• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Şükür iyiyim beni çok seven bir eşim var destekçim annem kardeşlerim başkaları umrumda değil beni üzen tek şey tüp bebek oldunu saklamaya çalışan bir kayınvalidem olması onuda cahilline veriyorum artık onuda çözdük eşimle şükür mutluyum sağlıklıyım pes etmek yok hasta olmayı bekliycem şimdi 😁 sonra birde dondurulmuş deneyelim bakalım
Taze transferdi herhalde senin değil mi canım. Bak tedaviye başlarken doktorum bana taze transferle şansın %35, dondurulmuşla %65 demişti. Seninde dediğin gibi öyle de dene muhakkak

Canım çok geçmiş olsun.. Amam seninde dediğin gibi en azından 4 dondurulmuşun var.... Dondurulmuş embriyosu olmayan bir sürü insan var... Allah nasip eder inşallah..
Benim kalmadı eger bu olmazsa her sey sil bastan olacak yine ve devlette son hakkim gerci iki transfer hakkim var ilkinde transfer bile olamamistim

Kızlar bu transfer surecinde bas agrisi icin parol felan içebiliyor muyuz

Doktoruna neden sormuyosun fatmacım benim doktorum transferden sonra hiçbir ilaç içmiceksin demişti eğer bi sıkıntı olursa haber vericeksin demişti
Valla canim bunun gibi bazi sorular yazmistim.adam cevap bile.yazmadi kendine gore onemli önemsiz diye ayırıyor herhalde mesajlari

Valla canim bunun gibi bazi sorular yazmistim.adam cevap bile.yazmadi kendine gore onemli önemsiz diye ayırıyor herhalde mesajlari
Estrofem içiyomusun canım o baş ağrısı yapıyor bende öyle oldum mahfetti beni eşim işaret parmagımla baş parmağım arasına masaj yaptı o çok iyi geldi bana dene istersen

Taze transferdi herhalde senin değil mi canım. Bak tedaviye başlarken doktorum bana taze transferle şansın %35, dondurulmuşla %65 demişti. Seninde dediğin gibi öyle de dene muhakkak
Evet ilki de tazeydi yedek yoktu bunlarda tazeydi nasip sağlıklı olsunda bebislerimiz dinlenipte denesek yoksa hemen mi hangisi daha iyi olurki dr a da sorcam gidince

Estrofem içiyomusun canım o baş ağrısı yapıyor bende öyle oldum mahfetti beni eşim işaret parmagımla baş parmağım arasına masaj yaptı o çok iyi geldi bana dene istersen
Evet canim gunde 3 kere ilk baslarda estrofem brnde cok bel agrisi yapmisti

Canim bende suan basim agriyor ileri migren hastasiyim simdi burnuma su breathe right burun bandi varya ondan taktim daha nefes alabiliyorum oda basagrisini azaltiyor sanirim o bandinda zarari yoktur
Sana da geçmis olsun canim valla brnde oraya odaklanmayim da gecsin diyoeum.🥰

Evet ilki de tazeydi yedek yoktu bunlarda tazeydi nasip sağlıklı olsunda bebislerimiz dinlenipte denesek yoksa hemen mi hangisi daha iyi olurki dr a da sorcam gidince
Onu bende merak ediyorum bende ara verdim ama doktorum benim için çok ara vermen iyi olmaz demişti senin doktorun ne dicek acaba merak ettim haber verir misin

Kızlar suna bi bakar misin😢

Eklentiler

• 20200110_160842.jpg
    20200110_160842.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 56
Rabbim selamet versin
Bazen direk negatif almakta bünyeye iyi geliyor her ne kadar uzücü dursada.
Rabbim insallah guzellikler yaşatsin

Back