ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Canim zaten bir deger cikar 50 falan herneyse onemli olan artis ki onuda 3 gun sonra belli olur

Canim zaten bir deger cikar 50 falan herneyse onemli olan artis ki onuda 3 gun sonra belli olur
Cnm tamamda sen hangi gün kan verirsen ver doktor 2 gün sonra yine kan isteyecek sen kendi kendini yiyip bitireceksin neyse ben sadece fikrimi soyledim sen bilirsin

Cnm tamamda sen hangi gün kan verirsen ver doktor 2 gün sonra yine kan isteyecek sen kendi kendini yiyip bitireceksin neyse ben sadece fikrimi soyledim sen bilirsin
iste canim burda acilde kan almiyorlar artik sadece beklicem yapicak biseyim yok yarin sabah idrarda yaparim iki gunde artmasi gerek ya belki artar zaten yarinki idrardada siliklesirse nenoldugu belli olir zaten yarin kan vercm carsamba belli olur

iste canim burda acilde kan almiyorlar artik sadece beklicem yapicak biseyim yok yarin sabah idrarda yaparim iki gunde artmasi gerek ya belki artar zaten yarinki idrardada siliklesirse nenoldugu belli olir zaten yarin kan vercm carsamba belli olur
Kız özel hastanedelerde de 25 30 tl ya kan git ver

Kız özel hastanedelerde de 25 30 tl ya kan git ver
Canim vericem zaten ama yine tekrarliyim bugun cikan deger onemli degil mecbur beklicem artis varmi diye ama umudumda pek yok cunku idrar testi cok yaniltmiyor kimyasal olma ihtimali yuksek ama tek tutunagim iste digerinde 6 da yapmistim bunda 4 de

Bu arafa sen verdinmi kan seninde pozitifdi
Yok cnm vermedim kan ben.
Korkuyor önce 2 kat olacak mı ..sonra kese olacak mı
Sonra kalp atacak mi
Sonra kalp atışı devam edecek mi
Ben çok korkuyorum açıkçası bugün tüm iğneler de bitti şu an yazdiramam da.bilmiyorum napicam

Canim kan versem ne olacak sonicta bir deger cikar 50 100 neyse baksana test koyulasmadi onemli olan o degerin artmasi sen bugun yaptinmi seninki koyulastimi
Kizlar niyw su testlere kaniyorsunuz da strese sokuyorsunuz kendinizi ben kan testinden sonra yaptim kanda pozitif idrarda bisey cikmadi ustelik artistada herkesin idrarda cikacak diye bi kaide yok git kan ver cok merak ediyorsan. Uzme kendini bosuna bebisine zarar verme lutfen

Canim ama dun artmisti idrarda koyulasmisti hani ne bileyim meraka dayanamiyorum yapiyorum birde evde cok olunca yaptim onceki aylardan evde olmasaydi keske yada dedigin gibi erkenden kan verseydim. Elimde olmadan uzuluyorum nasip biliyorum ama ne bileyim... Senin durumunda nadir olan birsey canim oda bana denk gelmez diye dusunuyorum tek dusuncem onceki gunku idrar alti saat uyumustum bugun ise 3 saat.

Canim o testler genelde yaniltici benim durumum bir cok kiside var merak edip kaygilanma sen kacinci gunundesin? 7 yi gecmissen bir kan ver icin rahatlasin 24 ten yukseln bile olmus kanda 10 un ustune ciktigini gor rahatla

Ben sana katılıyorum benimde idrarda negatif çıktı patladım ağlamaktan sonra gittim kan verdim pozitif

Ben sana katılıyorum benimde idrarda negatif çıktı patladım ağlamaktan sonra gittim kan verdim pozitif
Pozitif almana cok sevindim 2. Testi yaptinmi? Ben 10. Gune kadar 1 tane bile test yapmadin kan sonucunu alip donerken esim simdi alabilirz idrar testi desi ve cikmadi. Once baksaydim belkide stresten bebegime zarar verecektim

Canim o testler genelde yaniltici benim durumum bir cok kiside var merak edip kaygilanma sen kacinci gunundesin? 7 yi gecmissen bir kan ver icin rahatlasin 24 ten yukseln bile olmus kanda 10 un ustune ciktigini gor rahatla
Canim hastane uzak biraz oglen yemeginden sonra gidicem insallah ama 10 un ustundedir beni rahatlatacak tek sey iki gun sonra artis miktari canim tabi eger yarin azalmazsa

Benim 12 den yükseldi rabbim devamını nasip etsin

Pozitif almana cok sevindim 2. Testi yaptinmi? Ben 10. Gune kadar 1 tane bile test yapmadin kan sonucunu alip donerken esim simdi alabilirz idrar testi desi ve cikmadi. Once baksaydim belkide stresten bebegime zarar verecektim
Bende 10.gün yaptım idrarda negatifti kan 12 di sonra 12.gün 70 oldu ve hala takipteyiz yarın doktor a gidecem bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…