallah bi aksilik yoksa.
Canim gorduyse insllah hayirlisiyla vardir kese derin bir nefes al darisi kalp atisina tek kesemi gordu cnm

Canim gorduyse insllah hayirlisiyla vardir kese derin bir nefes al darisi kalp atisina tek kesemi gordu cnm
Tek gördu karindan vajinal daha net olurdu buyuk ihtimal.lekelerm olduğu icin bakmadi.
Hayirlisi nasipse olur nasip degijse elden bisey gelmez

Arkadaşlar beta 1112 den 1826 oldu %66 artış sağlamış
Yaaaa inan ki şaşkın ve senin için mutluyum :) Ne güzel oldu yaaa valla... Bebeğin seni bırakmadı çok şükür :dua:

Back