• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayında doğum yapacak anneler

GamzeAzra

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2012
16
0
16
Bursa
aralık ayında kimler doğum yapıyor bakalım....
şuan 35+3 günlük hamileyim ve tahmini doğum tarihim 12/12/2012 ama normal doğum yapacağım için bu tarih tutmaya bilir
ben kendim 14 kilo aldım oluçak olan kızım 2,5 kg sizce iyimi???
hadi biraz bilgi sahibi olalım...

benimde muhtemel tarih 8 aralık ama gittiğim doktora göre bebek büyümediği için 21 kasımda sezeryan ile alınması, ama nts me bakan doktora göre bebekte sorun yok beklenmeli kasım sonuna kadar yani aralık mıyım kasımmıyım bende şaştım artık

benimde muhtemel tarih 8 aralık ama gittiğim doktora göre bebek büyümediği için 21 kasımda sezeryan ile alınması, ama nts me bakan doktora göre bebekte sorun yok beklenmeli kasım sonuna kadar yani aralık mıyım kasımmıyım bende şaştım artık

allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğini zamanından önce almazlar... 21 kasımda çok erken bir tarih değil aslında bebeğin bütün organları gelişmiştir... benimde kızım oluca için kasım sonuna doğru gelir diyorlar çünkü normal doğum olucak benim....

allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğini zamanından önce almazlar... 21 kasımda çok erken bir tarih değil aslında bebeğin bütün organları gelişmiştir... benimde kızım oluca için kasım sonuna doğru gelir diyorlar çünkü normal doğum olucak benim....

saol canım allah seninde yardımcın olsun ne guzel canım normal doğum olacak senin adına çok mutlu oldum allah bir avazda kurtarsın inş. hayırlı doğumlar olsun.

Back