ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Ya umudu kestik hatta dondurulmuş embriyo İÇİN tarih falan belirliyorduk muhakkak vereceğim
Zaten mucize cocugun varligida seninki bambaska bir mucize olmus insallah devam eder canim cok sevindim. Kanaman olmusmuydu? Bende kanda pozitof gordum ultrasin gunu bekliom endiseliyim basima boyle bisi gelirse diye ondan soruyorum

Adet olduktan sonrada yükselebiliyomuymuş şaka bi yana Rabbim sonuna kadar sağlıkla gelmeyi kucagına almayı nasip etsin

Zaten mucize cocugun varligida seninki bambaska bir mucize olmus insallah devam eder canim cok sevindim. Kanaman olmusmuydu? Bende kanda pozitof gordum ultrasin gunu bekliom endiseliyim basima boyle bisi gelirse diye ondan soruyorum
İlaçları bıraktıktan sonra kahverengi şekilde 1 lira kadar oldu 2 gün geceden sabaha kadar ilaca 1 tane pregestan kullandıktan sonra oda kesildi , aktif hiç kanamam olmadı ağrım hiç olmadı , mide bulantım ve mide kazınmam çok var

Adet olduktan sonrada yükselebiliyomuymuş şaka bi yana Rabbim sonuna kadar sağlıkla gelmeyi kucagına almayı nasip etsin
Adet olmadım hiç kanamam olmadı , ve 2 kat artış normale bindiğini gösteriyormuş

Yasadigin üzüntünun odulu olsun kucagina almak koklamak

Amin , hepimiz için umut olsun yaşadıklarım , pazartesi herşey belli olacak artık
Vallahi seninki tam bir mucize arkadaşım inşallah pazartesi güzel haberini alırız

Kizlar merhaba bende gebelik testi yaptim son 3 gunki gebelik testim ekte ama dun ve bugun pek koyulasmadi kimyasalmi oldi acaba cok uzuldum sirayla atiyorum ilk test iki gun onceninki

Eklentiler

• IMG_20200110_054127.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20200111_060834.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20200112_042748.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 42
Canim kan versem ne olacak sonicta bir deger cikar 50 100 neyse baksana test koyulasmadi onemli olan o degerin artmasi sen bugun yaptinmi seninki koyulastimi
Idrar testi yaniltici olabilir hemen koyverme yahu
Kanda iyi anlarsin durumu

Idrar testi yaniltici olabilir hemen koyverme yahu
Kanda iyi anlarsin durumu
Cok dusuk ihtimal oda bana gelmez gibi canim birde kan tahlili icin nasil beklicem onuda bilmiyorum daha yarin kan vericemde saliyi beklicem artmismi diye. Evde ayni marka son bir test var bakalim yarin

Cok dusuk ihtimal oda bana gelmez gibi canim birde kan tahlili icin nasil beklicem onuda bilmiyorum daha yarin kan vericemde saliyi beklicem artmismi diye. Evde ayni marka son bir test var bakalim yarin
Daha öncede birine yazdım lütfen idrar testine güvenme bende negatif çıkmıştı ama şükür artıyor yarın kontrolüm var git bi acile tedavi gördüğünü acil bhcg baktırmam gerektiğini söyle 1 saat içinde sonucu öğrenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…