Bugünü yarını değerlendir bu günleri sakın atlama Hadi gelsin Melek :)
aralıkta bebek yapıcam inş adet bitsin hemen başlıyorum batımı ekleyin 26 aralık
kendimide anlatıyım 4 düşük 3 tane 14 hafta 1 tane 11 hafta 2 kız 2 erkek bebek
pıhtılaşma ve dozu ayarlanayaman iğne sorunum var rahimde perde vardı alındı bu kadar değil yaş 21 evliliğin 3. yılı
tek eksik bebek
inş allah hepimize verirKayıplarına üzüldüm canım Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder
inş allah hepimize verir
sende sorun ne 4 aylık evlisin heralde sorun demek yanlış oldu galiba:26:
kimyasal olduğu için üzüldüm ama en azından gebelik oluşuyo bu sevndirici haberEvet 5 aylık evliyim geçen ay mantar enf. tedavisi gördüm kimyasal gebelik oluştu bu ay bakalım beklemedeyiz
kimyasal olduğu için üzüldüm ama en azından gebelik oluşuyo bu sevndirici haber
Evet 5 aylık evliyim geçen ay mantar enf. tedavisi gördüm kimyasal gebelik oluştu bu ay bakalım beklemedeyiz
sırayla çft çizgi kese kalp atışları sonra hareketler sonra kucağında bebek olur inşEvet en azından çift çizgiyi gördüm diye avutuyorum kendimi
selam cnm mantardan dolayımı kımyasal oldu acaba :26:
aralıkta bebek yapıcam inş adet bitsin hemen başlıyorum batımı ekleyin 26 aralık
kendimide anlatıyım 4 düşük 3 tane 14 hafta 1 tane 11 hafta 2 kız 2 erkek bebek
pıhtılaşma ve dozu ayarlanayaman iğne sorunum var rahimde perde vardı alındı bu kadar değil yaş 21 evliliğin 3. yılı
tek eksik bebek
sırayla çft çizgi kese kalp atışları sonra hareketler sonra kucağında bebek olur inş
aslında başkasına teselli vercek psikolojide değilim ama inanmak istiyo insan ben cok korkuyorum cok heycanlıyım cok tuhafım ham,ile kalabilcek bi psikoloji değil ama hamile kalabiliyoken deneyerek bulmam lazım
tek hayalim genc anne olmak inş allahım verir hayırlı sağlıklı bi bebekÇok gençsin canım.. 4 kezçok zor allah yardımcın olsun.. Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah..
Mantardan tedavisi için kadın doğumcum sağolsun bana antibyotik fitil+tek kullanımlık antibyotik toz verdi tamda yumurtlama günlerimdeydim bebek istediğimide biliyodu tedavi bitene kadar korun fln demedi ve %90 antibyotik kullandığım için sorunlu oldu bebek tutunmadı ve adetle atıldı
ben cok korkuyorum biraz cesarete ihtyacım var sende o ışığı gördüm bi iki bişey söyle cesaretimi toplıyımgebelerde kullanılanları var canım.. Ama bukadar erken gebelikte verilmelimiydi bilemiyorum.. Geçmişleri ders alarak düşünelim, hedefimiz BEBEK :) ve o gelene kadar hep ümitle bekliycez..
tek hayalim genc anne olmak inş allahım verir hayırlı sağlıklı bi bebek
hepimizin yüzü güler inş
gebelerde kullanılanları var canım.. Ama bukadar erken gebelikte verilmelimiydi bilemiyorum.. Geçmişleri ders alarak düşünelim, hedefimiz BEBEK :) ve o gelene kadar hep ümitle bekliycez..
Canım ilacın prospektüsünde gebelik fark edildiğinde hemen ilacı kesip doktora danışın diyoduben de deli gibi doktora güvendim vardır bi bildiği diye neyse artık düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?