3 tane doktora gittim tamamı dış gebelik yok dedi zaten hiçbir belirtisi yok bende de ne kanamam var ne ağrım sızım varPeki dış gebelik riskini eledimi doktor.
Dikkatli ol takipte kal.
Insallah hakkinda hayirlisi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane doktora gittim tamamı dış gebelik yok dedi zaten hiçbir belirtisi yok bende de ne kanamam var ne ağrım sızım varPeki dış gebelik riskini eledimi doktor.
Dikkatli ol takipte kal.
Insallah hakkinda hayirlisi olsun.
Ya kanama dis gebelikte olmaz illaki canim.3 tane doktora gittim tamamı dış gebelik yok dedi zaten hiçbir belirtisi yok bende de ne kanamam var ne ağrım sızım var
Hadi masallah allah tamamina erdirsinKızlar 12. günüm bugün 3. gün embriyosuydu sonucum 115 çıktı
İça kanamaya da bakıldıYa kanama dis gebelikte olmaz illaki canim.
Kimisi içe kanar.
Kanama bi sart degil.
Batında sivi birikimi tuplerde sivı birikimi yoksa bekle bakalim.
Ama düsüsler normal gorulmez genelde.
Benmde düstü cikti sora sinirlandi ilk transferimde..
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Tüplerde batında sıvı birikimi bulantılı görüntü vs yokYa kanama dis gebelikte olmaz illaki canim.
Kimisi içe kanar.
Kanama bi sart degil.
Batında sivi birikimi tuplerde sivı birikimi yoksa bekle bakalim.
Ama düsüsler normal gorulmez genelde.
Benmde düstü cikti sora sinirlandi ilk transferimde..
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Tamam insallah. Insallah hayirli haberlerin olur. Takipte olmakta soğkkanli olmakta her zaman fayda vsrdir diye dedim.Tüplerde batında sıvı birikimi bulantılı görüntü vs yok
Cidden nerde bu bizim fatmaH M bizim Fatma kesin ban yedi hiç ortalarda yok
Amin canım sağolHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Hayirli olsun cnm bak o kadar erkenden kendini uzdun saglikla kucagina al insallahKızlar bugünkü test bu...bi bakar misiniz
Gozun aydin cnm saglikla hayirla kucagina al insallahKızlar 12. günüm bugün 3. gün embriyosuydu sonucum 115 çıktı
Çok şükür cnm ama inş sağlıklı olurHayirli olsun cnm bak o kadar erkenden kendini uzdun saglikla kucagina al insallah
Teşekkür ederim evet 2 tane tüp bebek uzmanı baktı bir tane de tecrübeli kadın doğumcu bende ebeyim zatenTamam insallah. Insallah hayirli haberlerin olur. Takipte olmakta soğkkanli olmakta her zaman fayda vsrdir diye dedim.
Bircok doktor baktiysa eger insallah yoktur.
Hayirli haberlerni bekliyoruz
Sağol canım sana da hayırlı olsunKızlar bugünkü test bu...bi bakar misiniz