tatlım kasım ayında aynı sorunu bende yaşadım değerim 13.5 çıkmıştı ama sonra adet oldum doktor kimyasal dedi fazla üzülmedim allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum demekki böyle olacaktı . ben gebzede yaşıyorum 24 yaşındayım ve çalışmıyorum evdeyim .kasım 20 de tam bir yılımız doldu .zamanı geldi artık. inşallah allahım nasip eder . sen nerdesin kaç yaşındasın tatlım inşallah birlikte hamile kalırız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayında gebelik düşünen arkadaşlar
- Konu Sahibi egumus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tatlım kasım ayında aynı sorunu bende yaşadım değerim 13.5 çıkmıştı ama sonra adet oldum doktor kimyasal dedi fazla üzülmedim allahtan herşeyin hayırlısını istiyorum demekki böyle olacaktı . ben gebzede yaşıyorum 24 yaşındayım ve çalışmıyorum evdeyim .kasım 20 de tam bir yılımız doldu .zamanı geldi artık. inşallah allahım nasip eder . sen nerdesin kaç yaşındasın tatlım inşallah birlikte hamile kalırız
İnşallah cnm hayırlısı böyleymiş haklısın ben 25 yaşındayım,istanbuldayım benim değerimde 14 çıkmıştı ertesi günü regl oldum
peki tatlım sende adette nasıl bir değişme oldu? benim çok normaldi tam gününde ve her zaman ki kadar oldu hiç bir fark yoktu
Benimki 2 gün gecikmeli oldu ama bir değişiklik yoktu
Günaydın bayanlar, bu haftadan itibaren çalışmalara başlıyorum.. Hadi hayırlısı..
Bizimde bu hafta sonn hattaa bugün 16.günümdeyim 21 e kadar devam
- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
Bizimde bu hafta sonn hattaa bugün 16.günümdeyim 21 e kadar devam
Göreceğiz karneleri :)) Testler 2 yada tek çizgimi olacak :)))
Göreceğiz karneleri :)) Testler 2 yada tek çizgimi olacak :)))
İnşalah iki çizgi olur ama hayırlısı geçen ay ki gibi olmasında :2:
- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/60559_460943140609901_1010340418
Yeni yıl hediyemiz olsun :)
Yeni yıl hediyemiz olsun :)
- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
- 198
oyyyyy oyyyyyyyy bende istiyorum bundan yaa:)))
Son düzenleme:
- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
oyyyyy oyyyyyyyy bende istiyorum bundan yaa:)))
Evet çok tatlı bence de ...Olursa hayatımdaki en güzel yılbaşı hediyesi olacak benim için..
P.tesi günü hafif kahve akıntım gelmişti dedim yumoşum çatladı heralde tam da 15.günündeydim o günü değerlendirdik dünde tam yatıcam bi baktım uzayan akıntı dün çok kasık ağrımda vardı malum gribim öksürdükçe kasığım batıyodu %90 dün benim yumoş çatladı
hadi hayırlısı çalışın bol bol
Çalıştık dün bakalım kocam uyuyodu hatta çok uykusuzum demişti onu bile kaldırdımhadi hayırlısı çalışın bol bol
inşallah canım allah gönlümüzdekini verir .benim çalışma dönemi bitti kocişten kaçıyorum ama yakalıyoo benii inşallah bu ay olur daha bir belirti yok bat ayın 4 ü ama nasıl beklicem
İnşallah canım Rabbim gönlümüzdekini verirr aminnnnn ben de çalışmalar bitince kaçıyorum kocamdan inşallah senin bebişinde seninledir hayırlısıyla ben mantar tedavisi gördüğüm için bu aydan biraz umutluyum ama bakalım
- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
P.tesi günü hafif kahve akıntım gelmişti dedim yumoşum çatladı heralde tam da 15.günündeydim o günü değerlendirdik dünde tam yatıcam bi baktım uzayan akıntı dün çok kasık ağrımda vardı malum gribim öksürdükçe kasığım batıyodu %90 dün benim yumoş çatladı
Bugünü yarını değerlendir bu günleri sakın atlama Hadi gelsin Melek :)
- 11 Haziran 2009
- 670
- 40
- 318
inşallah canım allah gönlümüzdekini verir .benim çalışma dönemi bitti kocişten kaçıyorum ama yakalıyoo benii inşallah bu ay olur daha bir belirti yok bat ayın 4 ü ama nasıl beklicem
Hadi bakalım belki de ilk müjde senden gelir Hadi inşallah..