- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
benımde son 8 günüm son 1 haftadır kasıklarımda batma göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı bi değişiğim sanki, normalde adetıme 3,4 gun kala olurdu ama daha deişik bi ağrı ümitlenmekte istemiyorum ama ne bileyım acaba kan testı yaptırsam cıkarmı
canim bende simdiye kadar ne kadar hamilelik belirtisi varsa yasadim aha bu sefer hamileyim dedigimde yine hüsrana ugradim bence sen yinede adetini bekle
aynen canim esim gececiyken bende oturuyorum öyle sabaha kadar
ay ne kadar güzel cok sevindim
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
memedeki his sanki dolgunluk gibi oluyor.içi dolmuş,şişmiş gibi.koltukaltıma doğru ara ara sızı...bir de hani saçınızı sımsıkı bağlarsanız açtığınızda o bölge acır,kaşınır falan ya,uzun süre sutyende kalınca özgür bırakır bırakmaz acıyor,sızlıyor,kaşınıyor. ben bir beden büyük sütyene geçtim.bir de sanki 20 yaşımdaki gibi oldular
aynen evet koltuk altım acııı korktum hatta kıst falanmı var dıye banyoda kontrol ettım bısey yokktuu
şişkinliği eşimde farketti kocaman olmuşlar
evet beklemek en güzeli ama napimmm sabırsızım işte
aynen evet koltuk altım acııı korktum hatta kıst falanmı var dıye banyoda kontrol ettım bısey yokktuu
şişkinliği eşimde farketti kocaman olmuşlar
ayy kızlar nasıl dayanıyorsunuz ,ben kafayı sıyırırdım heralde,,,Allahtan eşimin gece çalışması yokk,,,hiç yalnız kalmadımm daha,,,
canım o hassasiyet ve ağrı adet olmadan 1 hafta önce başlıyoo bende,yani bu belirti hem adet hemde hamiş belirtisi ,nasıl ayırt ediliyo ki acaba:26:
canım o hassasiyet ve ağrı adet olmadan 1 hafta önce başlıyoo bende,yani bu belirti hem adet hemde hamiş belirtisi ,nasıl ayırt ediliyo ki acaba:26:
sen o sabirsizligi bide bana sor.....
sen ne zamandir istiyorsun canim
aynen canim esim gececiyken bende oturuyorum öyle sabaha kadar
evet işte benımde adetıme az kala olurdu ama ben bayadır boyleyım ondan değişik dedim umutlandım ama nebileyim
bence adet belirtisiyle hamilelik belirtisinin arasinda hic bir fark yok
hatta ablamda demisti
ilk hamileliginde sanki adet olucakmis gibi olmus ama meger hamileymyis
çok olmadı aslında 5 ay korunmadık ama takmıyodum hiçç ama bu ay cok ıstıyorumm dr gıttım hıcbı sorun yok normal dedi 6 ay daha korunmadan devam et falan dedi olabılıyormus böle
bence adet belirtisiyle hamilelik belirtisinin arasinda hic bir fark yok
hatta ablamda demisti
ilk hamileliginde sanki adet olucakmis gibi olmus ama meger hamileymyis
bende de regl öncesi olurdu ama bu daha farklı canım, resmen taşıyor!...ve ben 32 yaşındayım,ister istemez biraz deformasyon var(ilk gebeliğimde de çok şişti,bebeğin kalbi durunca balon gibi söndüve o zaman sarkma da oldu...şimdi 20 yaşıma geri döndüm sanki,sert ve dik.
evet olabiliyormus
bendede hic bir sorun yok dedi ama bakalim hayirlisi bende olmazsa 2. ayda gidicem dr.a tekrar insallah gitmeden olur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?