Hadi gözü aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin insllahKızlar 12. günüm bugün 3. gün embriyosuydu sonucum 115 çıktı
Maşallah Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin tebrik ederimŞimdide işimiz yoksa keseyi ve kalp atıslarini bekleyelim
Çok sağol canımHadi gözü aydın canım çok sevindim Allah kucağına almayi nasip etsin insllah
Canim arastirdim ben baya cikmiyormus. Test gununu ogrenmeklede bitmiyor birde acaba ikiside var mi kese oluştumu cok zor günler gaKızlar bende merak ediyorum 2 tane transfer yapıldı ya kan testinde anlaşılıyor diyorlar. Bilginiz var mı bununla ilgili
Yaa biraz yoğundum 2 gundur bakamamistim cok sevindimmKızlar 12. günüm bugün 3. gün embriyosuydu sonucum 115 çıktı
Insallah sonuda guzel olur ultrasondada gorur kucaginada alirsin. Cok sasirtici bir durum amaArkadaşlar Rabbimden umudunuzu hiç ama hiç yitirmeyin , son 1 ayda yaşadıklarımı anlatmak istiyorum, transferimin 8. Günü idrar testi ile öğrendiğim gebeliğimi aynı gün yaptırdığım beta içe 95 değeri ile öğrendim 2 gün sonra 140 ardından 2 şer gün ara ile yaptığım değerler ile 150 162,5 değerlerini gördük doktorum muayeneye çağırdı ultrason ile baktı dış gebelik yok son defa beta bakalım dedi ve beta 85 çöktü biyokimyasal gebelik dedi ve ilaçları bırak 5 gün sonra test ver değer 10 a düşene kadar 2 gün arayla test yap dedi salı günü test yaptım gördüğüme inanamadım 339 çıkmıştı, doktor ile görüştüm dış gebelik olabilir perşembe tekrar dedi ve perşembe 550 oldu doktorum ilaçlara başlamamı istedi başladım ve bugün yaptığım testte 1112 sonucunu elde ettik , ne desem bilemiyorum ağlıyorum sevinçten ... doktorum Pazartesi kese görmeye çağırdı
Teşekkürler canımYaa biraz yoğundum 2 gundur bakamamistim cok sevindimmhayirli olsunn
Evet doktorum da şaşırdı , başka bir tüp bebek doktoru da şaşırdı , şöyle bir teorimiz var bir embriyo erken tutunmuş ve düşmüş diğeri geç tutunmuş olabilir gibi eşimle böyle düşünüyoruz bilmiyorumInsallah sonuda guzel olur ultrasondada gorur kucaginada alirsin. Cok sasirtici bir durum ama
Aa mantik cercevesinde 3. Gun emriyosumuyduEvet doktorum da şaşırdı , başka bir tüp bebek doktoru da şaşırdı , şöyle bir teorimiz var bir embriyo erken tutunmuş ve düşmüş diğeri geç tutunmuş olabilir gibi eşimle böyle düşünüyoruz bilmiyorum
Yok hayır ikisi de 5. Gün AA kaliteAa mantik cercevesinde 3. Gun emriyosumuydu
onlardada gec turunma oluyormuymus ya. Sasirtici masirtici ama sukur ki seninle cok sevindim insallah bir dahakine keseyi gorursunuz. Kacinci gunu transferinizinYok hayır ikisi de 5. Gün AA kalite
Ya benim çok uzun süre oldu ilginç olanı da bu 16 aralıkta oldu transferimonlardada gec turunma oluyormuymus ya. Sasirtici masirtici ama sukur ki seninle cok sevindim insallah bir dahakine keseyi gorursunuz. Kacinci gunu transferinizin
Allah tan umut kesilmez dedikleri bu olsa gerekYa benim çok uzun süre oldu ilginç olanı da bu 16 aralıkta oldu transferim
Pazartesi son testi yaptır çarşamba gel dedi, çalıştığım hastanedeki kadın doğumcu pazartesi görürüz keseyi dedi, daha önce yaşayan hastalar varmış bir kaç tanede olsun.Allah tan umut kesilmez dedikleri bu olsa gerekcok sevindim senin adina keseyi görmeye ne zaman cagirdi doktorun? Tip literatürüne adini yazdiracaksin
Tup bebektede yasayan varmiymis ya cok ilginc. Ayy hadi az kalmis diyecegim ama sen cok uzun zaman beklemiissin sabir tasi olmuasun resmenPazartesi son testi yaptır çarşamba gel dedi, çalıştığım hastanedeki kadın doğumcu pazartesi görürüz keseyi dedi, daha önce yaşayan hastalar varmış bir kaç tanede olsun.
Gaziantep Sanko İsmail Temur. Biz ilacı falan bıraktık beta düşsün diye bekliyorduk hatta ben hopladım zıpladım sağlıksız ne varsa yedimTup bebektede yasayan varmiymis ya cok ilginc. Ayy hadi az kalmis diyecegim ama sen cok uzun zaman beklemiissin sabir tasi olmuasun resmenhangi ide yaptirdiniz bebegi?
Haha elindwn geleni yapmissin ama o sana sımsıkı tutunmusGaziantep Sanko İsmail Temur. Biz ilacı falan bıraktık beta düşsün diye bekliyorduk hatta ben hopladım zıpladım sağlıksız ne varsa yedimsonra düşüşü kontrol etmek için test yaptık bunları yaşıyoruz
Ya umudu kestik hatta dondurulmuş embriyo İÇİN tarih falan belirliyordukHaha elindwn geleni yapmissin ama o sana sımsıkı tutunmuspazartesi guzel haber ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?