bu ay ilk kez deniyorum hamile kalmayı , insan ilk denerken biraz aceleci oluyo acaba olcak mı olmucak mı... adet günü geçmeden gebelik testi yapılsa sonuç alınabilir mi veya adet gecikmesinden başka erken belirtiler olabiliyor mu? şimdiden teşekkür ..inşallah herkes için herşey hayırlısı olur...
son adet tarihim 12 kasımdı kızlar. normal olarak 7 sinde gelmesi gerekiyodu bu sabah test yaptım ve 1. ile 2. çizgi ayırt edilemeyecek kadar netti. bugün verdim kan ve değeri 565 çıktı. ama henüz ultrasonda göremedi doktor 21 aralığa gün verdi tekrar gidicez ama değerin iyi olduğunu söyledi doktorum. benim hiçbir belirtim olmadı günüm geçtiği için şüphendik . hala da bir belirti yok . umarım sizde sıkıntısız başlarsınız hepinize çok teşekkür iyi dilekleriniz için . hepinizin iyi haberlerini bekliyoruuumm.
tebriklerrrr darısı başıma inşallah
Sembas sen ne yaptın
test yapacaktın
benim ilk testte o çizgi var mı yok mu derken şaşı olacaktım ben! gebesin, gölge gibi de çıksa var demek.yarın bir daha yap.
son adet tarihim 12 kasımdı kızlar. normal olarak 7 sinde gelmesi gerekiyodu bu sabah test yaptım ve 1. ile 2. çizgi ayırt edilemeyecek kadar netti. bugün verdim kan ve değeri 565 çıktı. ama henüz ultrasonda göremedi doktor 21 aralığa gün verdi tekrar gidicez ama değerin iyi olduğunu söyledi doktorum. benim hiçbir belirtim olmadı günüm geçtiği için şüphendik . hala da bir belirti yok . umarım sizde sıkıntısız başlarsınız hepinize çok teşekkür iyi dilekleriniz için . hepinizin iyi haberlerini bekliyoruuumm.
selaaaaaaaaaaaaam kızlaaarrr
bende bugün öğrendim bebişimin olacağını kan değerim 565 çıktı :)... doktorum 21 aralıkta tekrar bekliyo. henüz bebişimi göremedim ama bizz çok mutluyuzz darısı tüm isteyenlere inşallaah:)
bende aralık ayı anne adayıydım 4 hafta 4 günlük yavrumdarısı tüm isteyenlerin basına 9 aylık korunmasız bir dönemden sonra sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım
darası başımıza inşallah,böyle güzel haberler aldıkça hem seviniyorum,hem de kendi adıma daha bir
umutlanıyorum.Bu ay geçti ama inşallah ocak ayın da güzel haberler veririm sizlere.
tünaydın kızlarrr
son 1 gün yarın hamiş olup olmadığım belli olacakk büyük ihtimall,,,hayırlısı artıkk,,,gün saya saya bi hal oldum ,,,askerdeyiz sankiiii,şafak sayıyoruzzz
kızlar günaydın... artık bu topic rüyama girmeye başladı... dün gece rüyamda gördüm konuşuyomuşuz... birde ada_44, senin adını hatırlıyorum özellikle yazdıklarını hatırlamıyorum ama bu bi işaret mi acaba:44: hamilemisin yoksa kız
kızlar günaydın... artık bu topic rüyama girmeye başladı... dün gece rüyamda gördüm konuşuyomuşuz... birde ada_44, senin adını hatırlıyorum özellikle yazdıklarını hatırlamıyorum ama bu bi işaret mi acaba:44: hamilemisin yoksa kız
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?