- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben kaçıyorum.kocam sen kafayı yiceksin kalk pc başından artık dedi sinemaya gidiyomuşuz..akşam görüşürüz herkese iyi pazarlar kızlar..
Ohh ne güzel
kafanı dağıtmış olursun hem de
iyi eğlenceler canım
:79:
İnşallah öyledir
bak zaten çok ortak noktamız var sen de ben de aynı anda hamiş kalıverebilirz
aysegulyildiz bir hamile olarak belirtilerini bizimle paylaş
Kirpiklerin karıştı mı mesela
ben çok taktım bu kirpik mevzusuna çok komik geliyo bana hihihih
kızlar bişey sorucam size yaa
sat 12 kasım 9 aralıkta hastalanmam lazımdı hastalanmadım bu sabah eşimle birlikte olduk :78:
hem canım çok yandı hem ilişkiden sonra kanamam olmuş avuç içi kadar bile değil .. şimdi ise hiç bişey yok bu ne ki acaba yaa hamilemiyim??? yarın ilk işim test yaptırmak olucak canım çok sıkıldı...
Yeni katılanlar hoşgeldiniz arkadaşlar.
listemiz güncellenmiştir.
Tarihler geldikçe eklemeye devam edicem.
Daha sık uğrayalım,topiğimiz şenlensin biraz.
Sessiz bekleyişler sinir bozucu oluyor malum.
Beklerken sohbet edip hareketlendirelim topiğimizi.
canını sıkma hemen canım ya. tahriş olmuştur canın yandıysa o kadar o yüzden olmuştur hiç telaşlanma. bi an önce test yap bi şekilde öğren ki tedbirini alasın dimi:) sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimiz:) hadi bakalım kötü şeyler düşünmek yok :)
yarın yaptırcam canım biizm burdaki hastane bir gün sonra veriyo sonuzu uyuzlarr tasarruf olsun diye 1 kere acıyolarmış makineyi günde taaa öteki gün veriyolar bende yharın sağlık ocagına sorucam bakalım
olsun bebişim hiç bozma moralini...ben bu durumu yılardır yaşıyorum..demekki bebişin bu ay istemedi göbüğüne girmeyi belkide 2011 de annesinin içine yerleşmek istiyor..yeni yıl hediyesi olmak istiyor babasına ve sana...
merhaba kızlar..inanmıcaksınız ama eşimin ısrarıyla test yaptık..tek çizgiyi yedim tokat gibi :26: gerçi şaşırmadım ben diyodum size ama merak eden arkadaşlarım için söyliim dedim..
hadi yaaa şoktayım şu an... canım ya çok üzüldüm gerçekten bak bide o kadar umutlandık hepimiz senide umutlandırdık
üzülcek bişi yok tatlım.hayırlısı...ocakta inşallah