ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Çocukluk arkadaşlarımla bir whatsapp grubumuz var hepsi çocuklarının fotoğrafını atmış valla artık çocugum olsa bile sanırım paylaşırken özen göstericem bu bile insanı yıkıyo malesf

Kızlar bende merak ediyorum 2 tane transfer yapıldı ya kan testinde anlaşılıyor diyorlar. Bilginiz var mı bununla ilgili
Canim arastirdim ben baya cikmiyormus. Test gununu ogrenmeklede bitmiyor birde acaba ikiside var mi kese oluştumu cok zor günler ga

Insallah sonuda guzel olur ultrasondada gorur kucaginada alirsin. Cok sasirtici bir durum ama

Insallah sonuda guzel olur ultrasondada gorur kucaginada alirsin. Cok sasirtici bir durum ama
Evet doktorum da şaşırdı , başka bir tüp bebek doktoru da şaşırdı , şöyle bir teorimiz var bir embriyo erken tutunmuş ve düşmüş diğeri geç tutunmuş olabilir gibi eşimle böyle düşünüyoruz bilmiyorum

Aa mantik cercevesinde 3. Gun emriyosumuydu

onlardada gec turunma oluyormuymus ya. Sasirtici masirtici ama sukur ki seninle cok sevindim insallah bir dahakine keseyi gorursunuz. Kacinci gunu transferinizin
Ya benim çok uzun süre oldu ilginç olanı da bu 16 aralıkta oldu transferim

Allah tan umut kesilmez dedikleri bu olsa gerek cok sevindim senin adina keseyi görmeye ne zaman cagirdi doktorun? Tip literatürüne adini yazdiracaksin
Pazartesi son testi yaptır çarşamba gel dedi, çalıştığım hastanedeki kadın doğumcu pazartesi görürüz keseyi dedi, daha önce yaşayan hastalar varmış bir kaç tanede olsun.

Pazartesi son testi yaptır çarşamba gel dedi, çalıştığım hastanedeki kadın doğumcu pazartesi görürüz keseyi dedi, daha önce yaşayan hastalar varmış bir kaç tanede olsun.
Tup bebektede yasayan varmiymis ya cok ilginc. Ayy hadi az kalmis diyecegim ama sen cok uzun zaman beklemiissin sabir tasi olmuasun resmen hangi ide yaptirdiniz bebegi?

Tup bebektede yasayan varmiymis ya cok ilginc. Ayy hadi az kalmis diyecegim ama sen cok uzun zaman beklemiissin sabir tasi olmuasun resmen hangi ide yaptirdiniz bebegi?
Gaziantep Sanko İsmail Temur. Biz ilacı falan bıraktık beta düşsün diye bekliyorduk hatta ben hopladım zıpladım sağlıksız ne varsa yedim sonra düşüşü kontrol etmek için test yaptık bunları yaşıyoruz

Haha elindwn geleni yapmissin ama o sana sımsıkı tutunmuspazartesi guzel haber ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…