Ağri kotü. Stres yapmamaya calis tetiklerCanim bende suan basim agriyor ileri migren hastasiyim simdi burnuma su breathe right burun bandi varya ondan taktim daha nefes alabiliyorum oda basagrisini azaltiyor sanirim o bandinda zarari yoktur
Tm canım hasta ol üçüncü gün gel dedi heralde bikac güne olurumOnu bende merak ediyorum bende ara verdim ama doktorum benim için çok ara vermen iyi olmaz demişti senin doktorun ne dicek acaba merak ettim haber verir misin
Sakin ol sabah ilk idrarla tekrar yap inşallah daha koyu çıkacakBunu flashla cektim. Of nasıl goruyorsunuz. 8.gün benim
Bende ilaçlrı bıraktım 3. Gün oldum bidaki adetimde gidicem bende biraz ara vermek istiyorum bide beni ameliyat eder etmez başladı tedaviyeTm canım hasta ol üçüncü gün gel dedi heralde bikac güne olurum
Canim cizgi var gibi az daha netlestirip atar misinKızlar suna bi bakar misin
Flashsiz cek canim oyle daha net gorunurBunu flashla cektim. Of nasıl goruyorsunuz. 8.gün benim
Kacinci gun embriyosuyduBunu flashla cektim. Of nasıl goruyorsunuz. 8.gün benim
Sabah idrarı mi simdi mi yaptiniz bekletipTel im kamera çizik çok iyi cekmiyo. Sabah idrari ki bu zaten
Canim dinlenmis ıdrar da net cikiyormus bir yerde okumuştum eger oyle yaptiysan bir de seninki kaçıncı gun embriyosuyduTel im kamera çizik çok iyi cekmiyo. Sabah idrari ki bu zaten
Yerinde dur niye ban yiyorsun yahu :)Kizlar forumdaki baska konudan ban yersem bir oki gun gelemeyebilirim o yuzden merak etmeyin
Yahu karışmayın.karismayim diyorum bazilari çileden çıkartıyorYerinde dur niye ban yiyorsun yahu :)
Varya ki burda gozun aydinKızlar suna bi bakar misin
Ben göremedim cnm da ondan sorayım dedimVarya ki burda gozun aydin
Ben de yapmiyo canım. ..Devlet karşılamıyor bunu 2 kutu bitti bugün yeni aldık 160tlymisKızlar prilutex bas donmesi yapiyorbmu
Ya bende öyle bir yaptı ki ayakta duramıyorum ac karnına vurdum acaba indan miBen de yapmiyo canım. ..Devlet karşılamıyor bunu 2 kutu bitti bugün yeni aldık 160tlymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?