Taze transferdi herhalde senin değil mi canım. Bak tedaviye başlarken doktorum bana taze transferle şansın %35, dondurulmuşla %65 demişti. Seninde dediğin gibi öyle de dene muhakkakŞükür iyiyim beni çok seven bir eşim var destekçim annem kardeşlerim başkaları umrumda değil beni üzen tek şey tüp bebek oldunu saklamaya çalışan bir kayınvalidem olması onuda cahilline veriyorum artık onuda çözdük eşimle şükür mutluyum sağlıklıyım pes etmek yok hasta olmayı bekliycem şimdisonra birde dondurulmuş deneyelim bakalım
Benim kalmadı eger bu olmazsa her sey sil bastan olacak yine ve devlette son hakkim gerci iki transfer hakkim var ilkinde transfer bile olamamistimCanım çok geçmiş olsun.. Amam seninde dediğin gibi en azından 4 dondurulmuşun var.... Dondurulmuş embriyosu olmayan bir sürü insan var... Allah nasip eder inşallah..
İnşallah gerek kalmaz canım benimBenim kalmadı eger bu olmazsa her sey sil bastan olacak yine ve devlette son hakkim gerci iki transfer hakkim var ilkinde transfer bile olamamistim
Ins canim sagolasinİnşallah gerek kalmaz canım benim
Doktoruna neden sormuyosun fatmacım benim doktorum transferden sonra hiçbir ilaç içmiceksin demişti eğer bi sıkıntı olursa haber vericeksin demiştiKızlar bu transfer surecinde bas agrisi icin parol felan içebiliyor muyuz
Bende de çok baş ağrısı oluyor bazen aradaKızlar bu transfer surecinde bas agrisi icin parol felan içebiliyor muyuz
Valla canim bunun gibi bazi sorular yazmistim.adam cevap bile.yazmadi kendine gore onemli önemsiz diye ayırıyor herhalde mesajlariDoktoruna neden sormuyosun fatmacım benim doktorum transferden sonra hiçbir ilaç içmiceksin demişti eğer bi sıkıntı olursa haber vericeksin demişti
Estrofem içiyomusun canım o baş ağrısı yapıyor bende öyle oldum mahfetti beni eşim işaret parmagımla baş parmağım arasına masaj yaptı o çok iyi geldi bana dene istersenValla canim bunun gibi bazi sorular yazmistim.adam cevap bile.yazmadi kendine gore onemli önemsiz diye ayırıyor herhalde mesajlari
Canim bende suan basim agriyor ileri migren hastasiyim simdi burnuma su breathe right burun bandi varya ondan taktim daha nefes alabiliyorum oda basagrisini azaltiyor sanirim o bandinda zarari yokturKızlar bu transfer surecinde bas agrisi icin parol felan içebiliyor muyuz
Evet ilki de tazeydi yedek yoktu bunlarda tazeydi nasip sağlıklı olsunda bebislerimiz dinlenipte denesek yoksa hemen mi hangisi daha iyi olurki dr a da sorcam gidinceTaze transferdi herhalde senin değil mi canım. Bak tedaviye başlarken doktorum bana taze transferle şansın %35, dondurulmuşla %65 demişti. Seninde dediğin gibi öyle de dene muhakkak
Evet canim gunde 3 kere ilk baslarda estrofem brnde cok bel agrisi yapmistiEstrofem içiyomusun canım o baş ağrısı yapıyor bende öyle oldum mahfetti beni eşim işaret parmagımla baş parmağım arasına masaj yaptı o çok iyi geldi bana dene istersen
Sana da geçmis olsun canim valla brnde oraya odaklanmayim da gecsin diyoeum.Canim bende suan basim agriyor ileri migren hastasiyim simdi burnuma su breathe right burun bandi varya ondan taktim daha nefes alabiliyorum oda basagrisini azaltiyor sanirim o bandinda zarari yoktur
Onu bende merak ediyorum bende ara verdim ama doktorum benim için çok ara vermen iyi olmaz demişti senin doktorun ne dicek acaba merak ettim haber verir misinEvet ilki de tazeydi yedek yoktu bunlarda tazeydi nasip sağlıklı olsunda bebislerimiz dinlenipte denesek yoksa hemen mi hangisi daha iyi olurki dr a da sorcam gidince
Çok az gördümKızlar suna bi bakar misin
Senin kaçıncı günün bugün canımKızlar suna bi bakar misin
Rabbim selamet versinEvet ilki de tazeydi yedek yoktu bunlarda tazeydi nasip sağlıklı olsunda bebislerimiz dinlenipte denesek yoksa hemen mi hangisi daha iyi olurki dr a da sorcam gidince
Var ama cok aydinlik işık vurnus cok resimde.Kızlar suna bi bakar misin
kaçıncı gün yaptınız silik biraz benceKızlar suna bi bakar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?