ARALIK AYINDA TRANSFER YAPTIRACAKLAR !!!

Yarın test günü olan var mı

Canm senin transferin benden bir gün önceydi test yapmadın mi hic
Benim 3. gün embriyosuydu 14 gün sonraya test günü verdiler 13 ocak oluyor yani. Evde idrar testi yaptım silik çizgiyi gördüm bakalım bi kan testi yapayım da inşallah bi sıkıntı yoktur

Benim 3. gün embriyosuydu 14 gün sonraya test günü verdiler 13 ocak oluyor yani. Evde idrar testi yaptım silik çizgiyi gördüm bakalım bi kan testi yapayım da inşallah bi sıkıntı yoktur
Maşallah ne güzel sabirlisin ben bügün kan sonucunu beklerken bile yaptım

Kızlar normalde benim test günüm pazartesi. Eşim bugün izinli yarın mesaisi var. İkimizde artık baya merak ediyoruz bütün yakınlarımız da herkes sormaya başladı. 3. Gün embriyosu bugün 12. günüm tam. Yani benim doktorum da 14.güne verdi testi bana da baya uzun geldi bu süre. Sizce bugün testi yaptırsam mı ?

Reactions: H M
Yaptı geç cnm yaa..valla inşa düşündükçe dekircek

Bence yaptirabilirsin benimde 3. Gun embriyosuydu 10. Günümde test yaptım illaki bi değer cikacaktir

Canim ver zaten senin doktor sureyi uzatmis benim doktor 3. Gun embroyosuna 11. Gun kan talili istedi sen zaten tekrar artis icin yapican pazarteside bugunde yap pazarteside

Gazı aldım gidiyorum kan vermeye

Reactions: H M
Yap hić olmassa fikrin olur.

Arkadaşlar Rabbimden umudunuzu hiç ama hiç yitirmeyin , son 1 ayda yaşadıklarımı anlatmak istiyorum, transferimin 8. Günü idrar testi ile öğrendiğim gebeliğimi aynı gün yaptırdığım beta içe 95 değeri ile öğrendim 2 gün sonra 140 ardından 2 şer gün ara ile yaptığım değerler ile 150 162,5 değerlerini gördük doktorum muayeneye çağırdı ultrason ile baktı dış gebelik yok son defa beta bakalım dedi ve beta 85 çöktü biyokimyasal gebelik dedi ve ilaçları bırak 5 gün sonra test ver değer 10 a düşene kadar 2 gün arayla test yap dedi salı günü test yaptım gördüğüme inanamadım 339 çıkmıştı, doktor ile görüştüm dış gebelik olabilir perşembe tekrar dedi ve perşembe 550 oldu doktorum ilaçlara başlamamı istedi başladım ve bugün yaptığım testte 1112 sonucunu elde ettik , ne desem bilemiyorum ağlıyorum sevinçten ... doktorum Pazartesi kese görmeye çağırdı

Peki dış gebelik riskini eledimi doktor.
Dikkatli ol takipte kal.
Insallah hakkinda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…