ayy canım ya, allahım bana da teyzeliği size de anneliği tez elden nasip etsin!
valla canım bizde eczacıyı zengin etme yolunda ilerliyoruz valla psikolojiktir diyorum belirtiler ama yinede insan ümitlenmeden edemiyor kızlar bi kocişe vermem lazım bilgisayarı gelirim birazdan kaçmayın biyere heeeeee
Amin canım inşallahkızlar ben kaçar benimki iyice huysuzlandı yeter artık diyor yarın gelirim inşallah hepiniz rabbbime emanetsiniz yarın güzel haberler duymak dileğiyle...
benim esimde gececi
sabaha kadar varim
kizlar gece gece canim kahve cekti
gidip bi kahve yapcam kendime:126:
sizede yapayimmiii
sedase cok tesekkür ediyorum canım yardımların için...kendine çok dikkat et...
Aynen canım,dayanabildiğim kadar burdayım.
giremiyordum doğru düzgün,bugün acısını çıkarırım artık.
Sohbette güzel
birazdan kahvemide alırım ohhh
aşk olsun, ne yaptım ki?inşallah hayırlı haberle dönersiniz hepiniz buraya!
ahh kahveee :)) ben dikkat ediyorum artık,çok nadir içiyorum o da iki yudum,tadımlık...
bu kadar olur ya,bende kahve yapayım diye yazdım baktım canı kahve çeken tek ben değilmişim
Bende yapayım türk kahvemi geleyim
valla kıskandım sizi kızlar...ben de bi kahve yapayım diyorum ama bugün 2 tane içtim1 tane de daha içersem yarın okulda zombi olurum.uykum geldi ama yatmak istemiyo canım.Allahtan eşimde maç özeti izliyoda bilgisayar kavgası olmuyo...neyse yarım saat daha oturayım da yatayım ben...
yaaa kızlar sizin eşleriniz gececiyken siz ne güzel saatlerce oturabiliyosunuz ben eşim gececiyken yalnız kalmaktan korktuğum :18::18::18:için oturamıyorum hemen yatıyorum hemde saat 10 da
canim sen hamilemisin kac haftalik
bende yanlızımmm eşimm nöbettee
evet canım 5 haftalık daha.rabbim size de versin.olmayan herkese versin...
bütün kızlar toplandık o zaman
ben yatamıyorum eşim gece nöbetinde olduğunda.
oturuyorum böyle dayanabildiğim kadar.
Bi yerden sonra uyku baskın geliyo dalıyorum kanepede,
eşim uyandırıyo sabah.
onsuz yatak odasında uyuyamıyorum.
ancak sabah geçiyorum o geldiğinde.
bu topikte vakit çabuk geçicek o zaman
benımde son 8 günüm son 1 haftadır kasıklarımda batma göğüslerimde aşırı hassasiyet ağrı bi değişiğim sanki, normalde adetıme 3,4 gun kala olurdu ama daha deişik bi ağrı ümitlenmekte istemiyorum ama ne bileyım acaba kan testı yaptırsam cıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?