Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yaa bende cogu seyi burda ögrendim hele bide ilk ayda herkezin hamile kalamayabilecegini
kiel canım.............
haklısın canım...eşim ne kadar da ne buluyosun bu kızlar kulübündedese de ben birçok şeyi burda öğrendim.kimseye soramıyosun hemen ay kısır mısın kocan da mı bişey var yoksa dicek biliyorum o yüzden de çevremde ki kimseye hiçbişeyden bahsetmiyorum.Allah ıma çok şükür ne kocamda ne bende bişey yok daha 1 yıl bile olmadı çalışmalara başlayalı ama bu milletin ağzı torba değil ki büzesinaynen canım,burda paylaştıklarımı annemle ,ablamla paylaşamıyorumm,,, çoğu şeyi burda öğrendim kendi adımaa..:26:
evet bide gögüste damarlar daha cok belirginlesiyomus
haklısın canım...eşim ne kadar da ne buluyosun bu kızlar kulübündedese de ben birçok şeyi burda öğrendim.kimseye soramıyosun hemen ay kısır mısın kocan da mı bişey var yoksa dicek biliyorum o yüzden de çevremde ki kimseye hiçbişeyden bahsetmiyorum.Allah ıma çok şükür ne kocamda ne bende bişey yok daha 1 yıl bile olmadı çalışmalara başlayalı ama bu milletin ağzı torba değil ki büzesin
haklısın canım...eşim ne kadar da ne buluyosun bu kızlar kulübündedese de ben birçok şeyi burda öğrendim.kimseye soramıyosun hemen ay kısır mısın kocan da mı bişey var yoksa dicek biliyorum o yüzden de çevremde ki kimseye hiçbişeyden bahsetmiyorum.Allah ıma çok şükür ne kocamda ne bende bişey yok daha 1 yıl bile olmadı çalışmalara başlayalı ama bu milletin ağzı torba değil ki büzesin
kızlar ben kaçar iyice uyku bastırdı eşiim de dırdıra başladı.ben uykuya gidiyorum.hepinize iyi geceler.çok yazmayın haaa bi de yarın sayfalarca okuması var bunun
bende düsseldorftayim
evet,yeşil yeşil görünüyor. bir de meme başındaki koyu renk bölgede beyaz pütürler çıkıyor.araştırdım,nedeni memenin süt vermeye hazırlanmasıymış.
kızlar ben kaçar iyice uyku bastırdı eşiim de dırdıra başladı.ben uykuya gidiyorum.hepinize iyi geceler.çok yazmayın haaa bi de yarın sayfalarca okuması var bunun
ayy ne tesadüfff,,,ama başka bilmiyorum,havaalanına mı yakınlar sanki,
evet ya çalışmalara biz yeni başladık,yoksa olmuyomu filan diyolarr,,,daha bismillh yeni başladıkk diyorumm,,,valla öyle burdaki paylaşımlar samimi,içten,aynı amaç için burdayız en önemlisi,,bizi bizden iyi kim anlayabilirkii
bende yatayım bari iyi geceler kızlar Allah rahatlık versinn:89::89::89:
sormayın kızlar,5 yıl bitti benim.hadi artık diyenler,yoksa olmuyor mu diyen ukalalar...kusur kimde diyen bile oldu! nasıl acıttıklarının farkında mı değiller yoksa amaç yaralamak mı? ben artık tersleye tersleye bertaraf ettim! birine bizim yaşamımız sizi ilgilendirmez dedim,hele biri,kardeşim benden üç yıl sonra evlenip doğurunca öyle bir laf etti ki...insanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlamıyorum.şu anda ne benim karnımdakinin garantisi var ne onun elindekinin...allah sağlıklısını versin diye dua edeceğine kusur kimde demeleri...
çok acımasızmış seninkilerde ,,,çok zordur ailenden birilerinden bunları duymakk,,,tabiki kimsenin garantisi yokk,,,Allah işte ,öyle bi zamanda verdiki sana bebeğini,sabrettin ve karşılığını aldınn:90:şimdi konuşsunlar bakalımm